Keresés

Ki mit néz most?

2007. szeptember 16., vasárnap 17:41

0
2007. szeptember 16., vasárnap 17:39
Re-animátor 1-2
0
2007. szeptember 16., vasárnap 16:26

Akárki akármit mond, sztem jobb az elsőnél.
0
2007. szeptember 15., szombat 9:56

0
2007. szeptember 13., csütörtök 0:54
Én angliából rendeltem be, a StudioCanal / Kinowelt ottani forgalmazója, a Momentum Pictures adta ki. Elég korrekt kiadás... :)))

Nem rossz a második rész, de az elsőnek a nyomába sem ér... majd DVD-n kap egy újabb esélyt tőlem, eredeti hanggal tutira jobb lesz.
0
2007. szeptember 13., csütörtök 0:54
Angol-orosz 3:0
most posts by TM
0
2007. szeptember 13., csütörtök 0:48
A 2. részen még gondolkodom, azt mondják elég ratyi, de majd egyszer biztos meglesem.
A dvd szerintem is alapvétel, én az osztrákoknál vettem, a kép gyönyörűen felvan újítva.
0
2007. szeptember 13., csütörtök 0:44
Hát, a második rész szinkronjától a rosszullét kerülget...

Azt majd most fogom beújítani HMV-ről, magyar felirattal. :)))
0
2007. szeptember 13., csütörtök 0:43
Pedig én a többiektől függetlenül néztem újra, brown kolléga indította el a lavinát, én a Halloween akciójának apropójából kaptam elő VHS-en, de végül angol DVD lett belőle, mivel tegnap akartam megnézni, de közben a postás meghozta, így most kerítettem rá sort... :)))
0
2007. szeptember 13., csütörtök 0:30
Thx, mindkét hang jól passzol a karakterhez.
0
2007. szeptember 13., csütörtök 0:28
Gáti Oszkár, a második részben (Menekülés L. A.-ből) Rátóti Zoltán.
0
2007. szeptember 13., csütörtök 0:26
Mostánaban mindenki ezt nézi :)
Én most láttam először és nagyon bejött.Russel bácsi hipercool, a film hangulata nagyon ott van. 9/10
Mikey-Soft, megtudnád mondani ki volt a hangja Russel-nek a szinkronban ?
0
2007. szeptember 13., csütörtök 0:10
Kifelejtettem: a filmben látható térképszerű városképeket, amik a monitorokon mennek, maga James Cameron készítette. :)))
0
2007. szeptember 13., csütörtök 0:04
Azelőbb lett vége ennek:

ESCAPE FROM NEW YORK

Huhh... nem is tudom hol kezdjem. Tudom, az elején illik. :)))

Már vagy 7-8 éve nem láttam John Carpenter mesterművét, és akkor is csak egy nagyon régi, igencsak megviselt, tévéből rögzített kópián, 4:3 pan-scan képpel ismertem meg. Bár a magyar szinkronja nagyon el volt találva...

Ez a mai újranézés csak tovább öregbítette nálam a kultstátuszt: az angol 5.1-es hang (nagyon jól kikeverték a Dolby Sztereó forrásból), és a 2.35:1-es anamorf, HD minőségben felújított kép végre úgy adta vissza a film nyomasztó, sötét látványvilágát, ahogy Carpenter megálmodta 1981-ben. Kurt Russell ennyi év távlatából is nagyszerűen hozza a félszemű bűnöző, Snake Plissken karakterét, és büntető szövegeit. A mellékszerepekben Carpenter házi színészeit láthatjuk többnyire (Adrienne Barbeau, Donald Pleasence, Harry Dean Stanton, stb...), ők is kihozták szerepükből a maximumot.

Mivel a DVD angol kiadású, ezért le kellett mondanom a szinkron / felirat párosításról, de angol felirattal is 100%-ban megérthető.

Extraként megtalálható két kommentár a lemezen, az egyiket Carpenter és Russell, a másik sávot Debra Hill producer és Joe Alves látványtervező beszélik végig.

Végre lehetőség nyílik arra is, hogy megtudjuk, hogy indult volna a film eredetileg, ugyanis megtalálható a nyitány (Snake bankrablós jelenete) is a korongon (de sajna az amerikai kiadással ellentétben itt nem választható hozzá kommentár).

Ezen kívül van egy werkfilm, 2 trailer és egy Snake Bites nevezetű montázs.

Film: 100%
Kép: 95%
Hang: 90%
Extrák: 70%
0
2007. szeptember 11., kedd 23:24
TV hiányára való tekintettel, ma esti film:

