Keresés

Ki mit néz most?

2007. szeptember 22., szombat 17:45
JA, az maga a vér. Tudod, mondja a doki, hogy ha kell képes minden sejtje önálló létre. Menekül...klassz. Azért a sakkgép sem rossz mai szemmel.
0
2007. szeptember 22., szombat 17:44
A New Yorkot már megvettem angliából, lehet hogy erre is ez a sors vár (bár a letterbox kép miatt inkább az R1-es digit kéne, csak azt meg nem tudom lejátszani).
0
2007. szeptember 22., szombat 17:43
OFF: erre már nem emlékszem...
0
2007. szeptember 22., szombat 17:43
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. szeptember 22., szombat 17:42
Ja, amikor kiugrik a vérből az a valami, az kicsit durva...

A zenéje is jó, Carpenter itt Ennio Morricone-ra bízta a kompon állást... :)))

Azért HD-ben néhány effekt már kicsit ódivatúnak tűnik. :)))
0
2007. szeptember 22., szombat 17:42
Kurt Russel pedig nagyon jó. Ez meg az Escape from N.Y. kellene nagyon végre!!!
0
2007. szeptember 22., szombat 17:40
Hmmm, lehet. Jó kis depi film. És zseni a zenéje. Érdekes, hogy itt nem Carpenter muzsikált. Az a ritmikus lüktető sound viszi végig a filmet. Nagy mozi, ami még alap benne az a vérvételesdi. Az effektek meglepően jók 1982-höz képest.
0
2007. szeptember 22., szombat 17:40
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. szeptember 22., szombat 17:39
Azt még nem láttam, majd ha olcsó lesz, megveszem. :)))
0
2007. szeptember 22., szombat 17:38
OFF: Conspiracy Theory
0
2007. szeptember 22., szombat 17:38
Szerintem mindketten meghalnak, a feka csávó tutira beleszaladt a dokiba... :)))
0
2007. szeptember 22., szombat 17:36
0
2007. szeptember 22., szombat 17:36
Nekem az Őrület torkában volt az utolsó értékes filmje. Volt benne némi H.P. Lovecraft.
0
2007. szeptember 22., szombat 17:35
Na az jó. Azért a rész amikor a buksi megnyílik kissé ütős. És a végét, hogy értelmezted? Túlélik vagy annyi?
0
2007. szeptember 22., szombat 17:34
A Vámpírok utáni Carpenter már nem ugyanazokat a filmeket tette le az asztalra, mint régen. Az utolsó jobb filmje az Escape From L. A. volt, de már rezgett a léc rendesen ott is...
0
2007. szeptember 22., szombat 17:33
Ismerőstől lassan elhozom a VHS-verzióját, amn szinkronnal van rajta... :)))
0
2007. szeptember 22., szombat 17:31
Nos, igen ez az a film ahol még Carpenter a rendező-zseni énjét adta. A film hazai hiánya roppant fájó. Ausztriában gyönyörű fémtokban kapható magyar viszonylat nélkül. Az egyik legjobb horror amit valaha láttam. Noha remake és az 50-es évek beli eredetit még nem sikerült látnom alapműként tartomszámon én is. Ami a hazai kiadást illeti, anno vhs-en létezett és remek szinkronnal volt beszerezhető. Újabb hiánypotlást érne ha megjelenne végre nálunk.
0
2007. szeptember 22., szombat 17:27
Most lett vége:

John Carpenter s THE THING

Sok hozzászólótól hallottam már, hogy alapmű, kultfilm, így végül beadtam a derekam, és leszedtem torrentről, mivel nem kapható nálunk. Amúgyis mostanában éli reneszánszát nálam Carpernter és alkotásai...

Mit mondjak, a legpozitívabb elvárásomat is felülmúlta a film, néha komolyan beszartam rajta... Kurt Russell ismét kiválóan játszott, Carpenter meg a legjobb filmjét tette le az asztalra. Nem hittem volna, hogy egy 25 éves film képes ekkora meglepetést okozni.

