Hannibal ébrdése
Nem rossz,nem rossz.A film ügyesen bemutatja, hogy lesz egy átlag emberből, gyilkos.A "kis" Hannibal a történet folyamán fokozatosan süllyed a bosszú mocsarába, van amikor még maga sem tenné meg,amit tesz, de a bosszúállás szelleme kényszeríti rá.A film végén nem Hopkins-t látjuk viszont, de könyörgöm a Bárányok és e film között 40 év telt el, ez alatt bármi történhetett Hannibal-al, ami azzá formálta akit (amit) már ismerünk.A film címe különben is Hannibal ébredése, úgyhogy a karakter jellembéli hibáit sztem nem kell komolyan venni.A srác( most nem akarom leírnia nevét :)) egész jól játszik, ügyesen megvillantja Lecter későbbi vonásait, kimért beszéde (inkább akcentusa), engem Hopkins rideg angolságára emlékeztett (Sinkó szenvedélyességére már közel sem).A brutalitás jól adagolt mindig akkor jönnek elő valamivel az alkotók, mikor már elfelejtem, hogy egy sorozatgyilkosról szóló filmet nézek.Az, hogy Lecter akcióhős lenne túlzás, igaz van néhány "ügyes" húzása, de ilyeneket már az előző epizódokban is láthattunk (Hannibal-ban azért fürgén vadássza le az öreg a rá küldött bérgyilkosokat). 7/10
Félig Üres
Az egyik kedvenc sorozatom.Szinte mindenki utálja, de szerintem a legtöbben már az 1. évadnál abba hagyták ami nagy hiba, ugyanis a széria legjobb, legötletesebb részei a 3.,4.,5. évadban vannak.Az 1. évad inkább Larry David reakcióit figyeli, és pár rész után már tényleg unalmas, de a 2. évadra én már teljesen megszerettem a figurát.Mikor Larry találkozik egy hírességgel, a néző már tudja miket fog mondani, reagálni, így már garantált az előre nevetés.Larry az 5 évad alatt sok sztárhoz eljutt és csinál néhány olyan dolgot, amit valszeg nem gyakran lehet látni a TV-ben(HBO-s sorozat, szóval nincs finomkodás).Várom a 6.évadot
Maffiózók 6. évad
Végre visszatért a szufla a sorozatba.Az elég gyenge 5. évad után végre újra Maffiózókat láthatunk, nincsenek erőltetett részek.Az alkotók most kicsit jobban használták a fantáziájukat, a nézőt most gyakrabban éri meglepetés, egy ütösebb jelenet stb...Gandolfini még mindig baromi jó, egy megfáradt, beteg embert játszik, Paulie,Silvio, Christopher viszont egy percet sem öregedett az 1. évad óta.A 6. évad az utolsó és ez így jó, a Sopranos család most már nyugodjék békében.