Keresés

Ki mit néz most?

2007. február 17., szombat 21:43
Most láttad először? Ez kész! :-)
Kezdem elhinni, amikor ilyeneket beszélsz: rengeteg lemaradásom van! :-)))))
0
2007. február 17., szombat 21:19
az elnök emberei - 4. évad, 12. rész
0
2007. február 17., szombat 20:11
Gilmore Girls - Első évad. Nagyon üdítő! :)
0
2007. február 17., szombat 20:06
Most láttam először az Annie Hall-t! :-) Nagyon üdítő kis film! A tök eredeti, és utánozhatatlan Woody-val! Jókat derültem! Eredeti hang párti vagyok, de ezt muszáj volt szinkronnal nézni. Kern annyira jó! :-)

(Közben az járt a fejemben hogy a Dawson s Creek-ben Dawson és Joey többször nézik együtt ezt a filmet.)
0
2007. február 16., péntek 21:57
Verdák: Most lett vége és azt hiszem ez lett az egyik kedven animációs filmem, hiszen a szórakoztatáson és a humoron kívül némi mondanivalót is hordoz, ami egyáltalán nem válik a hátrányára! A DVD szuper, gyönyörű a kép és a hang is okés a szinkronról nem is beszélve :) Tök jól kikapcsol cirka 2 órára ez a kedves kis mese. :)
0
2007. február 16., péntek 18:27
Tegnap este:
Beavis és Butt-Head lenyomja Amerikát 10/10
Szétröhögtük magunkat a filmen, ez két hülye zseniális !
Speier (ööö..nem tom hogy írják) Dávid felirata nagyon jól sikerült.

Ma:
Mátrix Forradalmak 7.5/10
3 nap alatt lenyomtuk a trilógiát, így egybe nézve őket, még a folytatások hibái is (részben) megbocsáthatók.
Újratöltve 7/10
Mátrix 8.5/10
0
2007. február 15., csütörtök 22:08
21gramm
A Babelen felbuzdulva gyorsan megvettem majd pár nap késéssel meg is tekintettem Iñárritu eme mesterművét is.
És ezzel már nagyjából mindent le is írtam:mestermű.Tökéletes forgatókönyv(az első 20 percben azthittem elaludtam és újra akartam kezdeni az egészet elölről,de aztán minden kitisztult:D),a szereplőgárda is nagyon eltalált...a rendező pedig csak hozza a maga rutinját.
Még mindig hatása alatt vagyok és szerintem maradok is egy ideig...talán jobban is megérintett mint a Babel,s nemcsak ezért,de talán egy fél csilaggal maga a film is jobb.
Negatívumként talán csak azt említhetném,hogy a történetek kapcsolódási pontján kívül naggyon de nagyon hajaz...igen,ismét a Babelre:-).-.sajnos a Korcs szerelmeket még nem láttam,de biztos hogy legközelebbi túrám során elsők között fogom azt is megvenni.Remélem az is hozza a színvonalat aztán a rendező később már képes lesz megújulni!
0
2007. február 15., csütörtök 14:17
A The Shawshank Redemption című alkotás megy a lejátszóban, immáron kb. nyolcvanadszorra. Egyszerűen brilliáns...

...Monte Crisco. Cristo, you dumb shit! hahhahahaha....
0
2007. február 15., csütörtök 14:00
Lehet az VHS is. Miért kell rögtön a rosszat feltételezni?
0
2007. február 15., csütörtök 13:23
Die hard3????????????

tán csak nem kalózváltozat?????
0
2007. február 11., vasárnap 14:24
Tegnap Moulin Rouge-t néztem este ma Star Wars 2 és talán Harcosok klubja
0
2007. február 11., vasárnap 13:39
Egyetértek, mondjuk a legjobb a karácsonykor nézni őket, végülis az 1-2 a legjobb karácsonyi filmek közt van :)
0
2007. február 11., vasárnap 13:34
Kezet foghatunk! Tegnap barátaimmal néztük, vendésgségben voltam. Kora este az első résszel kezdtük, a másodikat kihagytuk, végül jött a harmadik. Kellemes emlék a nyolcvanas-kilencvenes évekből.
0
2007. február 11., vasárnap 13:08
Die Hard 3
Igazi családi mozizás volt, tesómmal, apámmal (aki mellesleg utálja az akciófilmeket).
A film 9/10, természtesen a klasszikus szinkronnal.
0
2007. február 11., vasárnap 11:37
Ja? Háborúzni akarsz? :DDD

Na jól van, csak egy kicsit megmosolyogtató. De a paródiák nagyon jók szoktak lenni! :-)
0
2007. február 11., vasárnap 2:10
Ja, nekem is mindig nevetnem kell hegyesfülú szereplők láttán! :-DDDDD
0
2007. február 11., vasárnap 2:10
Ja, nekem is mindig nevetnem kell hegyesfülú szereplők láttán! :-DDDDD
0
2007. február 11., vasárnap 2:08
Én ezt személyes sértésnek vettem Dylan! :-) Nekem fiatalkorom egyik legmeghatározóbb filmélménye a Rocky volt, és nekem nem nevetséges ez a mai napig sem. Egy nagyon szép jelent egy remek film végén.... de ti csak nevessetek rajta!
0
2007. február 10., szombat 12:21
Over There - Irak Első ÉVad 4. résztől amennyi a csövön kifér. eddig nagyon jo ez a sorozat kár hogy lelőtték 1 évad után :(
0
2007. február 10., szombat 11:56
No Thanks videoklippjét ki tudja hanyadszorra. A gagyi még sohasem szegezett ilyen erővel a képernyő elé. Lelkünk ébredő vulkán ???? Ez komoly?
0
2007. február 10., szombat 11:56
No Thanks videoklippjét ki tudja hanyadszorra. A gagyi még sohasem szegezett ilyen erővela képernyő elé. Lelkünk ébredő vulkán ???? Ez komoly?
0
2007. február 10., szombat 10:31
Die Hard 2
Ma miért nem tudnak ilyen akciófilmet csinálni ? :)
0
2007. február 10., szombat 7:56
Azt már hányan parodizálták... :-))) Egyébként talán az eredeti a legjobb! Nem hiszem hogy szentségtörés lenne rajt nevetni...
0
2007. február 10., szombat 1:35
Jó-jó régen írtad, de Woody akkor is kikérné magának az Alan-t amikor ő Allen.
Amúgy az eredeti neve Allen Stewart Königsberg:)
0
2007. február 10., szombat 1:32
Egyik barátom mindig könnyesre tudja nevettetni az asztaltársaságunkat, ahogyan utánozza a péppé vert arcú Stallonét a Rocky végén. A filmet most sem néztem (tehát offolok) de amikor a szomszéd szobából hallottam a boxmeccs zajait, átmentem, hogy megnézzem az említett paródia alapját képező jelenetet. Lehet, hogy szentségtörés, meg biztos tök drámai  a finálé, de én most is ugyanúgy röhögtem, mint eddig mindig, amikor meghallom az "édrien, édrien" nyüszítést. :-))
most posts by TM
0