A minőségről sem beszélhetek negatívan, ugyanis az amerikai HD DVD-ről rippelték az anyagot, 1280x720-as felbontásban (igaz, nem full 1920x1080 HD, de akkor is lélegzetelállítóan szép képe volt). Egy sor kodek kellett hozzá, meg egy újabb médialejátszó, ami tudja az .mkv kiterjesztést kezelni, de megérte, főleg, hogy a magyar feliratot is lekezelte. :)))

Mostmár tudom, miért várják annyian ezt a filmet, hogy nálunk is megjelenjen... ezennel baállok én is a várakozók sorába. :)))

100%
0
2007. szeptember 20., csütörtök 1:07
Hétvégén:

Flag of Our Fathers (A dicsőség zászlaja): jobbra számítottam, pici csalódás, bár közel sem rossz flm, de.... 70%

Pan s Labyrinth (A Faun labirintusa): Az idei év egyik legnagyobb filmes élménye számomra (A The Prestige a másik). Csodálatos, brutális, eszméletlen, elgondolkodtató, megható, kegyetlen... ezek a  szavak jutnak eszembe! 100%

Most:

Into the Mirror: az ázsiai horrorok egy közepes darabja, semmi újat nem mond, de azért van benne pár jó megoldás, meg egy két összerázkódtatásos jelenet. 60%
0
2007. szeptember 19., szerda 23:51
Csak a 3. már modern film. Ez a baj az újabb filmekkel, hogy látszik rajtuk a modernség. A másik 2 rész hangulatosabb.A 80-as éek filmjei mind ilyenek, ha meglátsz egyet megmondod, hogy az a 80-as években készült.
0
2007. szeptember 19., szerda 23:37
Stimmel :) Sztem mindenképp nézdd újra egybe a 3-at, úgy az igazi :)Sztem nagyjából egyszinten vannak.
0
2007. szeptember 19., szerda 23:33
Az nekem nincs meg, régen láttam még videókazettán, de naggyából emlékszem rá.Egy vidámparkban nyomoz, a film elején összetör egy piros sportkocsit autósüldözés közben...stb.Akkor régi "kollégáját" megijeszti mikor az ajtó ablakához nyomja a szemét, ....stb.Újra megkellene néznem. Igazából az első 2 az igazán jó film.
0
2007. szeptember 19., szerda 23:28
Akkor már ketten vagyunk :) A 3. rész neked is bejön ?
0
2007. szeptember 19., szerda 23:20
Hello padi!Na igen a Beverly Hills-i zsaru filmek tényleg nagyszerűek, elévülhetetlenek.Én is szeretem Eddie Murphy filmjeit, remek színész.
0
2007. szeptember 19., szerda 22:59
A Beverly Hills-is zsaru trilógia
1.rész
Klasszikus 80-as évekbeli akciófilm, bár a műfaj többi képviselőjével szemben kevesebb akció, viszont nagyon jó karakterek, hatalmas szövegek.Murphy zseniális, film nélküle nem sokat érne.Eredetiben sikerült megnézni, gondolom az eredeti szinkron nagyon jó lehet Dörnerrel, de Murphy angol szövegelései se rosszak, nagyon tud a pörögni ez az ember. 8/10
2. rész
Több akció, több káromkodás,több poén, kevesebb Murphy.A folytatás már nem sikerült olyan jóra, mégha mindenből töbet is kapunk, Eddie haloványabb mint az előző részben, a mellé adott két rendőr sztem inkább idegesítő mint vicces.Azért a poénok és az ügyesen kiválasztott mellékszereplők kárpótolnak. 7/10
3. rész
Hatalmas pozitív csalódás, valami nagyon gagyi cuccra számítottam, de ez a film nagyon ott volt.Murphy újra elemében, jól kivételezett akciók, ütös poénok.Egyedül a főgonosz béna, ilyen pocsék színész kevés van. 8/10
0