Keresés

Ki mit néz most?

2006. december 9., szombat 19:50
Espress = Express
0
2006. december 9., szombat 19:49
Ezeket néztem az elmúlt napokban:

Plan 9 From Outer Space (1959) -> 55%

Ed Wood ultragagyi sci-fi/horrorja, csak rövid távon megmosolyogtató, hosszabb távon kissé fárasztó. Madzagon lógó repülő csészaljak, elképesztően durván berendezett űrhajó díszletek :-))) És a földönkívüliek rettegett 9-es terve: Mivel a Földiek nem vesznek róluk tudomást, felélesztik a holtakat, hogy azok mind jól megöljék az embereket, így az emberiség nem fogja felfedezni a "szolaronbombát" és akkor nem pusztul el a világegyetem... Tök egyértelmű... :D

Soylent Green /Zöld szója/ (1973) -> 75 %

Érdekes sci-fi, akár P.K. Dick adaptáció is lehetne... Apoklaiptikus, sötét jövőkép, környezetvédő beállítottsággal, minden egy végső fordulatra van felépítve... Bizonyos elemei nagyon ismerősek voltak későbbi filmekből... Érdekes!

M /Egy város keresi a gyilkost/ (1931) -> 95 %

Fritz Lang hátborzongatóan precíz sorozatgyilkos jellemrajza, és szociológia tanulmánya! Döbbenet hogy ennyi év után sem veszített semmit az erejéből! A körmeimet lerágtam az alatt a 104 perc alatt. Felejthetetlnek a képek, és Peter Lorre arca... Meg ugye az a bizonyos dallam!

The Polar Espress (2004) -> 90 %

Nem vártam hogy ennyire elvarázsol egy ilyen karácsonyi animáció... Már régen volt ilyen, de ez nagyon tetszett! Döbbenetes az animáció! Bezony meglátszik az a 150 milka, de ez mind semmi lett volna, ha uncsi, vagy giccses lett volna a film. Lehet hogy annak látszik, de nem az! Száguldás, kaland, nagyon nagy, hatáskeltő jelenetek, amikre az igen erőteljes zene, és az 5.1-es hangság is rásegít. Egyetlen nagy hibája van: A dalbetétek... Vééérciki! Ez ma már baromira nem divat Mr. Zemeckis!
0
2006. december 9., szombat 19:38
BEN-HUR 1925-ös változat

Nagyon szépen felújították! Meglepően látványos film, helyenként szinte jobb, mint az 1959-es verzió.
0
2006. december 9., szombat 19:16
Tegnap tanulás közben a Kómát a TCM-en! Fantasztikus ez a film!!! Nem igaz, hogy már hányszor láttam, és mégis mindig újra tudom nézni!!! Talán azért van az, mert ez egy igazi jó thriller jó színészekkel és jó sztorival, és az sem baj, ha az ember már tudja, mi fog történni, akkor is izgalmas!!!
0
2006. december 9., szombat 18:14
Most nincs filmnézés. Jelenleg éppen a monitort bambulom, hogy valami értelmeset összehozzak a szakdolgozatom témavzlatába:(

Sebaj! Rábolintott a tanszék a választott témámra:)
0
2006. december 8., péntek 18:13
No nézd csak, tényleg:-) Akkor az enyémben nem volt benne. (én egyenként vettem meg)
Egy élet a filmek tükrében a címe. Hála Halnek!:-)))
0
2006. december 8., péntek 18:06
Hát, pedig sajnálhatod. Tényleg nagyon jó volt!!! :-)))) (Gonosz vagyok, mi? :-))
0
2006. december 8., péntek 15:07
Ráadásul bejelöltem az újságban is, amit viszont rendszeresen elfelejtek megnézni, de ez már off, úgyhogy uff.
most posts by TM
0
2006. december 8., péntek 14:35
TM > sajnos ez már az ismétlés volt : - (
0
2006. december 8., péntek 14:20
Az benne van a mi dobozunkban is!!! :-)
most posts by TM
0
2006. december 8., péntek 12:39
Sajnos idehaza nem lehet kapni, de a külföldön forgalmazott Stanley Kubrick gyűjteményhez készült egy 142 perces dokumentumfilm, a címe Stanley Kubrick: A life in pictures, ami elég részletesen bemutatja a rendezőzseni munkásságát.
0
2006. december 8., péntek 11:50
Fenébe, én meg jól lemaradtam róla...
most posts by TM
0
2006. december 8., péntek 10:36
Nem volt rossz, kár hogy anyagi problémák is voltak számukra.

Az Acéllövedék forgatási helyszíneinek felkutatása különösen érdekes volt.

10/6
0
2006. december 8., péntek 9:56
Tegnap este volt az m2-n egy jó kis portréfilm Stanley Kubrickról, 4 olasz rajongója készítette. Sok érdekes interjú volt benne, és sokmindent meg lehetett tudni a nagy rendezőről.
0
2006. december 7., csütörtök 13:15
Bocsánat!
Liba=hiba.
most posts by TM
0
2006. december 7., csütörtök 13:14
Egyetértek. :-))) De azért ne libázzunk le mindenkit, van olyan is, aki megérdemelte!
0
2006. december 7., csütörtök 11:39
Minden tehetségtelen liba Oscart kap, a jobbak csak jelölésig jutnak.
most posts by TM
0
2006. december 7., csütörtök 11:27
ha a film kapott, akkor connelly főleg megérdemelte. a jelölést pedig már korábban is kijárt volna néki.
0
2006. december 7., csütörtök 11:26
A bugyija ellenben hatalmas.
0
2006. december 7., csütörtök 11:25
Valaki itt titokban Jennifer Connelly-fetisiszta:-)

Attól mert nagy az orra, még lehet "gyönyörűségesen szép".

De én túlzásnak tartottam az Oscart azért a szerepért. A Csodálatos elmét nagyon szeretem, és őt is benne, de azért annyira nem volt lehengerlő az az alakítás.
0
2006. december 7., csütörtök 11:22
de lesz ám!
0
2006. december 7., csütörtök 11:21
szóval az orra tényleg nem nagy. :)
0
2006. december 7., csütörtök 11:21
lesz valaha hellboy II?
0
2006. december 7., csütörtök 11:20
szerintem connelly istennő és az oscart is kiérdemelte.
0
2006. december 7., csütörtök 11:20
nincs is nagy orra.
0