Keresés

Ki mit néz most?

2007. május 23., szerda 23:40
a villámokat
0
2007. május 23., szerda 23:35
Halloween - de elaludtam rajta... holnap újranézem.
0
2007. május 23., szerda 23:31
Nálam ma este A titkok kulcsa volt terítéken. :-) Utoljára vagy egy éve láttam, de még mindig az egyik kedvenc thrillerem, már ha beszorítható ebbe a kategóriába.
0
2007. május 23., szerda 23:22
40 éves szűz, Idiocracy, Borat, Taplógáz, Torrente 1-3, Kiss Kiss Bang Bang (2005), Jackass Number Two, Jégkorszak 2, Verdák, Táncoló talpak, Elvitte a víz, Robotok, A halott menyasszony, Védd Magad! (Find Me Guilty), Karib-tenger kalózai 1-2, A randiguru, 50 első randi.
Ennyiből szerintem lehet választani :)
0
2007. május 23., szerda 22:46

Akkor lássuk csak mondjuk egy kis
BELSŐ EMBER
A RABSZ, AZ AGY... /BLÖFF
A REMÉNY BAJNOKA
A TÖKÉLETES TRÜKK

Így első körben, ha nem állnának tucatjával sorban a megnézetlen filmjeim, ezeket nézném újra... Jó szórakozást. :)
0
2007. május 23., szerda 22:29
Tudna valaki valamilyen tippet adni abban, hogy most este milyen szórakoztató, nem túl véres filmet nézzek meg? Egyszerűen nekem semmi jó nem jut eszembe.
Köszi mindenkinek a tippeket.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. május 22., kedd 22:01
6ixtynin9:

jó kis fekete humorral megáldott film. a stílusát tekintve Sabu-t jutatta eszembe.
a nő problémamegoldó képessége nagyon "tetszett". :))
0
2007. május 21., hétfő 0:44
Money Pit-Pénznyelő
Nagyon jó 80-as évekbeli vígjáték, Hanks itt még e műfajban kamatoztatta tehetségét, de az összes actor kitett magáért a filmben. A szinkron is parádésra sikerült, Rátoti nem hibázik.

9/10
0
2007. május 21., hétfő 0:35
mindjárt Pokol hét kapuja... (ezért lett Dunkelheit lehurrogva, na, meglátjuk, hogy nekem hogy tetszik :D :D)
0
2007. május 21., hétfő 0:15
A szikla
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. május 21., hétfő 0:00
ExperiDance :))) Ma éppen leteszteletm a vadi új DVD-t, ami nemrég jelent meg Nagyidai Cigányok címmel. Annyira izé, hogy már az összes egész estés előadásuk megjelent csak a STEEL nem :(( Pedig ez a kedvencem! Íme egy kis ízelítő belőle :)

0
2007. május 20., vasárnap 22:01
Egyébként az évad felének megtekintése alapján azt mondhatom, hogy akár még monitoron is nézheted! Nem tudnék belekötni az agyafúrtan megírt forgatókönyvbe, és az adrenalin is tartósan fent van. Na meg még ott van James Cromwell is, akiről eddig is tudtuk, hogy jó színész, és ezúttal sem okoz csalódást, sőt! A hatodik évad mindenképp a legjobbak között van!
Mivel én mindenképp megveszem majd a gyári megjelenést is, ezért nincs lelkiismeretfurdalásom, hogy most így nézem meg. A többi pedig legyen a te döntésed! :-)
most posts by TM
0
2007. május 20., vasárnap 21:11
Én kivezérelem a nagyképernyős tévére, így ua. mint a dvd, ráadásul még a felirat is profibb, mert rajongók csinálják.
most posts by TM
0
2007. május 20., vasárnap 20:06
megnéztem az elnök emberei ötödik évadát. hm, március elején kezdtem és tegnap éjszaka fejeztem be. csak viszonyítás képpen az első évadok négy nap alatt letudtam. ezt most valahogy annyira nem faltam olyan jó étvággyal, mint a korábbi évadokat. néhány rész nagy sutára sikeredett - és bizony-bizony megérezni aaron sorkin hiányát. egyszerűen néhány téma túl kevésnek bizonyult egy ennyire zseniális sorozathoz, és igen, nem szoktam ilyen mondatokhoz, hogy: "elnök úr, tessék végre dolgozni. ön az én elnököm!" :) no meg ott van will, aki jó gyerek, de nem egy sam seaborn. összességében azért nem volt olyan nagyon rossz, az utolsó 3-4 epizód remekül előkészíti a camp davidi találkozót, ami hatalmas nagy lenyúlása a clinton-elnökség dicsőséges tettének. mindegy, most jön a hatodik évak santosszal, vinickkel és az öregedő bartlettel. bármi is történik, nálam a west wing már akkor is unikumnak számít. 7/10
0
2007. május 20., vasárnap 19:40
:-) Szerinted kibírom a 6. évad DVD megjelenését? Vagy nézzem én is monitoron? Úgy is elég hatásos? Lehet hogy nem bírok majd ellenállni a kísértésnek...
0
2007. május 20., vasárnap 19:38
Még mindig 24. Annyi Bauer van már itt, mint égen a csillag! :-)
most posts by TM
0
2007. május 20., vasárnap 19:37
Nekem tetszik így is! :-)
most posts by TM
0
2007. május 20., vasárnap 19:36
Westworld (1973) - Feltámad a vadnyugat -> 90 %
Régi gyerekkori emlékeim között van egy csomó filmes jelenet... Az egyik ilyen egy western félelmetes jelenete, ahol Yul Brynner megállíthatatlanul üldöz egy másik fickót. Ricahrd Benjamin hiába próbálja megölni ellenfelét, arról kiderül hogy egy robot... Ekkor leönti vízzel, hogy majd a zárlat biztos végez vele, de ettől meg Yul Brynner olyan lesz mint a Schwarzi a Terminátor 2-ben... :)

