Keresés

Ki mit néz most?

2006. november 19., vasárnap 13:58
Állítólag Neki van kint a legnagyobb rajongótábora a szépszemű szökevény mellett, úgyhogy nem hinném, hogy ki akarják írni..legalábbis nagyon remélem.:)
Mellesleg az egészségügyi problémáját lerendezhetnék vmilyen módon, mert már kezd cseppet viccessé válni.:)
0
2006. november 19., vasárnap 11:04
aggódtam kedvenc seriffemért, aki most szökött fegyenceket üldöző FBI ügynök, remélem a következő évadban is láthatjuk majd... :D
0
2006. november 19., vasárnap 10:48
Altar Boys
0
2006. november 19., vasárnap 10:40
House 3x07
0
2006. november 19., vasárnap 10:02
Puzzle

koreai thriller. sajna ilyet is láttunk már... olyan film, ami egyszeri nézésre alkalmas. többször azért nem érdemesfoglalkozni vele, mert az már nem poén, hiszen tudod, hogy ki a hunyó. olyan stílusú, mint a Közönséges bűnözők, és a Kutyaszorítóban. nem egyszerű, de kitalálható a megoldás.
0
2006. november 16., csütörtök 13:36
Prison Break 2.évad 11. rész

Egy újabb rész, amit aljas módon, a legfeszültebb jelenet közben voltak képesek befejezni a 24 dramaturgiáját erősen koppintó alkotók.
Szegény T-Bag, újból "egészségügyi problémákkal" küszködik, remélem még egy ideig életbentartják őt a forgatókönyvírók, hiszen a legeredetibb karakter az övé. Angol nyelven sokkal jobb nézni az egész szériát, a szinkron rendesen hazavágja az élményt.
most posts by TM
0
2006. november 15., szerda 22:34
Hátsó Ablak(Rear Window)
...na ez milyen óriási film...:-))
Hitchcock nagyszerű filmje olyan,mint egy gyönyörő vers. Lehet elemezgetni(világítás,díszlet,a szereplők jelleme,a kiszolgáltatottság ábrázolása stb.),de lehet csak egyszerűen csak hátradőlve élvezni zseniális rendezői-elemekkel teledűzdelt mesterművet.
Na de hogy valami rosszat is írjak:a film elején talán túl hosszúra nyúlik a főszereplők bemutatása,a köztük fennálló kapcsolat ábrázolása.Ez a rész egy kicsit talán unalmasra sikeredett-de télleg csak egy csöppet,ez semmit nem von le értékéből
10/10
0
2006. november 15., szerda 14:29
Tegnapelőtt este néztem meg a Terror (Lady of the Shadows) c. filmet, amelyben Jack Nicholson és Boris Karloff voltak a főszereplők. A DVD-kiadás minőségét már nem is méltatom (mégha csak 590 FT volt is), ilyen silány minőségű, pixeles DVD-képet még nem láttam, egy 30 éves VHS simán lekörözte volna.
De ez a film ....! Azt hittem, majd látok egy jó kis ijesztő horrort, ehelyett inkább egy vígjátékot láttam. Legalábbis nagyon jót tudtunk rajta nevetni az öcsémmel, mert vele néztük. Az idétlen, sablonos, abszolút következetlen és logikátlan, és végtelenül gyermeteg történet (ami már fizikai fájdalmat okozott), az erőltetett misztikumok, és még sorolhatnám a sok baromságot, amit összehordtak ebben a filmben ... Nem hittem volna, hogy ilyen filmet is valakik ki tudnak adni a kezük közül, pedig láttam már pár silány filmet életemben. A történetbeli csavar a film vége felé pedig olyan volt, hogy kb. 3 éves gyerekek találnak ki ilyet a homokozóban, akiknek a játékában bárkik szerepet cserélhetnek, vagy akármi megtörténhet, ami teljesen irreális és logikátlan, az is.
Nem értem, Jack Nicholson hogy mehetett el ilyen filmbe, azért már volt akkor egy-két film a háta mögött, mégha nem is volt még befutott sztár. Ezt a filmet gondolom nem fogja belefoglalni a memoárjaiba. :-)
Az már csak ráadás volt, hogy a borító adataival ellentétben, csak magyar hang volt a filmen, angol nem. Beállítások menüpont nem is létezett, és a Jelenetválasztás menüben 5 jelenet volt, így kb. minden jelenet 15 perces volt, ami elég hosszúnak számít, azt hiszem.
Hát, ha mégegyszer jót akarok nevetni, akkor ezt fogom betenni, mert ez már annyira szánalmas volt, hogy csak nevetni lehetett rajta. :-)
0
2006. november 15., szerda 12:59

Tegnap este DÉMONOK (Ultra-audiokommentárral)
0
2006. november 15., szerda 8:43
A Dirty Carnival:

nem újdonság, láttunk már ilyet, de az A Bittersweet Life-ra szerintem ráver pár kört!
0
2006. november 15., szerda 0:02
Groundhog Day (Idétlen időkig)

Még mindig a legeslegjobb vígjáték a számomra!

