Keresés

Ki mit néz most?

2007. február 4., vasárnap 23:16
Dear Wendy - Levél egy pisztolyhoz....

Eddig a felénél tartok, jelenleg cigiszünet. Eddig nagyon eltalált film. Go Dandies!:)
0
2007. február 3., szombat 22:03

Afro Samurai

Most fejeztem be eme 5 részes animét, melyben a főhős hangja nem más mint Samuel "coolest" L. Jackson.
A látvány remek, a vérengzés ami benne van megeszi az Azumit és a Kill Billt reggelire.
Remélem idehaza is ki fogják adni dvdn.

10/10
0
2007. február 3., szombat 5:52
Beszélj hozzá! -Almodovár-tól.
Éjszaka meló közben eszembe jutott, és alvás helyett ezt választottam. Ez attól érdekes, hogy már sokadszor csinálom ezt...
Ráadásul... -nem is tudom, miért csinálom- a végét (az utolsó táncot) mindig 4-5-ször megnézem. Így ilyenkor mindig mosolyogva teszem el a filmet. Aztán persze álmomban, majd később is, egész nap a fejemben van a zenéje.
Utoljára a "Száll a kakukk fészkére" volt rám ilyen erős hatással.
Mindegy, nem is akarom én ezt érteni. Jó ez így, ahogy van!
0
2007. február 3., szombat 0:47
Nesze Neked Pete Tong  10/10
0
2007. február 2., péntek 21:06
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. február 1., csütörtök 23:25
Stanley Kubrick - A Life In Pictures (2001)

Elég sokat vártam ettől a több mint 2 órás (136 perces) életrajzi dokumentumfilmetől, de nem nagyon tudott újat mutatni. A szokásos (kissé unalmas) szerkezetet követni: "Hogy hát akkor beszéljünk szépen sorban minden filmről." Előtt egy kis korai évek, stb. A film persze jó nagy részt az interjúkra épít. Az alanyok között nem kis személyiségeket találunk mint Woody Alan, Martin Scorsese, Steven Spielberg, Alan Parker, James McDowell, Jack Nicholson stb... Közben nézegethetünk sok képet a forgatásról. Sajnos csak igen kevés valóban ritka archív felvételt láthatunk. Hát igen... Kubrick idejében nem volt szokás a nagy werkfilmezés. - Meg ha szokás is lett volna, a mester úgysem engedett volna belepillantást a munkamódszerébe. (Ezért kivételesen értékes Vivan Kubrick házi werkfilmje a Ragyogásról.) Igen meglepődtem viszont Kubrick gyerekkorában készült házi "video"-kon. Még színes is akad közöttük... Aranyosak! :-) Akad még egy-két hang nélküli mozgókép a 2001: Űrodüsszeia díszletében, meg néhány apróság az Acéllövedék forgatásáról. Persze tudjuk hogy Kubrick szinte sohasem nyilatkozott, és éppen ezért ez a film sem tudja megszólaltatni, egy 1957-es rádióinterjú töredéket leszámítva. A legtöbbet egyébként a 2001-ről van szó, aminek én örültem a legjobban. A Warner a 2001-ben a DVD-kollekció megjenése alkalmából rendelte ezt a filmet. Olyan érzése van az embernek, hogy szétvagdosva, bekerülhetett volna a különálló filmek extrái közé, akkor nem lennének olyan fapadosak, de így egyben talán jobban mutat...

Ha ismered, és szereted Kubrick filmjeit, akkor sok újat nem fogsz megtudni... Én ismerem, és szeretem, szóval nem sok új információval lettem gazdagabb, viszont rengeteg anekdótát, sztorit hallhatunk, a különböző színészektől, és barátoktól.
0
2007. február 1., csütörtök 22:57
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. február 1., csütörtök 15:46
Engem zavar! Mindig elröhögöm magam, amikor a rendőr a lakhelyemet kérdezi :))
0
2007. február 1., csütörtök 15:41
Nemisigaaaz, nincsisijjen helység! De még ha volna, sem zavarna... ;-)
0
2007. február 1., csütörtök 15:25
Csak poén volt...
Kérlek, hazudd azt, hogy térkép után rohangásztál!!...
Valójában Alsószarfalfán lakom. :))
0
2007. február 1., csütörtök 15:16
Okos Sárkány, Bivalybaszna tényleg létezik, nézd meg Baranya megye térképét!
Csakhogy, mert én is ott laknék, ha nem zavar...
0
2007. február 1., csütörtök 14:44
"Csajágaröcsögén, Alsószarfalván, Nyakkendőpusztán" :-)))))))

