Keresés

Ki mit néz most?

2007. május 13., vasárnap 22:57
Énis csak a műsor végét néztem,mikor mutatták melyik ország kinek adott pontot....kíváncsi voltam politikai szinten melyik ország kihez kapcsolódik,mert télleg röhej volt hogy ki kinek adta a legtöbb pontot...
0
2007. május 13., vasárnap 22:37
Dallas 3.évad  :))
0
2007. május 13., vasárnap 22:32
A Texasai láncfűrészes mészárlás - A kezdet
0
2007. május 13., vasárnap 22:26
Eurovíziós Dalfesztivál

Már előre elnézést kérek az emelkedett hangnem miatt, de a tegnap látottakat egyszerűen nem lehet szépen szavakba önteni.

Igazából tegnap jöttem rá, hogy milyen jól választottam, amikor kb. 2 éve teljességgel kiiktattam a televíziót az életemből. Tévében amúgy is csak sportot, zenét, és természetfilmeket lehet nézni, most viszont beadtam a derekamat és megnéztem ezt a Ráncdalfesztivált.

Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy az énekversenyt azt bizony Magdi nyerte. Olyan szinten kilógott a mezőnyből mint Al Pacino a Barátok köztből. Egyszerűen én éreztem magam kellemetlenül, hogy ez a rendkívül tehetséges és gyönyörű hangú lány egy hatalmas nagy vicc közepébe csöppent. A színvonalat elnézve igazából akkor jártunk volna a legjobban, ha Fekete Pákót vagy Győzikét küldjük ki. Az írek legalább hoztak valamit a saját kultúrájukból és nem kellett szégyenkezniük, ezért nálam a tiszteletbeli 2. helyet kiérdemelték. További helyezettek meg nincsenek, mert ilyen szinten szart ekkora tömény dózisban én még soha nem láttam. A Youtube-on lévő videókon sokszor szétröhögöm az agyam, de egy kis idő után azokból is elég lesz, két óránál hosszabban pedig még Superman is csak izzadva tudná ezeket nézni.
Ez a tegnapi "Freak Show" pedig normális mércén nem mérhető. Miért nem a Meleg Büszkeség Dalversenye címet adták neki? A műsor közben alig győztem a szemembe szóródó homokot eltakarítani, ez a show minden várakozásomat alulmúlta. A női Eltohn John-tól kezdve a fóliába csomagolt csillagfejű űrcowboyon át a forró torreádorig volt itt minden, csak heterók nem. Hosszúcumbú sarki lányok, esetleg szexuálisan túlfűtött tinik, végül pedig az egész zártosztály felsorakozott.
Kiknek szólt ez a műsor? Tényleg ilyen szinten a béka segge alatt van a közízlés egész Európában? Mert azt tudtam, hogy nálunk nincs minden rendben, amikor Győzike, Kelemen Annácska és Kiszel Tünde a nagy "médiasztárok", de hogy a többi európai ország is ilyen szinten ízlésficamos, az már emberi ésszel nem felfogható. És még mi szidjuk az amerikaiakat, hogy mekkora tahók meg műveletlenek. Most megmutattuk milyen mélyen van a gyökere az európai zenekultúrának, ezek után fikázódni se lesz jogunk.
Aki nem látta, az pótolja be sürgősen, mert ilyen értékelhetetlen hulladék nem bukkan fel akármelyik csatornán. Ezt el kell tenni az utókornak, mert a szavak nem fejezik ki azt a kínszenvedést és agysejtpusztulást, amit ez a műsor okozott.