100% - egyértelműen
0
2006. november 14., kedd 23:02
hoppá . bocsi a kép mérete miatt :
0
2006. november 14., kedd 23:01
Depeche Mode - Live In Budapest! 10 kamerás!!!!
Hát megérte várni! 3 hónapig készült a DVD a srácok igazán kitettek magukárt Oltári lett a minősége!!! REMEK!!!

még nagyobban  

DVD.depeche.MODE.Live.In.Budapest.21st.March.2006.devotEE.group

Description d e v o t E E G R O U P PROUDLY PRESENTS

L i v e I n B u d a p e s t b y 10 C a m s

Release Date..: 2006/10/15
Artist........: depeche MODE - www.depechemode.com
Venue.........: Budapest, Hungary, Europe
Date..........: 21st March 2006
Tour..........: Touring The Angel Tour 2005/2006
Location......: Papp Laszlo Budapest Sportarena
Attendance....: 12.500
Opening act...: The Bravery
Info..........: http://www.freestate.hu/concerts/show/conc_20060321/
Pictures......: http://www.freestate.hu/gallery_public/
Source........: 5 DV cams, 2 PRO cams, 3 Photo cams
Runtime.......: 115 min
Format........: ISO [4.06 GB (4 360 110 080)]
Genre.........: Music / Bootleg

DVD Cover: http://download.yousendit.com/9468A6B82A9A9EAC
NFO Picture: http://download.yousendit.com/9400BA6C7883A320

V i d e o F o r m a t

[X] PAL [ ] Widescreen 2.40:1
[ ] NTSC [ ] Widescreen 2.35:1
[ ] Widescreen 1.85:1
[ ] Widescreen 1.78:1
[X] Full Screen 4:3

Edited with Adobe Premiere Pro 2.0
Encoded with Canopus Procoder 1.5
Encoding method: 2 Pass VBR 4000 kbps, Mastering - Quality
Authored with Spruce DVD Maestro 2.9

A u d i o

[X] Dolby Digital 2.0 - 48kHz - CBR 192kbps
[X] Dolby Digital 5.1 - 48kHz - CBR 448kbps

Mastered with Adobe Audition 1.5
Encoded with BeSweet 1.5b26, Azid v0.1, ffmpeg

S e t l i s t

00 Intro [I Want It All - Outro]
01 A Pain That I m Used To
02 John The Revelator
03 A Question Of Time
04 Policy Of Truth
05 Precious
06 Walking In My Shoes
07 Suffer Well
08 Damaged People
09 Home
10 I Want It All
11 The Sinner In Me
12 I Feel You
13 Behind The Wheel
14 World In My Eyes
15 Personal Jesus
16 Enjoy The Silence
17 Shake The Disease
18 Just Can t Get Enough
19 Everything Counts
20 Never Let Me Down Again
21 Goodnight Lovers

E x t r a

DVD Menu
DVD Trailer
2.0 Audio
5.1 Audio

THANKS TO

- www.FREESTATE.hu - for collectiong the sources

- Akos
- Baloo
- Blint
- depeche.tar.hu
- Faith
- JTR
- Looking
- playingtheangel.uw.hu
- Se7en
- Stemo2004
- Szabi
- Szena
- WI

CONTACT

E-mail : devotee.group@gmail.com
IRC : nope
www : non public

GREETZ to Hungarian dM Fans

(c) 2006
0
2006. november 13., hétfő 23:05
Citizen Kane-Aranypolgár
Régi hiányosságomat pótoltam....megérte.
Rózsabimbó:-)
10/10
0
2006. november 13., hétfő 17:48
Huligánok 9,5/10
V, mint vérbosszú 10/10

