Keresés

Ki mit néz most?

2007. február 1., csütörtök 5:07
áll az alku.
0
2007. február 1., csütörtök 5:07
Jó, de csak a bal herémre!
most posts by TM
0
2007. február 1., csütörtök 5:06
tégli, gyere ide, szeretlek, hadd adjak egy puszit.
0
2007. február 1., csütörtök 4:59
felejtsük el, így talán belefojtjuk a szót a kéretlen hozzászólókba is, oké?
A havasi gyopár pont nem érzékeny, mert talán ő az a növény ami a legmagasabb ponton is még megterem, dacolva a szélsőséges elemekkel. Végülis jót mondtál, ezt bevállalom!
most posts by TM
0
2007. február 1., csütörtök 4:53
tégli, nem hiszed el, de én TÉNYLEG elfelejtettem azt az ominózus beszélgetést, egyszerűen csak eszembejutott mennyire király lett volna ha a szüleim bányászok, ma az összes haveromnak ezzel büszkélkednék, szóval hogy ezen felkapod a vizet, ezt sohase gondoltam volna. olyan érzékeny vagy, mint a havasii gyopár, mondjuk fogalmam sincs hogy mi az igazából, nővény, virág, gyom vagy egy tájegység, de érzékenynek képzelem nagyon
0
2007. február 1., csütörtök 4:51
"szüleid bányászok? szupermenő"

nem önmagáért csinálja ezt, hanem mindig van valami értelme a hozzászólásának. Aztán van, akinek leesik, van akinek nem

A jelek szerint te inkább utóbbiba tartozol, mert neked nem esett le, hogy miről volt szó.
Jean Image már többször súrolta nálam a tolerancia lécét, először talán akkor, amikor "jópofán" halálhírmet keltette, mert nem írtam ide pár hétig. azt írta, hogy az MTV székház ostromában a rendbontók között haltam hősi halált. Erre nem is reagáltam, bár te biztos megtetted volna helyettem (nem is értem, hol voltál akkor, jólesett volna ha megvédsz, mint most jeant!)
A másik eset meg az volt, amikor már nem tudom, hogyan kezdődött a magasröptű eszmecsere, de jean azzal jött, hogy valami ismerőse, rokona a kórházban feküdt rákosan, lesoványodva, és hogy az illető látványa röhejes volt, röhögőgörcsöt váltott ki belőle. Erre jegyeztem meg csendben, hogy én anyámat láttam így elmenni, de valahogy soha nem fogott el a röhögés a szenvedéseit látva. De ezt aztán lerendeztem Jeannal, és ha valóban kínos volt neki ez a korábbi eset, akkor annyiban gondolkodhatott volna, hogy nem kezdi el megint a szüleim emlegetését, amikor egy Rambóról írt kommentet írok, urambocsá, meg mertem említeni a bányásznapot is!
Ha már itt tartunk, igen, apám bányász - is - volt, nem tudom ez mennyire menő, vagy sem, egy 70ezres városban megesett az ilyen, amíg még voltak bányák. Miután a föld alatti munkától kikészült a tüdeje, amit műtöttek is, többé nem mehetett le az aknába, más munkakörbe helyezték át.
Originál hozzászólásomnak azonban nem ez volt a fő vezérmotívuma, hanem hogy azt a furcsa tényt megosszam másokkal, hogy a Rambot megjelenése után tán fél évvel láttam részleteiben egy illegális köztéri vetítésen, és hogy ezután 23 évvel később jutottam el a teljes megnézéséig.
Ha az erre az írásra szánt 13 sor egyesekben olyan indulatokat generált, hogy mérgében a szüleimet vette elő, akkor elnézést kérek.

most posts by TM
0
2007. február 1., csütörtök 4:08
Jean pontosan tudja, miről beszélek, me azok is, akik olvasták a korábbi beszélgetésünket.
Triple H pedig nem volt "fasz" csak tapintatlanul kíváncsi, de őt is tudom kezelni, nincs vele gondom.
most posts by TM
0
2007. február 1., csütörtök 3:54
Fogalmad sincs mire utaltam, de nem kívánom megmagyarázni, mindent vissza lehet keresni az itteni topikokban. Szeretnélek megkérni, hogy a személyemet érintő dolgokban a jövőben kerüld a békebíró szerepkörét, mert nincs rád szükségem, meoldom a dolgokat nélküled is. Ha jól emlékszem, Juliet is épp ezt kérte tőled alig fél nappal ezelőtt. Nem én voltam, aki túlzásbe esett, de sem neked, sem másnak nem szükséges magyarázkodnom, akinek szeme van, és nem v(r)a(c)k az látja, hogy miről volt szó.
most posts by TM
0
2007. február 1., csütörtök 1:20
Most néztem/végeztem a Sírhant Művek-kel. Ez valami nagyon durván el lett találva. Értem én, hogy Amerikai szépség (ami szintén finoman szólva jó) etc, de basszus...; egy sorozatnál annyira hozzá lehet szokni a karakterekhez, személyekhez hogy így vagy úgy való elvesztésük, akár magának a sorozatnak a befejezése miatt, már tényleg komolyabb hiányérzetet szül. (komolyabbat mint egy estés film az tuti.) Nem kicsit. Nagyon. Alan Ball egy zseni. Eddig is tudtam, de az utolsó pár rész, az utolsó pár kép, az utolsó dal, a képi világ, a játék maga. ez az élet kérem szépen. és mint tudjuk "az élet szép". de ezt szerintem mindenki tudja itt. 10+/10
0
2007. január 31., szerda 23:29
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 31., szerda 23:22
Hitchcock: Családi összeesküvés - a mester utolsó filmje
most posts by TM
0
2007. január 31., szerda 23:15
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 31., szerda 23:14
0
2007. január 31., szerda 23:14
Sztori?! Milyen sztori, te barom?! Filmesítsd meg a saját szüleid halálát. OFF! UFF!
0
2007. január 31., szerda 23:09
Oké-oké én elhiszem,ügyes vagy de ezt nem velem kell megbeszélni:-P...és sztem nem is itt.
0
2007. január 31., szerda 23:04
0
2007. január 31., szerda 22:56
De nemis csak arról van szó hogy tahók...mert oké fogjuk rá,elvan a pulya ha paraszt,de sztem csak azért csinálják hogy valahogy(ha már nem filmekről szóló hszeikkel) hadd szóljanak már be és mitassák meg kihaénnem.....
Pedig Triple H néhány hülye beszólását(legyen az akármilyen nyomorékság) bírom,de azért van egy határ....
0
2007. január 31., szerda 22:54
0
2007. január 31., szerda 22:49
hát a faszom, az eszem megáll, hogy mekkora tahók járnak ide!
0
2007. január 31., szerda 22:43
0
2007. január 31., szerda 22:38
Ez több, mint pofátlanság.
0
2007. január 31., szerda 22:24
0
2007. január 31., szerda 22:21
Végülis csak a szüleimet vetted a szádra... gondolom ilyen nüansz már fel sem tűnik annak, aki egy rákos ember szenvedésein is jót tud röhögni!
most posts by TM
0
2007. január 31., szerda 22:12
basszus nem is szóltam be. hihetetlenek vagytok.
0
2007. január 31., szerda 18:28
Hát ez az! Érintettség nélkül is nehéz. Ha nekem szólt volna, én is érintett lennék, ezért morogtam közbe. Ráadásul, derék ifjú hallgatóként,  Pécsen  én is eljártam a bányásznapi programokra. Legalább akkora élmény volt, mint ottani barátaimnak a Tabáni koncertre jönni.
0