Értékelésem: 0/10
0
2007. május 13., vasárnap 1:17
Kellemetlen igazság
Dokumentumfilm...sokan ezt meghallva már nem is érdeklődnek tovább az adott mű iránt,azonban engem nagyon felcsigázott a sok jó dolog amit hallottam a filmről a megtekintése előtt.Az hogy Oscart nyert,meg csak hab a tortán!
Al Gore nagyon szimpatikusan vezeti végig az egész filmet,a problémák tökéletes felvázolása és ismertetése mellett ő jelenti a film másik legnagyobb vonzerejét.Pont a kellő időben szúrja be finom poénjait,melyek sokszor politikai töltetűek...ahogy kissé a film is,de ezen nincs is mit csondálkozni.Én akkor lennék felhábrodva ha nem lennének benne az ilyen dolgok,mert akkor az már nem lenne teljesen Al Gore-é.Érdekfeszítően beszél,mindet grafikonokkal,képekkel,táblázatokkal,adatokkal igazolva,tökéletesen érthetően és tökéletesen elrettentően.Ha halljuk hogy folyamatosan emelkedik a hőmérséklet,csak legyintünk,viszont ha látjuk hogy a tavak hogy csökkenek,mennyire változik meg a Kilimandzsáró arculata akár pár év alatt is,az már télleg elrettentő és aggódásra ad okot.
Az egyetlen gyenge pontot szerintem pont azok a jelenetek jelentik,amikor finom zene alatt elcsukló,el-el hallgató hanggal,számítógép előtt ülve,vagy régi fotókat mutogatva beszél Gore...pedig valószínüleg pont ezeket szánták levezetésnek,hogy ne csak egy ábra előtt ugráló muksót lássunk az egész film alatt.
Összefoglalva én mostmár így tekintek a tökéletes doku-filmre,mert ez majdnem az...de jobbat szerintem még nem készítettek.Nemcsak évezhető,de a nyilvánvaló célját is eléri.
10/10
0
2007. május 10., csütörtök 20:25
Ma esti menü:
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=6319
(-:meleg báránybél:-)
0
2007. május 10., csütörtök 20:25
Kiképzés (2001)

Denzel Washington, Ethan Hawke

Gondoltam berakom egyik jó régi kis Warneres DVD-met :) Így a szinkron nélküli Kiképzésre esett ma a választás :) Régen is bírtam ezt a filmet... Három ilyen Warneres filmem van, melyek mindig egymás mellett vannak a polcon, pont azért, mert nincs rajtuk szinkron és mert ezek a régi éjszakai filmezések emlékei többek közt. Kiképzés, Kardhal, Visszavágó.

Szeretem ezt a filmet, mert jól megcsinált hangulata van és kellően feszített tempójú, illetve izgalmas. Érdekes a sztori és minden percben érhet minket meglepetés. SPOILER gondoljunk csak Rogerre vagy a vége felé a mexikóiakra. SPOILER VÉGE

Annak idején 90%
Azóta egy kicsit megfakult, de még mindig ütős 75%
0
2007. május 10., csütörtök 20:17
Tökéletes trükk végre dvd-n :)
100%
0
2007. május 9., szerda 2:21
Monty Python Repülő Cirkusza. végre dvdn. boldog vagyok:)
0
2007. május 7., hétfő 0:40
Ma egy újabb fontos klasszikust pipálhatok ki: Scarface (1983)

Gengszterfilm. Lényegében mind tök ugyanarról szól... Mégis egytől egyig szeretjük őket. Valahogy sohasem túl unalmas a téma... Itt is minden teljesen kiszámítható... Mégis simán elröppen az két és fél óra... Semmiben nem több vagy kevesebb mint a többi gengsztermozi... Csak egydül Al Pacino (egyszerűen imádom!) alakításában... (Na meg titkos favoritom F. Murray Abraham is nagyon jó volt!) Főleg miatta néztem meg a filmet... A főcímben kicsit meglepődtem Oliver Stone nevén... Le sem tagadhatná hogy ő aktuálizálta ezt az ősi történetet... Talán az első modernkori gengszterfilm volt ez... Alapja egy csomó olyan filmnek, amiket már korábban láttam. Örülök hogy mostantól ezt a filmet is a gyűjteményemben tudhatom! 90 %
0
2007. május 6., vasárnap 13:30
Az elmúlt 3 napban betegségem lévén volt időm bőven,amit természetesen filmezéssel töltöttem ki.Megpróbáltam úgy összeállítani kis filmkoktélom hogy vagy már látott,de számomra kedves filmekből,vagy még nem látott,de vélemények,kritika stb alapján magasztalt filmekből álljon.Most hosszú értékelést nem írok,mert az eltartana egy ideig.