ALFIE! :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. szeptember 9., vasárnap 22:27
A Rózsák háborúja
Még most se tudom, pontosan mit láttam, de az biztos, hogy minél hamarabb újra akarom nézni :)
0
2007. szeptember 9., vasárnap 22:06
Egyébként szerintem az LA borzalmasan rossz :)
Egy az egyben koppintása az első résznek, még Snake szövegei is ehte ugyanazok. Nem is értem mi szükség volt erre. Ja igen a gagyi effektek csak hab a tortán. Igazi trash szemét :)
Az első rész viszont alap!
0
2007. szeptember 9., vasárnap 21:51
Az Escape From L. A. már rég ki lett adva, csak idehaza már sajna nem kapható joglejárat miatt...
Hát, a folytatás csak halovány utánérzése az eredetinek sajna (de lehet, hogy erről a szinkronja tehet nálam)...
HMV-n most akciós amúgy, 3,99-ért árulják (rendelve 5,99 GBP / 2255 HUF), erősen gondolkodom rajta ennyiért. :)))
0
2007. szeptember 9., vasárnap 20:51
Hannibal ébrdése
Nem rossz,nem rossz.A film ügyesen bemutatja, hogy lesz egy átlag emberből, gyilkos.A "kis" Hannibal a történet folyamán fokozatosan süllyed a bosszú mocsarába, van amikor még maga sem tenné meg,amit tesz, de a bosszúállás szelleme kényszeríti rá.A film végén nem Hopkins-t látjuk viszont, de könyörgöm a Bárányok és e film között 40 év telt el, ez alatt bármi történhetett Hannibal-al, ami azzá formálta akit (amit) már ismerünk.A film címe különben is Hannibal ébredése, úgyhogy a karakter jellembéli hibáit sztem nem kell komolyan venni.A srác( most nem akarom leírnia nevét :)) egész jól játszik, ügyesen megvillantja Lecter későbbi vonásait, kimért beszéde (inkább akcentusa), engem Hopkins rideg angolságára emlékeztett (Sinkó szenvedélyességére már közel sem).A brutalitás jól adagolt mindig akkor jönnek elő valamivel az alkotók, mikor már elfelejtem, hogy egy sorozatgyilkosról szóló filmet nézek.Az, hogy Lecter akcióhős lenne túlzás, igaz van néhány "ügyes" húzása, de ilyeneket már az előző epizódokban is láthattunk (Hannibal-ban azért fürgén vadássza le az öreg a rá küldött bérgyilkosokat). 7/10
Félig Üres
Az egyik kedvenc sorozatom.Szinte mindenki utálja, de szerintem a legtöbben már az 1. évadnál abba hagyták ami nagy hiba, ugyanis a széria legjobb, legötletesebb részei a 3.,4.,5. évadban vannak.Az 1. évad inkább Larry David reakcióit figyeli, és pár rész után már tényleg unalmas, de a 2. évadra én már teljesen megszerettem a figurát.Mikor Larry találkozik egy hírességgel, a néző már tudja miket fog mondani, reagálni, így már garantált az előre nevetés.Larry az 5 évad alatt sok sztárhoz eljutt és csinál néhány olyan dolgot, amit valszeg nem gyakran lehet látni a TV-ben(HBO-s sorozat, szóval nincs finomkodás).Várom a 6.évadot
Maffiózók 6. évad
Végre visszatért a szufla a sorozatba.Az elég gyenge 5. évad után végre újra Maffiózókat láthatunk, nincsenek erőltetett részek.Az alkotók most  kicsit jobban használták a fantáziájukat, a nézőt most gyakrabban éri meglepetés, egy ütösebb jelenet stb...Gandolfini még mindig baromi jó, egy megfáradt, beteg embert játszik, Paulie,Silvio, Christopher viszont egy percet sem öregedett az 1. évad óta.A 6. évad az utolsó és ez így jó, a Sopranos család most már nyugodjék békében.
0
2007. szeptember 9., vasárnap 20:32
Most rendeltem be angliából az ottani Extra változatot, nem várok tovább a hazai megjelenésre. Angol felirattal is tökéletesen érthető, főleg amennyit beszélnek benne, mert az nem sok...
Én pont a Halloween-akció kapcsán vettem elő a VHS-kazit belőle, de sajna meglehetősen szar minőségű rajta a film, úgyhogy ha megjön, akkor már HD-minőségben fogom élvezni (az angol SE vadiúj transzfert kapott), ráadásul angol dts is van rajta, ami az amerikai duplalemezes kiadáson nincs. Igaz, pár extrát be kellett áldozni, de az eredeti kezdés (Snake bankrablása) ott figyel a lemezen a kimaradt jelenetek szekcióban. :)))
Sajna már másfél éve nem volt új Legendák klubja-premier, így ott nem várható a film (pedig a Köd-ön ott van az egyik trailere)... :(((
0
2007. szeptember 9., vasárnap 14:07
Igen, és is 6000 körül számoltam... kissé túlzó.... és amúgyis a film a lényeg!!!
0
2007. szeptember 9., vasárnap 14:04
Én is erre gondoltam, kiszámolva belekerülne 6-7 ezer forintba az angol változat, annyira nem izgat pár werkfilm :)
0
2007. szeptember 9., vasárnap 14:02
Egyértelműen eredetiben nézendő és egyértelműen nézendő! És valóban, nagyon jól sikerült alkotás!

A kinti (hmv exclusive) kiadás igaz, lényegesen több extrát ad, és feknis, de irreálisan drága, így mindenképpen az itthonit érdemes választani!
0
2007. szeptember 9., vasárnap 13:42
HOT FUZZ

Most fejeztem be, igen szórakoztató film, bár a Shaun nyomába azért nem ér.
Ez az a film amihez nem kell szinkron, viszont egy magyar felirat igen hasznos, ezért inkább hajlok a hazai kiadás megvételére a külföldivel szemben.

10/8.5
0
2007. szeptember 8., szombat 9:34
Ez egy nagyon jó film.
Szeretem. És nekem a Menekülés Los Angelesből is tetszett bárki, bármit mond.
Tényleg nem lesz kiadva egyik sem?
0