Erre a filmre már több mint egy éve várok az xpress-től...
0
2007. június 12., kedd 0:59
28
MTV Movie Awards. Király. Főleg, ami most megy. A legjobb movie spoof ever: United 300 (két film spoof-ja, gondolom nem nehéz kitaláni, melyik kettő).
0
2007. június 12., kedd 0:49
3721
Oltári fiúk Az Elit alakulat 2. részeután maradtam az m2-n, és tök szórakoztató ez a film. Kár, hogy a (számomra kicsit az Állj mellém!-re és ilyenekre emlékeztető) ifjúsági részek közé bevágják ezeket a rajzfilmes töltelékeket, amik elég bénák és inkább elvesznek az élményből. Remélem, nem lesz túl sok.. Amúgy tök jó szövegek vannak benne, és a csaj, aki középiskolás diáklányt alakít a Donnie Darkoban, itt középiskolás diáklányt alakít. (Igen, olyat, aki a félénk, visszehúzódó, de gazdag fantáziával megáldott főhőssel lassacskán közelebbi viszonyba kerül.)És Jodie Foster is van benne.
0
2007. június 12., kedd 0:31
3448
Az elit alakulat 2.-rész. 95%
0
2007. június 11., hétfő 9:24
7151
Sienkiewicz TŰZZEL-VASSAL című regénye már több évtizede megjelent Magyarországon, például 1980-ban az Európa Kiadó gondozásában, A VILÁGIRODALOM REMEKEI című sorozat részeként. A film az, amit nálunk csupán moziban és tévében játszottak, DVD-n nem jött ki. A mű egyébként egy trilógia része, további tételek: ÖZÖNVÍZ, A KIS LOVAG. Ez utóbbi kettő filmváltozata viszont DVD-n is hozzáférhető. Mellesleg mindhárom alkotást a monumentális filmek lengyel mestere, Jerzy Hoffman rendezte, s a kiváló lengyel színész, Daniel Olbrychski is játszik mindegyikben.
0
2007. június 11., hétfő 3:18
8905
Match Point Hát, nem volt egy nagy film. Scarlett Johanssont amúgy is nagyon tehetségtelennek tartom, de nem is ő volt a legrosszabb, hanem maga a történet meg a kivitelezés. Woody Allen jobban tette volna, ha marad a kaptafánál, és nem próbál meg krimit rendezni. Bár csak a film vége fordult krimibe, de az rendkívül erőltetett volt (főleg mikor a rendőrfőnök éjszaka felül az ágyában, hogy rájött az ügy nyitjára). Ráadásul amúgy sem szeretem, ha (SPOILER) a bűnös nem bűnhődik meg, és szerintem itt nem bűnhődött, mert igazából lelkiismeretfurdalása sem nagyon volt (SPOILER vége). Úgyhogy elég gyönge film volt, pedig érdekesnek indult, de szinte egy szimpatikus karaktert sem találtam benne, és ez így elég furcsa.
0
2007. június 10., vasárnap 1:09
16970
Tűzzel, vassal c. lengyel történelmi filmet néztem meg. Az utóbbi néhány év egyik legmonumentálisabb Kelet Európai filmjei közé tartozik és mivel nagyon keveset tanultunk a lengyel - ukrán történelemről ezért számomra különösen érdekes téma a film hátteréül szolgáló 1640-es évek. A lengyel király II. Ulászló a kozákokat és a tatárokat buzdította saját nemesei ellen, kik szövetkeztek a köztársaság védelmében a király ellen. A kozákok jogait elvették és megfosztották őket nemesi címeiktől a lengyelek ezért különös dühöt éreztek a megerősödött lengyel nemességgel szemben és a királyt támogadták. Balszerencsés módon a háború kitörését követően meghalt a király is így a kozákoknak nem maradt lengyel földön támogatójuk, de a nemesség egymásellen fordult a hatalomért, totális anarchiába sodorva Lengyelországot... Nagyjából ez a bonyolult háttér szolgál alapul, természetesen egy szerelmi szál is helyet kapott a filmben, mely kicsiben leképezi az igazi ellentéteket. Tényleg gyönyörű film kár, hogy Sienkiewicz regénye azt hiszem itthon még nem jelent meg.
0
2007. június 9., szombat 18:09
1189
I m a Cyborg, but that s OK
Egyszerűen nem hagy nyugodni, újra és újra meg kell néznem. Park Chan-wook már megint odatette magát.
0
2007. június 9., szombat 14:49
2344
A B horrorok királyát az Evil Dead 2-t 10/9.Jöhetne már az első rész is!
0
2007. június 9., szombat 14:45
1189
Shaun the Sheep 1. évad fele
Nick Park a zseniális Wallace & Gromit mozifilm után előszedte a Close Shave című W&G rövidfilm egyik szereplőjét Shaunt és épített köré egy sorozatot. Shaun és bárány cimboráinak mindennapjait követhetjük végig temérdek humorral, rengeteg filmes utalással és ügyes műfaji játszadozásokkal körítve. Van itt bárányos horrortól kezdve kutyás love story-ig minden, Nick Park egyszerűen sosem fogy ki az ötletekből. A 7 perces kis részek csak nézetik magukat, ha rákkatansz, egyszerűen nem lehet abbahagyni. A Cartoon Network minden nap megörvendeztet egy résszel és remélem minél hamarabb kijön DVD-n is, mert ez a gyurmamese aranyat ér. Tartalmas szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt, az idősebbek szerintem még jobban is fognak rajta szórakozni. Akinek tetszett Nick Park eddigi munkássága és értékelni tudja a stop-motion gyurmamesét, az feltétlenül nézze meg, a szórakozás garantált.