Igen! Yul Brynner kétségtelenül a Terminátor előképét testesíti meg félelmetesen, ebben a kitűnő klasszikus sci-fi-ben, amit nagyon jó volt ilyen sok év után újranézni a napokban! Michael Crichton már az Androméda törzs-el bizonyította remek sci-fi írói vénáját, ezúttal első mozifilmjét rendezhette meg, ami egy igen izgalmas történetet mutat be: Jó pénzért bárki ellátogathat egy hatalmas szórakoztatókomplexumba, ahol felépítették letűnt korok élethű díszleteit. Fizető vendégek itt kedvükre kiélhetik minden perverziójukat: Öldökölhetik a teljesen élethű robotokat, vagy következmények nélkül bújhatnak ágyba bármelyik cicababával... Tökéletes nyaralás nem? Az volna, de persze mint mindig hiba csúszik a rendszerbe: A biztonsági program kikapcsol, és a nyaralás rémálommá változik, amint az ölésre tervezett robotok akadálytalanul próbálják végrehajtani feladatukat. Még ennyi év után is baromira hatásos Yul Brynner nagy menetelése az útolsó fél órában. Ettől olyan jó a film, de izgalmasan szól a gépek és emberek harcáról, ami csak napjainkban lett divatos sci-fi téma, (Terminátor, Mátrix, A.I.) miszerint teremtémyeink alkotójuk ellen fordulnak...
0
2007. május 20., vasárnap 19:28
Na jól van... Nem csak ez az egy baromira hülye elírás volt az előző hozzászólásban... :) Javítási lehetőség nem lesz a nagy Fórum Reformban?
0
2007. május 20., vasárnap 19:01
Szeksz? Ettől bekexelek! :-)
most posts by TM
0
2007. május 20., vasárnap 18:55
One Million Years B.C. (1966)
Rachel Welch... WOW! :-))) A legszekszibben smineklt ősember, akit valaha is láttam! :-) Én is elnézegettem volna a börtöncellám falán!

(Ahogy Andy is... ;-)
0
2007. május 19., szombat 4:11
24 hatodik évad

Szegény Jack Bauer, nem elég, hogy a kormánya az elnöke, az ellenségei nyírják módszeresen az idegeit (a friss évadban ezt szó szerint is lehet érteni), de erre fel még a rajongók és a kritikusok is fanyalognak. A 24-et is utolérte a nézői megszokás végzete, mely abban ismerszik meg, hogy már ha csak ugyanolyan jó valami, ami korábban, akkor azt már leszólják, ha nem minden eseményszál olyan, amilyet még nem látott a néző, akkor jön a sajnálkozás, hogy ez már volt, de hát valahol ez is a sikernek a biztos fokmérője, hogy az emberek ugyan kárognak, siránkoznak, ám minden héten legalább 12 millió amerikai nézi masszívan az egyes epizódokat. A közönség egy része elfelejti, hogy ez csupán fikció, ami ugyan nem James Bondi túlzásoktól hemzseg, de realitást számonkérni rajta botorság. Tulajdonképpen Jack Bauernek a nagy számok törvénye alapján már régen ki kellett volna purcanni, hiszen személyében egy hihetetlen karaktert ismerhettünk meg, az embert, aki mindent túlél, aki mindenre képes a becsületért, a hazáért, és aki minél nagyobb áldozatot hoz, annál kevesebb elismerésre számíthat.
Nincs ez másképp az új sorozatban sem. Talán nem árulok el sokmindent, ha az első öt perc történetét megosztom, akinek viszont még ez is zavaró