Nálam ez a két film van a toppon jelenleg:)
0
2006. november 13., hétfő 15:07
Daisy:

azt hittem, hogy ez olyasmi lesz, mint a Fulltime Killer, de nem igazán... szirupos, romantikus, felejtős. ráadásul a rendezőit szenvedtem végig.
0
2006. november 13., hétfő 14:28
nem tudom, valahogy én az rendezői változatot nézve szerettem bele a film, de annyira, hogy azóta az egyik all-time kedvencem. bezony, a dts brutálisan szól, még ennyi év után is referenci minőség.
0
2006. november 13., hétfő 13:59
jákob lajtorjája 9/10
0
2006. november 13., hétfő 13:58
nekem a mozi-verzió egy kicsit közelebb áll a szívemhez, de tény, hogy a dts jobb mint a dd.
0
2006. november 13., hétfő 11:13
:-)

Nem inkább ez jó, az meg kevésbé jó?...

Keményen szól a dts, mi?:-)
0
2006. november 12., vasárnap 22:54
a majnem híres untitled verzióját nézem, ami sokkal jobb, mint a mozis. mondhatni ez jó, az meg rossz.
0
2006. november 12., vasárnap 22:43
Az őrület torkában

Érdekes mozi volt az biztos :) Hol kezdődik az őrület és hol a valóság? Mi van ha már az őrület a valóság és a valóság az őrület? Mindez csak azon múlik, hol vannak többen... Döbbenetesen jó filmet forgatott ebből a témából John Carpenter. Tökéletes borzongás másfél órában.
0
2006. november 12., vasárnap 21:36
Pont ma ezt fogom megnézni,tegnap kölcsönkértem,mert már régen láttam,és valóbban jó film!:)
0
2006. november 12., vasárnap 20:43
Most fejeztem be az e havi Batman:Beginsem..megunhatatlan! :)   u
                                                                                              )     (
                                                                                               vVv
0
2006. november 12., vasárnap 18:07
Amit írsz a film végi nyitva maradt kérdésről, azzal egyetértek: Ez csak tovább erősíti a filmen végighaladó és tökéletesen alkalmazott kőkemény naturalizmust: valaki, aki képes volt legyőzni saját intellektusával mindazt a belénevelt elferdült eszmeiséget, melynek mozgatórugója, üzemanyaga a gyűlölet, az elvakult és értelem nélküli düh (hiszen a jellemformáló, teljes személyiségét megváltoztató felismerés, melyre a börtönben tesz szert, erre vezeti rá, tegyük hozzá), és minden erejével igyekszik visszailleszkedni a társadalomba, helyrehozni mindazt a hibát és kárt, amit okozott, vajon hogyan szembesül életvitelének, előző élete által generált következményeivel? Én valahogy, akárhányszor láttam a filmet, mindig azzal a reményteli (talán nevetségesen naív) vággyal áltam fel a székből, hogy Derek már átlendült a holtponton, ahhoz mindenesetre eléggé, hogy öccse halálát nem eltorzult gondolatai ismételt igazolásaként értelmezi, ami rövid úton visszarántja az erkölcsi-emberi posványba, melyből oly nehezen lábalt ki. Hanem épp ellenkezőleg: saját emberi veszteségét (öccse halálát) csak régi élete által szedett újabb, eddigi legnagyobb áldozataként könyveli el, ami megerősíti új hitében, azaz abbéli meggyőződésében, mi szerint korábbi életét nem folytathatja, és a nácizmus, a rasszizmus elleni küzdelemnek kell életét szentelnie. Én ezt szeretném gondolni, mert hiszek az emberi jóságban, még akkor is, ha bizonyos férgek mindent megtesznek azért, hogy ne így gondoljam.
Ami a kérdéseimet illeti: sokkal inkébb költőinek szántam, sajnos tudom rájuk a választ, bár ne tudnám.
Én elutasítom a gyűlölet minden formáját. Rengeteg olyan országban jártam, ahol a fehér ember volt az abszolút kisebbség. A Dél-Afrikai Köztársaságban például épp az apartheid megszűnésekor voltam, de jártam Kenyában, Tunéziában, Egyiptomban, Izraelben, Thaiföldön, Indiában, és néhány napja érkeztem haza Nepálból. Mindezt csak azért mondom, mert rengeteg magyarnak lenne szüksége arra, hogy megismerje a világot, ami nem Magyarországból áll. Nincs olyan nép, bőrszíntől, vallástól függetlenül, akit gyűlölnék. Bocsánat, hogy eltértem a topic témájától, csak sawyer utolsó mondatára szerettem volna egyértelmű választ adni.
0