Értékelésem: 10/10
0
2007. június 5., kedd 2:11
1189
Én addig párszor újranézem az eddigi évadokat, jópár dolog új értelmezést fog nyerni. Szerintem a heti bontás adja a sorozat savát-borsát, egyben nézve közel sem üt akkorát. Ha így folytatják, akkor még bármi lehet belőle, én drukkolok.
0
2007. június 5., kedd 2:00
2344
Ja és nem csak messze van hanem gáz lesz h most akkor nézek ujabb részeket amikor akarok februártol meg hetente tudom csak nézni.De ez se tántorit el csak tudják tartani az első és főleg a harmadik évad briliáns szintjét!
0
2007. június 5., kedd 1:53
1189
Lost
1. évad 10/10 2. évad 8/10 3. évad 10+/10
Az első évad indított el engem a "minőségi" sorozatokkal, a harmadik évad pedig a tévézés történetének egyik legjobb évada. Nagy hibát követett el az, aki a kicsit gyengébb 2. évad után abbahagyta. Még 3 évad és sok-sok meglepetés, de marha messze van a február.
0
2007. június 4., hétfő 23:12
2344
Lost 3. évadját nézem és most járok a felénél.Hát én a 2. évad végén amikor a nagy befejezést vártuk haverral és kiderült h lesznek további évadok annyira bepöccentem erre a sorozatra hogy abbahagytam a nézését.Most el kezdtem nézni és akkorát csalódtam,persze pozitívan mint az állat!Sőt (majd azért még irok ha végeztem az összesel)nálam most ez a sorrend:1.évad 10/102.évad 10/83.évad 10/20 ;)Szal köszönöm az összes kedves fórumtársnak aki rábeszélt a 3. évadra!Megyek is és folytatom a 13 as résszel a maratont :D.
0
2007. június 4., hétfő 23:08
1189
MTV Movie Awards 2007
0
2007. június 4., hétfő 0:44
644
1., Shop-Stop 2 100% 2.,Mallrats-80% 3.,Shop-stop 80% 4.,Dogma 70% 5.,Jay ás Néma Bob visszavág 65% 6.,Képtelen képregény 55%
+ Apja lány 40% ....-én ezt nem számítom amolyan "Igazi Kevin Smith Filmnek" mert Jersey-n meg Afflecken kívül szinte semmi nincs benne ami KS....amúgymeg hga zsáneréhez mérten számítjuk ez is egy hatvanas.
0
2007. június 4., hétfő 0:37
3448
Most néztem a HBO-n a Hororra akadva 4-et 30% Elötte Holliday 90% Most Holnapután 85%
0
2007. június 3., vasárnap 23:39
5042
1.) Chasing Amy -> 100% 2.) Mallrats -> 95% 3.) Clerks -> 95% 4.) Clerks II -> 90% 5.) Dogma -> 80% 6.) Jay And Silent Bob Strikes Back -> 80% 7.) Jersey Girl -> X%
0
2007. június 3., vasárnap 21:09
9368
Az nem, az lightos volt és laza :)
0
2007. június 3., vasárnap 20:16
1193
Ízlések és pofonok. Az én Kevin Smith listámon stabilan a második helyen áll a Chasing Amy, a Clerks mögött. Szerintem nagyszerű film, második nézésre talán jobban fog tetszeni, pontosabban akkor talán meg fog tetszeni. :-) Még egy próbát mindenképpen megér a film.
0
2007. június 3., vasárnap 20:07
5042
Túlságosan trágár??? Egy Kevin Smith film??? :-)) És akkor Jay és Néma Bob nem volt az?
0
2007. június 3., vasárnap 18:07
9368
Nem ártott újranézni így vasárnap délután: Snatch :) Kár, hogy Guy Ritchie nem képes már ilyen volumenű filmeket készíteni manapság.
85%
0
2007. június 3., vasárnap 11:37
9368
Nem, a Chasing Amyről írtam, mert megvan a film (a Jay és Néma Bob, Shop stop és Dogma mellett), de nekem iszonyat nagy csalódás volt, egyszer néztem meg, gondoltam, hogy kivágom a kukába, de talán inkább söralátétnek fogom használni a korongot. Talán újranézem és megpróbálom másképp értékelni, de elsőre unalmas volt és túlságosan is trágár, akár a magyar Argo c. film. Általában jót tesz egy filmnek ha megfelelő mennyiségű káromkodás van benne, azonban némely filmnél (összesen ennél a kettőnél) úgy érzem elvetették a sulykot.
0
2007. június 3., vasárnap 0:33
644
Nincs egyedül,mint KS rajongó énis aztmondom hogy bár nem rossz film,a többihez képest VÉLEMÉNYEM SZERINT a legrosszabb Kevin Smith. Persze mint mondtam ez csak az én véleményem,mivel én inkább rajongok a Shop Stopokért,Dogmáért,Shop Showért,de ezt kicsit érzelgősnek meg gyenge lendületűnek éreztem...hát igen,rám inkább csak a mocskosabb humorú Smith filmek vannak hatással:-)
És hogy már a topic nevéhez is illeszkedjünk:
Blues Brothers Már nagyon régóta terveztem megtekintését,és bár a hossza így estére húzósnak ígérkezett (tegnap sajna nem bírtam végignézni,így csak 2 részletben ment) azt kaptam amit vártam.A szereplők nagyszerűek,ahogy a karakterek is,a humor pont az a fajta,amit az ilyen filmeknél szeretek és elvárok,a hangulat cool,a zenék is nagyon jók,a történet meg csak keret mindehez. Idővel és még néhány megtekintéssel valószínüleg még magasabb rangra fog nálam is emelkedni:-) 9/10