Keresés

Ki mit néz most?

2007. november 18., vasárnap 19:42
Rengeteg Emelet-koncerten voltunk, személyesen is találkoztunk a tagokkal, akik a koncert után mindig készséggel álltak a rajongók szolgálatára, beszélgettünk, hülyültünk velük, még dedikált óriásposzterem is van tőlük, azaz mint first floor fan az ilyen pontatlanság nálam megbocsájthatatlan!:-)
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 19:40
Amúgy ez a zene nem a főcímdalban volt, hanem a végén. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 18., vasárnap 19:37
Ez így van. Nekem is feltűnt, hogy miért első emelet, amikor Kiki az előadó...
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
Most jön a 7. rész! :-)

Sok mindenki játszott benne: Máté Gábor, Gór Nagy Mária, Dobó Kata, Bezerédi Zoltán, Törőcsik Mari
0
Csak hogy kötözködjek: a YouTube-on Első Emelet-szerzeményként tüntették fel a dalt, holott amikor ez íródott, akkor már 4 éve nem volt Emelet, Kiki szólóban nyomta, a saját albumán csupán egy korábbi tag, Bogdán Csaba (Mr. Szandi) működött közre.
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 19:30
:) Köszi.
0
2007. november 18., vasárnap 19:28
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 19:26
Csak a hangjával, a főcímdalban.
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 19:25
Kiki is játszott benne? Nem mondod??
0
2007. november 18., vasárnap 19:22
+ Patkó Béla!
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 19:14
Dobó Kata nagyon fiatalon, csakúgy, mint a kis Szurdi és hozzá az örök zseniális Töröcsik Mari? :)
0
2007. november 18., vasárnap 19:04
Éretlenek - Magyar sorozat - 1995 - 6. rész
0
2007. november 11., vasárnap 16:38
Ez nem kérdés :) Mindegyiket megúszta volna :) Bruce Willist ezért nem kérték fel a Titanic főszerepére, mert mindenkit megmentett volna :D
0
2007. november 11., vasárnap 16:04
Most jó pár filmet sikerül megtekintenem, úgyhogy csak százalékolok egy picit!

Lord of War (Fegyvernepper) 85%
Some Like It Hot (Van, aki forrón szereti) 100%
Touch of Evil (A gonosz érintése) 95%
Sunshine (Napfény) 80%
Perfume (Parfüm) 90%
Zodiac (A Zodiákus) 75%
Grindhouse - Death Proof (Halálbiztos) 75%
Lasy in the Water (Lány a vízben) 70%
The Reaping (A tíz csapás) 60%
Hills Have Eyes 2 (A sziklák szeme 2) 40%
Anatomie (Anatómia) 80%
Euro Trip (Eurotúra) 90%

0
2007. november 11., vasárnap 15:58
Már vagy 2 éve nem láttam, úgyhogy:A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége (bővített változat)
0
2007. november 6., kedd 18:57
Tegnap megnézett rendkívül szórakoztató film: Halászlegény frakkban (The Toast of New Orleans, 1950). Nagyon jókat nevettem rajta. Mario Lanza egyszerűen fantasztikus!!!! Hiába, nemcsak énekelni tudott jól. Rita Moreno pedig nagyon bájos volt ennyire fiatalon, bár sajnos nem sokat szerepelt. Egy igazi önfeledt, szórakoztató vígjáték.
0
2007. november 4., vasárnap 13:40
Tegnapi két mozi:

John Carpenter s Starman

Nagyon rég láttam utoljára, szinte semmire nem emlékeztem belőle, csak a Las Vegas-i részre, amikor kifosztanak két nyerőgépet. Azt kell mondjam, Carpenter szakított a tőle megszokott brutális filmekkel, és 1984-ben, amikor mindenki más negatív képet festett le a sci-fi területén (pl. Terminátor), ő képes volt egy megindító, emberi történetet kreálni, egy a Földre kényszerleszállást végrehajtó földönkívüliről, és az őt hazajuttató özvegyről. Azt kell mondjam 1982-höz képest fordult a kocka, ott ugye volt az E. T. és a Dolog, mint két ellentétes sci-fi, ott pont Carpenter alkotta meg a brutális filmet. :)))

A DVD képe ahhoz képest, milyen régi kiadvány, nagyon szép, a hang is hozza a tőle elvárhatót, bár szinte végig a frontoldal dolgozik. 5 fontért nagyon megérte!