Az elsőről már hallottam, meg Bivalybasznádról is, de a másik kettővel sikerült megröciztetned! :-)))
0
2007. február 1., csütörtök 14:28
Pedig kettőt is raktam, hogy ne lehessen félreérteni! :-)
Gondoltam, most én leszek a békebíró, sorry! :-)
most posts by TM
0
2007. február 1., csütörtök 14:26
tudod, vannak mondatok, amik akkor sem lesznek viccesek, ha szmájlit teszel mögéjük ;)
0
2007. február 1., csütörtök 14:22
Nyugodtság van! Pihenj te is, taknyos! ;-))
most posts by TM
0
2007. február 1., csütörtök 14:21
TM, MSN-re feljössz?
0
2007. február 1., csütörtök 14:19
Használd egészséggel! :-)
most posts by TM
0
2007. február 1., csütörtök 14:13
szerintem meg nem akart semmi rosszat, próbálta a vita élét elvenni, egyfajta integráló szerepet betölteni. az írásaiból meg nem látszik az életkora, ezt tényleg csak azóta divat megemlíteni, amióta maga vallott színt ezzel kapcsolatban.
a másik topikban téged sem oktatott ki, csak mivel bántották a kedvenc filmedet, és leborult a rózsaszín függöny, ezt észre sem vetted. összességében egyáltalán nem vislkedik gyerekesen (másokkal ellentétben), így szerintem meg az lenne praktikus, ha ti nem osztanátok le a kora miatt.
0
2007. február 1., csütörtök 14:09
A kesztyűs példa mindent visz, átveszem használatra, ha nem jogdíjas...:))

0
2007. február 1., csütörtök 13:32
Bár ezt most nem nekem írtad, de mivel említettél, ezért hozzászólnék. Először is sosem tartottam szerencsésnek, hogy egy filmes fórumon célzottan politikával rukkoljon elő bárki is. Na nem azért, mert esetleg nem eszik mindenki a másik tenyeréből, mint egy jól működő kannibál kommunában, hanem azért, mert kis hazánk politkai elitjének valahogy mindig jobban ment a naív emberek szeme fényét veszteni, mint azok boldogulását elősegíteni. Annyira összetett, összefonódott, agyonsunákolt dolgok vannak a háttérben, hogy mi itt Csajágaröcsögén, Alsószarfalván, Nyakkendőpusztán, de még Nagyfaluban sem tudunk teljes rálátással bírni a folyamatok tényleges mozgatórugóira. Sokszor évekkel később derülnek ki az aljasságok, az érdekek, a mocsokságok, és mivel a média is csupán az ezek az emberek kezében lévő eszköz, ezért arra sem mindig lehet támaszkodni.
Ezzel szemben egy film, egy dvd megítélése játszi könnyedtséggel betudható tevékenység, és - számomra legalábbis - sokkal szórakoztatóbb elfoglaltság. Jómagam nem vezetek az itteni fórumozókról párthovatartozási listát, örülök, ha a kesztyűmnél meg tudom állapítani, melyik balos, vagy jobbos. Ami meg az életkorodat illeti, én nem is emlékeztem, hogy írtad volna, hidd el, ez aztán nem befolyásolja a véleményemet. Jó pár fórumozóval az iwiwen is megtaláltuk egymást, ám egyiküknél sem néztem utána ki hány éves. Az sokkal inkább érdekel, hogy kinek milyen meglátásai vannak filmekről, milyen műfajú filmeket szeret, hogy milyen érdekességeket irogat erre az oldalra. Véleményem szerint az ilyen jellegű "szellemi csereberére" találták volna ki ezt a fórumot, kár, hogy mostanában ez nem igazán domborodik ki!
most posts by TM
0
2007. február 1., csütörtök 12:50
Csak azon lepődtünk meg szerintem, hogy mostanában tényleg felvetted ezt az okoskodó stílust, és nálad 10-20 évvel idősebb embereket oktatsz ki arról, mi is az élet, mit jelent a barátság, mit hogy kell kezelni, és tényleg kéretlen békebíróként lépsz fel. Szerintem sincs erre szükség, de most már befejezem az offolást. Régebben lazább voltál, ne haragudj, de így látom. Azért még reménykedem, hogy visszatérnek a régi idők. :-)))
0
2007. február 1., csütörtök 12:42
:-)))))))))))))))))))))))
0
2007. február 1., csütörtök 8:41
TM, bocs, hogy közbeugattam. Az én szüleim is elmentek, ráadásul "örököltem" tőlük a rossz géneket, ezért borult ki a klaviatúrám.
Mirr-Murr
0
2007. február 1., csütörtök 5:14
szia
0
2007. február 1., csütörtök 5:13
Na, még mielőtt repetázni kívánnál, elhúzok aludni, csá!
most posts by TM
0