Bár ezt most nem nekem írtad, de mivel említettél, ezért hozzászólnék. Először is sosem tartottam szerencsésnek, hogy egy filmes fórumon célzottan politikával rukkoljon elő bárki is. Na nem azért, mert esetleg nem eszik mindenki a másik tenyeréből, mint egy jól működő kannibál kommunában, hanem azért, mert kis hazánk politkai elitjének valahogy mindig jobban ment a naív emberek szeme fényét veszteni, mint azok boldogulását elősegíteni. Annyira összetett, összefonódott, agyonsunákolt dolgok vannak a háttérben, hogy mi itt Csajágaröcsögén, Alsószarfalván, Nyakkendőpusztán, de még Nagyfaluban sem tudunk teljes rálátással bírni a folyamatok tényleges mozgatórugóira. Sokszor évekkel később derülnek ki az aljasságok, az érdekek, a mocsokságok, és mivel a média is csupán az ezek az emberek kezében lévő eszköz, ezért arra sem mindig lehet támaszkodni.
Ezzel szemben egy film, egy dvd megítélése játszi könnyedtséggel betudható tevékenység, és - számomra legalábbis - sokkal szórakoztatóbb elfoglaltság. Jómagam nem vezetek az itteni fórumozókról párthovatartozási listát, örülök, ha a kesztyűmnél meg tudom állapítani, melyik balos, vagy jobbos. Ami meg az életkorodat illeti, én nem is emlékeztem, hogy írtad volna, hidd el, ez aztán nem befolyásolja a véleményemet. Jó pár fórumozóval az iwiwen is megtaláltuk egymást, ám egyiküknél sem néztem utána ki hány éves. Az sokkal inkább érdekel, hogy kinek milyen meglátásai vannak filmekről, milyen műfajú filmeket szeret, hogy milyen érdekességeket irogat erre az oldalra. Véleményem szerint az ilyen jellegű "szellemi csereberére" találták volna ki ezt a fórumot, kár, hogy mostanában ez nem igazán domborodik ki!