Film: 100%
Kép: 90%
Hang: 85%
Extrák: 70%

John Carpenter s Big Trouble In Little China

Na, ezt a filmet lehetetlen bekategorizálni, egy nagy marhaság az egész, viszont a megvalósítása elsőosztályú, Kurt Russell kamionsofőrje igencsak hajaz Snake Plissken-re. :))) Valószínű vígjátéknak készült, de van benne akció, kaland, meg minden. Néhány jeleneten jókat lehet röhögni.

A képminőség nem rossz, de nagyon természetellenesnek hat, a kontraszt az egekbe van feltolva. Legalább a hang az rendben van. A borítóra 4.1 van írva, de szerintem az inkább 5.1-es, mert a beszéd a centerből jön, ahogy kell.

Film: 100%
Kép: 70%
Hang: 85%
Extrák: 0%
0
2007. november 4., vasárnap 12:50
igen! :) grat.
0
2007. november 4., vasárnap 12:40
GRATULÁLOK NEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZÉP VOLT TALMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2007. november 4., vasárnap 12:39

TALMÁCSI GÁBOR VILÁGBAJNOK!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2007. november 4., vasárnap 12:06
GO TALMA GO !!!
0
2007. november 4., vasárnap 12:06
GO TALMA GO !!!
0
2007. november 2., péntek 13:33
A 4. rész szerintem baromi jó volt, nálam szorosan a 3. részt követi élvezetben.
Ami nem tetszett az a sok CGI volt, a vadászgépes rész bár jól nézett ki és jól szólt mégis vicces volt, de persze 2007-ben adni kell a népnek látványt meg dübörgő hangot és ez bizony a realitás rovására megy. Valamint gondoljunk bele, egy valós helyzetben vajon McClane melyik kalandot úszta volna meg élve?

0
2007. november 2., péntek 13:24
A Die Hard 3 valóban kilóg egy kicsit a sorból, mivel szövegvilága más, nagyjából Az utolsó cserkészhez tudnám hasonlítani. Az 1-2. részek hasonlóak csak más a helyszín és az időpont (bár ebben sincs eltérés: Karácsony). A 4. részben egy dolog nem jött be... a sok digitális bla-bla. A stúdió helyében nem erre alapoztam volna a filmet. Oké, poén az, hogy McClane nem ért egy szót sem... meg legyen modernebb a 4. rész... hát, inkább maradtak volna a régi jól bevált receptnél vagy a kevésbé high-tech helyszíneknél. Így se rossz a 4. rész.
Amúgy sose értem, hogy a Die Hard filmeknél miért mondják, hogy McClane másnapos... oké, a 3. részben "kibaszottul másnapos"-an kezdi, de egyébként az 1-2. részben teljesen normál fazon. A negyedik részben sem valami másnapos. A legmásnaposabb fazonja Az utolsó cserkészben van...
0
2007. november 2., péntek 13:16
Még a hangulatát is levettem a filmnek, de ezzel együtt is olyan érzésem volt, hogy az amúgy nem hosszú filmből bőven elhagyható lett volna vagy negyedórányi anyag. A fényképezés, a kulisszák, s a szereplők, na és a kevés zene rendben volt, csak sajnos bennem nem állt össze egy felejthetetlen élményt nyújtó egésszé, pedig esküszöm olyan nyitott voltam rá. amennyire csak bírtam. :-)
most posts by TM
0