SPOILER,

az a következő nagybetűs résztől olvassa tovább.
Szóval, elnyűhetetlen főhősünket két év kínai fogság után hirtelenjében visszaszolgáltatják az Államoknak. A távol-keleti vendégszeretetről már ízelítőt láthattunk a Toyota szponzorálta prequelben. Jacket várják a reptéren, meglehetősen szakadt állapotban van. Nagy árat fizetett érte az amerikai kormány Kínának, de úgy látszik, hogy érdekükben állt. Jackkel ott frissiben közlik is, hogy mi volt az ok: terroristasejtek módszeresen ölik a békés polgrokat, már sűrűbben robbantgatnak, mint Izraelben. A vezérük pedig meghagyta, hogy csak akkor vet véget mindennek, ha Bauert megkapja.

SPOILER VÉGE

Naná, hogy valami régebbi sérelem húzódik az ügy mögött, és naná, hogy mégsem csak erről van szó, hogy van több csavar is a sztoriban, és hogy Jacknek ezúttal talán még többet kell vállalnia, mint eddig, ezúttal az életéről van szó. Az életéről, amit eddig nem látott, néha még edzett néző számára is meghökkentő módon védelmez, és az általa igaznak hitt ügyet olyan áron is kész véghezvinni, ami nem várt drámai fordulatokkal bír. Több olyan mozzanat is van a filmben, amit korábban nem léptek meg az írók, és ettől még kiszámíthatatlanabb olykor-olykor, hogy mi is fog történni. A már öreg rókáknak számító "24-ileg kiégett" fanoknak azt ajánlom, hogy próbálják meg elfelejteni, a korábbi évadokat, ne hasonlítgassanak, kötözködjenek, inkább próbálják élvezni, amit látnak, hiszen ez az évad szerintem rendben van, annak ellenére, hogy már a sorozat hatásmechanizmusait (kézikamera, osztott képernyő, tikk-takk óra)ismerjük, és félig-meddig immunisak is vagyunk velük. Kiefer viszont most is nagyon jól játszik, még mindig tud új vonásokat kihozni Bauerből. Még nem végeztem a teljes évaddal, de amit eddig láttam, az tetszett, és mivel még mindig tudok izgulni a látottakon, ezért azt mondhatom, nálam működik a dolog, ezért csak pozitívan tudok nyilatkozni róla.
Bővebbet majd jövő héten írok, ha végignéztem a teljes szériát.
most posts by TM
0
2007. május 18., péntek 21:30
:) Ja... Nem is tudtam... :) Hát ha még Lynch is lett volna...
Második nekifutásra lehet hogy már nem adnék ennyit...
0
2007. május 18., péntek 21:23
jézusom, a dűnére hogy lehet 85 %-ot adni?! :) az nem lynch...
0
2007. május 18., péntek 20:59
Ja igen... A csirkék is nagyon jók voltak! :) A sültcsirke elkezdte mozgatni a lábát a tányéron, majd tényleg kifojt belőle valami... Henry éppen ezért nem is ette meg... Ahogy a torszülött bébit sem ette meg...
Jól van na. Tényleg kell hozzá gyomor... De engem mindig lenyűgözött Lynch fantáziavilága... Amikor nem kell feltetlenül megértened hogy mit is szimbolizálnak bizonyos jelenetek, annak hatása, hangulata is lenyűgöző... Engem valamiért mindig nagyon vonzottak a szürreális, abszurd filmek, mikor sohasem tudod hogy mi fog történni a következő pillanatban, és tényleg valami nagyon váratlan, és teljesen szokatlan dolgot látsz... Ezek pont olyanok mint az álmok... Nálam a Radírfej benne van a három legjobb Lynch filmben:
01. - Eraserhead ------------------------ (1977) (+)(-) - 95 %02. - The Elephant Man ------------------ (1980) (+)(+) - 90 %03. - Dune ------------------------------ (1984) (+)(+) - 85 %04. - Blue Velvet ----------------------- (1986) (+)(+) - 100 %05. - Wild At Heart --------------------- (1990) (+)(-) - 65 %06. - Twin Peaks - Fire Walk With Me ---- (1992) (+)(+) - 90 %07. - Lost Highway ---------------------- (1997) (+)(+) - 100 %08. - The Straight Story ---------------- (1999) (+)(+) - 95 %09. - Mullholland Drive ----------------- (2001) (+)(+) - 90 %
(Ma este Fahrenheit 451-et nézek!)
0