Keresés

Ki mit néz most?

2007. január 31., szerda 16:40
tudja= tudj
0
2007. január 31., szerda 16:40
Nagy lelki nyugalom kell ahhoz, hogy egy ilyen beszólásra így tudja reagálni.
Nekem spec. érintettség nélkül is kinyílt a bicska a zsebemben...de inkább nem kezdtek vitázni vele.
0
2007. január 31., szerda 16:22
Általában bírom a faszságaidat, csak amikor - ha akaratlanul is - belemászol piciny lelkivilágomba, akkor van, hogy el kéne rágcsálnom hozzád egy-két tréfarépát, hogy legyen, ami mosolyt csaljon az orcámra.
Bányásznap = Tatabánya és egyéb bányászvárosok hagyománya, vásárral és rengeteg programmal. vásárral. Minden év szeptemberének első hétvégéjén tartották. Nézz utána a neten, ha netán tényleg érdekel.
most posts by TM
0
2007. január 31., szerda 16:02
mondjuk ez a bányászvárás, ez se egy elvetélt ügy, várni a bányászokat, kizárólag vasárnaponként, csak nekem tetszik ez? afféle mítoszt lehetne keríteni köré
0
2007. január 31., szerda 16:00
pardon, bányásznapi vásár, nem ugyanaz.
0
2007. január 31., szerda 16:00
az a legmenőbb, de mit kerestél a vasárnapi bányászváráson? úgy kezdődik ez az egész, mint egy novella
0
2007. január 31., szerda 15:59
ezt nem értem.
0
2007. január 31., szerda 14:43
Szuperjean, az OFF nálad a bocs?!
0
2007. január 31., szerda 11:00
Nem, halottak. Ez menő?
most posts by TM
0
2007. január 31., szerda 4:14
szüleid bányászok? szupermenő
0
2007. január 31., szerda 1:44
Kimaradt, hogy 7 évig tékáztam - na de ezt már mindenkinek illik tudni! :-))
most posts by TM
0
2007. január 31., szerda 1:43
Talán hihetetlen, de tegnap este láttam először elejétől a végéig Stallone Rambóját.
Emlékszem, még 83-ban a helyi bányásznapi vásárban egy Nonstop nevezetű műszaki kereskedés standjánál egy fára felkötözött televízión ment a Rambo, és több jelenetet is láttam a filmből, amit többtucatnyian bambultunk egymást taposva a tévé előtt, pontosabban alatt. Aztán meguntam az ácsorgást, és így nem láttam, kb a film felét. Később 7 éven át szinte mindennap megnézhettem volna, hiszen a VICO, majd az Intervideo-Videa is kiadta VHS-en, ám sosem hiányzott Stallone. Most, bő 23 év kihagyással öntött el a vágy, hogy magamévá tegyem a meg nem becsült vietnámi veterán történetét. Érdekes volt, hogy szinte snittről snittre emlékeztem a korábban látott részletekre, és még az ugyanazon a tévén látott videoklipek is felelevenedtek a memóriámban, mint például, Queen- Radio Gaga, Eurythmics-Here comes the rain again és a sötétedés után végetért klipösszeállítás fénypontja: Michael Jackson Thriller videója. Ma már biztos elképzelhetetlen, hogy összesen 2 tévécsatorna volt, és külföldi klipet talán havonta egyszer láthattunk, azt is Juhász Előd Zenebutikjában. A nyugati kultúra aktuális sikerprodukcióját látni, egy sötét parkban nagy tömegben, szinte felért egy koncert élményével! :-)
Azóta átestem Rambo folytatásain is, ezekből korábban még részleteket sem láttam. Szóval, mindig van mit bepótolnia az embernek!
most posts by TM
0
2007. január 30., kedd 23:23
Ja, jól van, te velem vagy :-)
0
2007. január 30., kedd 14:34
semmi probléma, én nem haragszom.
0
2007. január 30., kedd 14:23
Ma nem épp a legjobb a hangulatom, vszínű másképp reagálok, ha máskor olvasom... persze, ütköztethetünk, azzal nincs baj.
0
2007. január 30., kedd 14:14
jó azért az a Bittersweet... :)
0
2007. január 30., kedd 13:36
Egyetértek, én is azt hittem, hogy egy sablonparádét látok majd, ám meglepett a hangulat, és a befejezés... Maria Bello-t meg amúgy is szeretem nézni. :)
0
2007. január 30., kedd 13:33
Bedepiztem tőle! :-)
0
2007. január 30., kedd 13:13
a lenti hozsannán én is rendesen meglepődtem. nálam a bittersweet life jó, ha közepes osztályzatot érdemelhet (főleg a tale of two sisters után): félálomban forgott/játszott, sokszor látott bosszúsztori jókora hézagokkal, üresjáratokkal, kötelező jellegű vérfürdővel és semmitmondó szerelmi háromszöggel. ezt hozta nekem, de te még simán örülhetsz neki. :)
0
2007. január 30., kedd 13:06
nem határoztam meg semmit sem, csak meglepett a véleményed. a fórumozás meg arról szól, hogy a véleményünket ütköztetjük, de lehet hogy mégsem... nem gondoltam, hogy ez neked ekkora lelki trauma lesz.
0
2007. január 30., kedd 12:28
Az, hogy nekem mi az igazán jó film, légyszíves, ne te határozd meg! Ez az én véleményem, ha leírod a tiedet, azt is elfogadom, jobban mondva ÉN elfogadom. Lehet, amire te adsz 100%-ot, én arra meg nem... Szóval erről csak ennyit!
0
2007. január 30., kedd 10:22
A kerti rész is benne van a darabban, csak ott nem a kertben játszódik. És nagyon fontos rész George szempontjából és George és Nick viszonyában is.
0
2007. január 30., kedd 10:22
ha erre 100%-ot adsz, akkor el sem tudom képzelni, hogy egy igazán jó filmre mit adnál... :) első nézésre talán tényleg jónak tűnik, de elég sok jelenetet nem lehet benne komolyan venni.
0
2007. január 30., kedd 10:17
Szia field!

Nem akarok sokat offolni, ezért a Nem félünk a farkastól topikba válaszoltam. :-)
0
2007. január 30., kedd 2:45
A Bittersweet Life

Lehet, hogy az ázsia-mániámmal már agyára megyek a fórumozók többségének, de ilyen filmekre tényleg csak ők képesek. A Tale of Two Sisters rendezőjétől most kapunk egy kőkemény köntösbe bújtatott szerelmi történetet. Komolyan mondom, nem sok filmen hatódtam meg annyira, mint ezen... A felszín egy brutális thriller, de a mélyén egy nagyon sok mondanivalóval rendelkező szerelmi dráma rejlik... még mindig a hatása alatt vagyok, a végét 3x néztem meg. Zseniális!!!!

100%
0