Keresés

Ki mit néz most?

2007. október 21., vasárnap 21:45
Gratulálok a 2-dik kedvenc versenyzőmnek, Kimi Räikkönen-nek a mai győzelemnek és egyben a Világbajnoki címnek is. Lewis Hamiltonnak az 1. kedvenc F1 versenyzőmnek is hatalmas gratuláció az egész éves munkájához és a 2-dik helyezetéhez a Világbajnoksághoz. Még csak 22 éves, első évadja az F1-ben és második helyet szerzett. A jövő versenyzője. Jövőre biztos, hogy ő lesz a Világbajnok!!!
0
2007. október 21., vasárnap 20:29
ÚGY ÁM!!!!!
0
2007. október 21., vasárnap 20:28
GYERÜNK GYERÜNK GYERÜNK GYERÜNK GYERÜNK GYERÜNK HAMILTON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
0
2007. október 21., vasárnap 20:22
Azért ne feledkezzünk meg róla, hogy kb. 20 éves a szinkronja, egyáltalán nem meglepő, hogy csúszik egy nagyon kicsit...
0
2007. október 21., vasárnap 20:21
Nekem ez a két Carpenter-film a kedvencem, az Escape From New York-ot meg tényleg be kéne pótolnod. :)))
0
2007. október 21., vasárnap 19:51
Hát őszintén megmondom, olyan semmilyen volt...se nem rossz, se nem jó. Pedig annyira akartam szeretni ezt a filmet.Nem is ilyedtem meg rajta (na jó egyszer, de az is csak egy hangeffektnek volt köszönhető), pedig este néztem, egyedül, fejhallgatóval.Tetszett viszont a helyszín, meg nagyon jó volt az operatőri munka.Sokan még a zenét szokták kiemelni...na most valahogy annak sem jött át a hangulata. Pedig elvileg a Planet Terror-ba innen vettek át egy-két dallamot, viszont abban a filmben kib*szottul tetszett, megadta az alap nyomasztó hangulatot.
Lehet, hogy nem 2007-ben kellett volna megismernem ezt a filmet :(
Mindenesetre ma teszek egy próbát az Escape from New York-kal (szintén nem láttam még). Ehhez valahogy több reményt fűzök.
0
2007. október 21., vasárnap 19:31
Srácok Hol Lehet kapni A Jerry Lee-t???
Köszi!
0
2007. október 21., vasárnap 17:16
Ez nekem is feltűnt!
0
2007. október 21., vasárnap 17:14
Nem fogsz, garantálhatom én is... :-)
0
2007. október 21., vasárnap 17:13
Nemrég néztem végig a Kingdom Of Heaven rendezői verzióját, R2-D2 barátomnak köszönhetően, aki pár hétre kölcsönadta az Ő példányát. Ezúton is 1000 köszönet érte. Na, kérem, ezt a filmet eleve így kellett volna megjelentetni idehaza! Annak ellenére mondom ezt, hogy egyike vagyok azon keveseknek, akik a moziváltozat után is megnyalták a 10 ujjukat. Talán a fanyalgók egy Gladiator, egy LOTR után többet vártak volna ettől a filmtől, de véleményem szerint remek ez a mozi, bárhonnan is szemléljük. Pláne, a plusz jelenetekkel! Engem mindenesetre újra magával ragadott, olyannyira, hogy megkezdtem félrerakni a rávaló kőkemény forintokat: az R2-es kiadást postaköltséggel 8ezer forintnál olcsóbban egyelőre nem úszom meg, az amerikai amazon-ár ugyan barátibb (5ezer), de az ugye R1-es körzet. :-(
0
2007. október 21., vasárnap 14:58
Azért a képe messze jobb a VHS-nél, csak picit életlen, de nem vészes. Bár a magyar hang nagyon picit mintha el lenne csúszva... :)))
0
2007. október 21., vasárnap 14:56
Na milyen volt a Dolog? Én is csak most láttam pár hete először. :)))
0
2007. október 21., vasárnap 11:20
Kutyám Jerry Lee

Gyermekkorom egyik kedvenc filmje végre a klasszikus magyar szinkronnal vásárolható meg.
Igaz mind a kép mind a hang egy jobb VHS minőségét idézi, de ez esetben nagyon nem izgat, lényeg, hogy van :)
A filmről nem kell sokat mondani, remek akció-vígjáték!

