Keresés

Ki mit néz most?

2006. november 26., vasárnap 0:39
Reméltem is, hogy nem orroltok meg!
Áldottak legyenek a sajtkészítők! :-)
most posts by TM
0
2006. november 26., vasárnap 0:36
Akárcsak én;-)
0
2006. november 26., vasárnap 0:33
...csak fogja sasolni! A többit bóknak vettem!:))
0
2006. november 26., vasárnap 0:28
Na tessék! Minden finnyás filmbuzi ezt nézi? :-) Egy haverom is pont ezt sasolta nemrég! :-)))
most posts by TM
0
2006. november 26., vasárnap 0:26
Épp most vagyok túl a Tuti dolog című nagyon megöregedett romantikus vígjáték matuzsálemen, amiben a kis Johnnie Cusack villant meg valamit későbbi tehetségéből. A Született feleségek-es Nicollette Sheridan, mint a Test, van jelen, továbbá cameo-szerepben tetszeleg Green doki-Anthony Edwards. Bárcsak anno láttam volna, sokkal jobban tetszett volna. Így meg néhány kisebb mosolyon túl nem nagyon hatott meg, mert lépten-nyomon az azóta valószínüleg ebből a filmből minden lehető gaget elcsóró számtalan egyéb romantikus blődli eltömítette az ilyen utállak, majd szeretlek, majd utállak, végül szeretlek-típusú humorcsatornáimat. Azért végig lehet heherészni, szigorúan hétvégi unaloműzó jelleggel.

De most következik a nagy attrakció, az est főfilmje: Frankenstein. "It s alive!!"
0
2006. november 26., vasárnap 0:10
:) :) :)
0
2006. november 25., szombat 20:48
:) Az se rossz, bár én mostanában videókamerával szoktam rohangálni... :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. november 25., szombat 20:46
Nem, én mosóporral. Tévéreklámban láttam, hogy úgy kell!
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 20:31
Miért, Te nem? :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. november 25., szombat 20:27
Laptoppal jársz moziba?
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 18:57
World Trade Center...
0
2006. november 25., szombat 15:25
Bezony! Főszerepben Kong első feleségével.
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 14:54
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. november 25., szombat 14:32
A 3. filmet a puszta kíváncsiság, és a félig öntudatlan "Minden mindegy" alapon az álomtalanság felett érzett mérhetetlen elkeseredettségem szülte.
A film zenéjét én azért nem hasonlítanám a Farkasokkal táncoló-éhoz, mert bár Hans Zimmer-t jó zeneszerzőnek tartom, John Barry Oscar-díjas remekétől messze marad a Radio Flyer szentimentális negédes ujjgyakorlata.
Egyébként morcos leszek, ha Truffaut és Branagh után zsenánt egy mezei Donner-sziruppal levezetni:-) Mellesleg Elijah Wood a főszereplő, aki már az anyaméhben színészkedett.:-))
0
2006. november 25., szombat 13:49
Egy nő azonosítása
(Identificazione di una donna) -  Antonioni

1982

10/6

0
2006. november 25., szombat 13:34
Az első kettő remekmű fényében némileg érthetetlen a harmadik választásod, ha csak nem "minden jó, ha rossz a vége" alapon szeretsz mozizni! :-)
Végülis elmenne ez a Donner-film is, mert az átlagnál nem rosszabb, de valahogy nem lett a szívem csücske. Lehet, hogy az zavart, hogy az egész filmzenét a Farkasokkal táncoló score-jából kölcsönözték az alkotók, és ezt korábban csak a trailereknél szoktam meg.
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 12:42
A Négyszáz csapás valóban nagyon jó film, talán Truffaut legjobbja.
0
2006. november 25., szombat 12:39
3-as vegyes felvágottam a tegnap estétől ma reggelig inszomniában való vergődés eredményeként:

1. V. Henrik (Kenneth Branagh) 99%
2. Négyszáz csapás (Francois Truffaut) 99%
3. Radio Flyer (Richard Donner) 80%
0
2006. november 25., szombat 11:14
a közönségfilm kezd olyan elcsépelt skatulya lenni, mint a művészfilm és a kultfilm. jó  filmek kellenek, nézhetőek, de egyik se akarjon "közönségfilmebb" lenni a másiknál. a moszkva tér jó film, de nem azért mert könnyed.
0
2006. november 25., szombat 10:34
Mint közönségfilm ez megállapítható, de amúgy Török Szezonja nekem jobban tetszik.

Az új „brókeres” témáját nagyon várom már tőle...

Amúgy az utóbbi évek legjobb magyar filmje szvsz Pálfi Taxidermiája.
0
2006. november 25., szombat 7:10
A Moszkva tér közepes. Jó, baromi szabadnak éreztük már magunkat, de azért ez túlzás!
0
2006. november 25., szombat 7:05
A Moszkva tér szerintem az elmúlt évek legjobb magyar közönségfilmje, és kész!

Nagyon sokmindenben eltalálta a 80-as évek-végi hangulatot, és nagyon sokmindenben ponotsan olyan volt mint a mai világ. A szövegeke, a karakterek, az érettségi procedúra, ballagás, szerenádozás stb... Annyira ilyen volt az enyém is... :-))) Pedig én 2002-ben érettségiztem...
0
2006. november 25., szombat 1:03
moszkva tér: nem rossz, nem rossz, de a befejezés magyaros (=búvalbaszott) és hiányérzetet keltő. 7.5/10
0
2006. november 25., szombat 0:27
Sziklák szeme: kb. 15 perce lett vége, hát ettől még mindig bedepizek akárhányszor megnézem
0
2006. november 23., csütörtök 3:06
Ugyse olvassa ilyenkor már senki a fórumot!.-)
most posts by TM
0