Keresés

Ki mit néz most?

2007. november 18., vasárnap 20:34
Underworld - rendezői, bővített változat

Jó kis kikapcsolódás volt... sokat agyalni nekm kell rajta, jó kis akciók vannak benne, meg Kate is szexi a latexrucijában! :)
0
2007. november 18., vasárnap 20:23
Nekem annyira nem volt a zeném a stílusuk, de őket mégis szerettem. Én afféle "rocker - lány " voltam és a ami napig a rockosabb zenét szeretem, tán ők és a Napoleon BLD voltak a kívételek, akiket a dallamosabb csapatból szerettem. Meg az R-go, de az még rockerré alakulásom előtt volt. Node, ők más zene.
0
2007. november 18., vasárnap 20:08
Budán a Fehérvári úton volt a klub. Kedvenc számot nehezen tudnék választani, mert mindet szeretem. Kezemben van az első kislemezük (mert megkerestem), ami 1983-ban jelent meg, ennek az a különlegessége, hogy talán ez az egyetlen hivatalos hanghordozó, melyen nem Kiki az énekes, hanem Cser György (csergyuri). Utána váltottak, s jött az Óceán nevű zenekarból Patkó Béla, vagyis Kiki. Az Óceán együttest esetleg az 1981-es Táncdalfesztiválról ismerhetik a témában jártasak, Kikiék énekelték a "Kuka blues" című nótát. Ugyanezen a kislemezen még Michel (Szentmihályi Gábor) sem szerepelt, hanem a korábbi dobos, Tóth Vilmos ütötte a bőrt. Persze ez nekem akkor nem volt újdonság, mivel akkor már vagy fél éve ismertem a zenekart, volt is tőlük kazin egy teljes koncertfelvételem (máig megvan!). A nagyon korai Első Emelet kevésbé szintialapokra épített muzsika volt, lazább, itt-ott ska-szerű elemekkel tűzdelt bulizenének számított. A Dadogós Break például nem volt break, így a címe sem lehetett az, hanem más: "Egy pont, egy vessző". Meg már ott játszottak olyan számokat, amiket aztán csak az 1988-as turnélemezen tettek közzé. Tetszett az a stílus, de aztán megbarátkoztam az újjal is. Szerencsére úgy a 3-4. lemezre sikerült eltalálniuk az igazi hangzást, legalábbis azt, ami nekem legjobban tetszett tőlük.
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 20:07
Nem a szöveg tetszik, az nekem nagyon sok(k), csak ahogy Szomor énekli.
0
2007. november 18., vasárnap 20:06
Hát nem úgy van az, hogy aki keres, az talál? :)

Búcsú a címe, ime: ( Jaj, TM, ez fertőző...)

Gurul az autó velem,
A Calipso Sting énekel,
Egy stoppos lány rám nevet..
Gázt adok… tovább megyek.

Egy cetlit írt, hogy nincs tovább,
A kulcs a ládában várt.
Most üres a ház, üres a csend…
Üres az ágy Nélküle.

Miért csak Ő, Ő kell nekem...
Miért csak Ő, számít nekem…

Valahogy úgy érzem, álmodom
Csak, úgysem múlhat el
És majd arra ébredek,
Hogy épp a függönyt húzza el.

Úgy elmondanám,
Ami bánt, ami fáj.
Csak ülök a négy fal kőzött…
És várom… még várom Őt…

Miért csak Ő, Ő kell nekem…

Egyszer rájövünk majd,
Mind a ketten, hogy hol hibáztuk el
És ha nem keres, hát büszkeségből
Én sem hívom fel.

Valahogy úgy érzem, álmodom
Csak, úgysem múlhat el
És majd arra ébredek,
Hogy épp a függönyt húzza el.

És, ha megtalálom másnál
Majd az új romantikát,
Érzem, akkor sem felejtem
Ezt a sok – sok éjszakát.
0
2007. november 18., vasárnap 20:03
:D Az melyik is volt? :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 18., vasárnap 20:02
Köszönöm. El vagyok kényeztetve! :))
A lassú dalukat nem lehetne még? :)
0
2007. november 18., vasárnap 19:59

- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 18., vasárnap 19:56
Imádnivaló hangja van. Emlékszem a "sokszögű" Moho Sapiens lemezre  - mekkora újítás volt akkor, ők és az R-go adott ki olyat - imádtam minden dalát, de főleg az Angyalbőrben főcímet. TM, youtube? :))
0
2007. november 18., vasárnap 19:54
Igen, szerintem is benne van.
0
2007. november 18., vasárnap 19:53
Bizony-bizony. Nagyon jó audió-sorozat volt. A kazetta után átálltam CD-re, mert hát fejlődni kell, és mindig lestem a CD boltokat, hátha már kiadták az újabb CD-t. :-)
0
Ja, közben írtál. Tuti, hogy benne van, annyira jellegzetes a hangja...
0
Nekem is ment. Tadam, ki énekel? Ez is Mohó Sapiens, mint az Angyalbőrben pár dala?
0
2007. november 18., vasárnap 19:52
Jó kérdés, nem tudom. De szerintem benne van.
0
Szentimentális vagy.:))
Ez a szöveg akkoris zseniális:

Én téged nézlek, de nem figyelsz,
Mert engem nézel, és rám ügyelsz.
Mi őket nézzük, de mit sem ér,
Hisz minket is néznek valamiért.
0
Nálam működik.
0
2007. november 18., vasárnap 19:50
Nekem a visszaszámlálásnál 1 mp-nél megáll, és "hiba az oldalon". Mit tegyek?Esetleg el tudnád küldeni e-mailben? gerbence@freemail.hu
0
Szomor György és a Mohó Sapiens? Vagy??? Legalábbis, Szomor benne van, nem??
0
Azta! De jó volt az az audió-sorozat! Minden évben kiadták a legnépszerűbb számokat, a külföldieket Best of Bravo, míg a magyarokat Best of Bravissimo címmel. Ezeket ma már lehetetlen begyűjteni cd-n.
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 19:49
Nekem a Csakazértis szerelem tetszik a legjobban. :-)
0
2007. november 18., vasárnap 19:47
A főcímzenét felraktam ide, töltsétek le, mert ez is jóóó! :-)

Éretlenek főcímzene (nem jobb gombos, hanem simán kattintsatok rá)
0
2007. november 18., vasárnap 19:47
Én is nagy rajongó voltam, mintha úgy rémlene, hogy votl fan clubjuk is és újságjuk is...vagy? Amire konkrétan emlékszem, hogy volt egy kicsi, igazolványkép-szerű képem Berkes Gabitól, és halálosan szerelmes voltam belé. (voltam kb 14-15....) A Nézelődünk volt a top slágerük számomra, smost "öreg fejjel" is azt mondom, hogy az volt a legjobb daluk.
0
2007. november 18., vasárnap 19:46
Nekem meg onnan ugrott be, hogy régen volt egy Bravissimo kazettám, amin magyar slágerek voltak, és hallgattam naponta kb. 10-szer. :-) Szóval egyből eszembejutott, hogy ez csakis Kiki lehet! :-)
0
2007. november 18., vasárnap 19:45
Már hogyne lenne! :-) Csak azt írtad, hogy főcím és én annak vettem, hogy A főcímdal! :-) De ha félreértettelek, akkor elnézést! :-)
0
2007. november 18., vasárnap 19:43
Vége főcím! :-) Vagy olyan nincs? :-)
most posts by TM
0