100%
0
2007. október 21., vasárnap 2:06
Hostel / Motel (1. rész) HBO 2 00:05-től. Most kezdődött. Nem egy csúcsszuper film, de legalább adnak valamit ...
0
2007. október 21., vasárnap 0:42
Most fogom megnézni a The Thing c. filmet (életemben először). Remélem nem csalódok benne, hiszen annyi jó véleményt olvastam már róla.
0
2007. október 13., szombat 10:00
Pókember 2.1. Mi mást ? ;)
0
2007. október 13., szombat 1:22
Butterfly Effect - TV2
0
2007. október 13., szombat 1:15
A zodiákus most fejeztem be, elötte pedig a Faun labirintusát néztem meg.
0
2007. október 13., szombat 0:02

Látszik, hogy fáradt vagyok... ilyen mondatokat!!! :-)))
0
2007. október 13., szombat 0:01
Feast (A dög)

Szórakoztató horror, "komoly" poénokkal, de semmi komolyra ne számítson senki. Fáradtan, kikapcsolódásnak nagyon jó, de mélyebb értelmet ne keress benne!
0
2007. október 12., péntek 22:49
nagymenők
0
2007. október 8., hétfő 12:22

magyar felirattal? :)
mailben megírod, honnan kerítettél hozzá? :)

Előre is köszi: hantosa@freemail.hu, vagy hantosa@citromail.hu
0
2007. október 8., hétfő 11:38
Feliratosan ugyan, de begyűjtöttem az utolsó két évadot is.
most posts by TM
0
2007. október 8., hétfő 11:01
Nekem is az egyik kedvencem, én a második évadnál tartok. Kár, hogy nálunk csak a 4. évadig adták le, mivel összesen 6 évados.
0
2007. október 8., hétfő 0:11
A hétvége termése:

The Guns Of Navarone (Navarone ágyúi) - 1961

A második részét előbb láttam, mint ezt, de kellemeset csalódtam. Nálam általában elvéreznek a régi filmek, de a két és fél órás játékidő ellenére is fordulatos, viszont néhány trükk felett már eljárt az idő, de a film korát figyelembe véve is nagyon látványos háborús mozi.

80%

The Cable Guy (A kábelbarát) - 1996

Nagyon rég láttam utoljára, még VHS-en, nem emlékeztem belőle sok mindenre, csak annyira, hogy pocsék volt a szinkronja. Felirattal viszont sokkal élvezhetőbb. Meg végre így felnőtt fejjel a mögöttes tartalmat is megláttam Jim Carrey idétlenkedései mellett. Nem csoda, hogy Amerikában olyan szépen elhasalt a film, mivel a tévéfüggőség éle olyan szép görbe tükröt tart, hogy öröm nézni. Csak azt nem értem, hogy a Truman-Show kvázi ugyanerre a sémára épül, azt meg falták odakint...

90%

Sunshine (Napfény) - 2007

A mozis megtekintéskor már írtam erről a filmről, most csak annyit, hogy házimozin sokkal átélhetőbb a cselekmény, jobban kijön a kilátástalanság, a bezártság-érzés. A látványt ugyan nem adja vissza olyan jól a kisképernyő, de bőven élvezhető még így is. És végre megértettem pár dolgot, ami felett moziban elsiklottam.

100%

Flatliners (Egyenesen át) - 1990

Nagy meglepetés volt számomra, nem hittem volna, hogy tetszeni fog, előtte semmit nem hallottam erről a filmről. Érdekes, ahogy a túlvilág gondolatával játszadoznak, és hogy a negatív dolgok, traumák mennyire elő tudnak jönni az emberből...

100%

Wild Hogs (Faterok motoron) - 2007

Könnyed vasárnapi vígjáték, kissé bugyuta alaptörténet, de a hibátlan színészek elviszik a hátukon a filmet, a poénok ütősek.

85%

The Adventures Of Ford Fairlane (Ford Fairlane kalandjai) - 1990

Azt hiszem, erről nem nagyon lehet már mit írni, kultfilm a javából, végre nálunk is DVD-n, az eredeti szinkronnal (csak ne lenne felcserélve a két hangcsatorna ennél is)

100%

X-Men: The Last Stand (X-Men: Az ellenállás vége) - 2006

Eltelt némi idő a mozis megtekintés óta, de a film még mindig nagyon jó, méltó lezárása (???) a trilógiának. Az eredeti dts-ES hang nagyon ütős.

95%
0