Én,a robot
Bár a könyvet nem olvastam,a hangulata,története,látványa megfogott.
8/10

Kerülőutak
Másodjára próbálkoztam vele....dehát ez valamiért nagyon nem jön be.A hangulata ok,a színészek is,de egyébként valami hibázik nálam(pedig az ilyen tipusú LMS nagyon bejött)
7/10

Batman:Kezdődik!
Ez egy újfajta Batman,ahol a lényeg nem is Batmanan van,de azért nagyon jó!
9/10

Az utolsó cserkész
Bár vannak jobb akciófilmek is,a dumák meg a 2 főszereplő miatt nagyon szeretem.
8/10

Elfújta a szél
Bár hosszú,megéri az időt,csak azt kifogásolom benne,hogy miért pont ott van a vége ahol...egyébként pedig ez csak a személyes véleményem,mert ez a filmgyártás egyik remekműve!
10/10

A rettenthetetlen
Az eleje kicsit döcögősen indul,meg vannak benne közhelyektől durranó szövegek,de mégis elősször láttam,nagyon megfogott!
10/10

A régi környék
Ez tévés élmény,nagyot csalódtam benne.Az a típusú film nálam,ami nemtudom miért,egyszerűen nem tetszett annyira mint vártam.
6/10

Holnapután
Hibái ellenére az egyik kedvenc katasztrófafilmem,nem tudok haragudni rá
9/10

Moziban:Spiderman 3
                  7/10
0
2007. május 5., szombat 20:11
Ma este:

From Hell :))))))))))))))))))))))))))))))) imádom..
0
2007. május 5., szombat 20:10
Én is most fejeztem be a Maffiózók 5. évadát, nálam az évadok :

1. 9/10
2. 7/10
3. 8/10
4. 8.5/10
5. 6.5/10
0
2007. május 5., szombat 19:48
Az elnök emberei - 6.évad, 6.rész

Hát, a sorozat visszanyerte a lendületét...

értékelés:
1. évad 10/10
2. évad 10/10
3. évad 09/10
4. évad 08/10
5. évad 06/10
6. évad eddig 08/10
0
2007. május 3., csütörtök 23:22
LORA
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. május 2., szerda 21:01
Értem én... A vérbeli hajsza is szimplán csak szórakozás... És milyen jó az is! :-)

Ajánljál már még néhány ilyen ritka sci-fi-t! :-) Megnézem utána tudok e kalózkodni! ;-)
0
2007. május 2., szerda 21:00
Ok, már le is van zsírozva!:)
0
2007. május 2., szerda 20:58
Bizony, és nem is akármilyen előzmények voltak azok!:)

Jó, azért Kubrick 2001-ének a magasságait nem érdemes keresni benne, de én személy szerint egész szórakoztatónak találtam, nem úgy mint sok más sci-fit abból az időből.
0
2007. május 2., szerda 20:49
Köszi a linket, végignéztem mindegyik galériát! :-)
most posts by TM
0
2007. május 2., szerda 20:47
Lecsúszott az orrom: :-)
most posts by TM
0
2007. május 2., szerda 20:47
Hú, az kell nekem! A legjobb film 67-ből! :_)
most posts by TM
0
2007. május 2., szerda 20:33
Én is nagyon bírom az isteni Raquelt!

/Csak halkan és zárójelben jegyzem meg, hogy nemrég sikerült lekalózkodnom a netről az "Egymillió évvel időszámításunk előtt"-című gyöngyszemet, amiben szintén nem nyakig felöltözve látható!:) /
0
2007. május 2., szerda 20:32
Hú... Jevgenyij! Már megint milyen jó filmeket nézel! :-)

Nem is tudtam hogy a Vérbeli hajszának (Innerspace) már a 60-as években is voltak előzményei... :-)) Nagyon jól hangzik!

TM! Szerintem ez nem a Flash Gordon 2 kategóriája, bár Field ajánlója után, arra is legalább ennyire kíváncsi vagyok! :-)))
0
2007. május 2., szerda 20:29
Innen van az Xpressről, én tettem be A NÉGY TESTŐR topikba. Wikipédiás pályafutásom alatt még szócikket is írtam Raquelről.

Az ott is ajánlott képgaléria:

http://www.geocities.com/raquelwelch2/
0
2007. május 2., szerda 20:25
Szerintem már ajánlottam neked ezt, mind kötelezően megnézendőt...de örülök, ha ezzel a pár sorral /vagy inkább a képpel???;) / kedvet csináltam ehhez a sci-fi klasszikushoz!

És mi az a Flash Gordon 2? Azt tessék sürgősen elfelejteni!:)
0