Keresés

Ki mit néz most?

2006. november 1., szerda 1:09
Most fejeztük be a LOST 3/01.-04. részeit:az állam a földre esett és még ott is marad jódarabig! Hihetetlen, hogy még mindig tudják fokozni!!
Az abc embléma mellett ott díszeleg ez is:HD. Már az első két évad minősége sem volt semmi, de ez valami fantasztikus! Tudom, hogy egy agyontömörített sz@rt nézek, mégis olyan minősége van, hogy némelyik új kiadású dvd elbújhatna mellette!
0
2006. október 31., kedd 14:42
Zsernyákok (Kopps)

Egy kicsit idétlen svéd vígjáték, néhány fárasztó, és néhány jó poénnal, nálam közepesnél kiscsit jobb minősítsét érdemel. Jók benne a karakterek, de pl. a szerelmi szálat nagyon erőltetettnek éreztem. Mindenesetre egy hideg szombat délutánra jó kikapcsolódás. 60%

Masters of Horror: Incident on and Off a Mountain Road (Episode 1)

Nagyon jó ötlet volt megcsinálni ezt a sorozatot, mondom ezt úgy, hogy csak az eslő részen vagyok túl, de már ez meggyőzött. Nagyon remélem, meg fog jelenni kis hazánkban ez a sorozat dvd-n. 80% (az első epizód, a többit majd megnézés után értékelem :-))
0
2006. október 31., kedd 2:07
Én most néztem meg az Isten városa című filmet.Ezt most nem csak fellángolásból mondom(mert tuti h még vagy 100x or megnézem)AKI NEM LÁTTA POTÓLJA!!!
0
2006. október 30., hétfő 23:58
Ez tetszett! :) gondolkodtam egy hasonló elemzésen, de jobbat úgysem tudnék összekalapálni...

Nekem is spermás rész a kedvencem a beijedt ondósejttel! És a csúcspoén: sok sápadtarcú csóró kommandós-sejt áll kiugrásra készen és egyszer csak megszólal egy "színesbőrű" ondósejt valahogy így: Mit keresek én itt??? :D
0
2006. október 30., hétfő 23:52
Ezt vehetem akár bóknak is? :]
0
2006. október 30., hétfő 23:51
Téglagyári Megálló barátunk elárulta! :) Mailt mindjárt küldök!
0
2006. október 30., hétfő 22:42
Nagyon szívesen!
most posts by TM
0
2006. október 30., hétfő 22:42
Igen, ez már más Sellers-film újraszinkronizálásánál is megtörtént.
Pedig Márkus és Gálvölgyi még szinkronban sem egy szint...
most posts by TM
0
2006. október 30., hétfő 22:32
Kösz!!
0
2006. október 30., hétfő 21:47
A tv2-ös változatban Sellerst Gálvölgyi szinkronizálta.
0
2006. október 30., hétfő 20:59
A "csupán színészként van jelen" nem állja meg a helyét, mert mint utána említettem, ő a forgatókönyíró is, sorry!
A filmet egyébként a kevésbé ismert Clive Donner rendezte.
Emélítést érdemelnek még a zseniális szinkronhangok, Sellerst Márkus László, Allent Kern szólaltatja meg magyarul, úgy, ahogyan azt csak ők tudták.
most posts by TM
0
2006. október 30., hétfő 20:46
Sajnos Woody másik művéről ma sikerült lemaradnom, ez a "Na, mi újság, Cicamica?", pedig ez is nagy kedvencen!
Peter Sellers egy elmaszkírozott lúzer pszichológus, akit a saját gyerekei sem tisztelnek, kórusban kántálják: "Apuci hülye kretén!". Egy szép napon felkeresi őt Peter O Toole, a sármos bájgúnár,akinek az a gyengéje, hogy egy nőnek sem tud ellenállni. A kezelések aztán balul ütnek ki, mert nemhogy nem gyógyul ki a bajából, de még a pszichológus is full kanossá válik a történetektől. O Toole szerelme, Romy Schneider kilátásba helyezi, hogy ha kedvese nem tesz le a félrelépésekről, akkor szakít vele. Romynak van egy igazi szellemi barátja, a kevésbé daliás Woody, aki főállásban egy mulatóban táncosnőket öltöztet - mellesleg Lautrec a kedvenc "törpefestője" :-) (nahát!), és az ő problémája merőben Allentétes, egy lányt sem tud meghódítani. A nő kitalálja, hogy elcsavarja Woody fejét, így akarván féltékennyé tenni kicsapongó szerelmét.
Aztán ahogy lenni szokott, bonyodalmak, és vicces jelenetek sora követi egymást a happy endig.
Sokan ezt a filmet is Woody rendezései közé sorolják, pedig ebben csupán színészként van jelen. Játszik még a filmben Ursula Andress , és egy kis, uncredited alakításban meglepődhetünk Richard Burton felbukkanásán is!
Mindez 1965-ben történt, amikor is Woody 30 éves volt, és ez volt az első filmforgatókönyve, illetve az első moziszerepe.
most posts by TM
0
2006. október 30., hétfő 20:18
Még véletlenül sem!
Az "Amit tudni akarsz a szexről... de sosem merted megkérdezni" (teljes cím) egy hét rövidebb jelenetből álló filmfüzér, mely a szerelem különböző kérdéseire próbál magyarázatot adni.
A választ nyerő kérdések: Használnak-e a szexuális serkentőszerek? Mi a szodómia? Miért jutnak egyes nők olyan nehezen el az orgazmushoz? Homoszexuálisok-e a transzvesztiták? Mi az Ön perverzitása? Megbízhatók-e a szexológusok és a szexklinikák kutatásai? Mi történik ejakuláció közben?
Az író-rendező-alkotó ezúttal nem elégedett meg a szimpla főszereppel, hanem négy különböző figura bőrébe bújt: egy gyászos végzetű udvari bolond, egy állhatatos olasz amorozó és egy vakmerő melltartó-pecér mellett hasonlóképpen nagyot domborít egy sötét kételyektől gyötört spermium szerepében.
Az udvari bolondos rész roppant aranyos: Allen szerelmes a királynébe, és titkon bájitalt főzet, amit sikerül megitatnia szíve hölgyével, és lesz is nagy románc, ám az erényöv gátat vet a vágyaknak, és hiába kéri el az őr bárdját aszzal, hogy a nőnek egy nagy húsdarab szorult a foga közé( :-) ), azzal sem boldogul, ezért puszta kézzel próbálja meg leszedni, de a keze beszorul az erényövbe, és miután a király hazatér, lelepleződnek, amikor a hitvesi ágyban három pár láb lóg ki a takaró alól. :-)
Vagy egy másik jelenetben egy zeppelin méretű női mell szabadul el egy laboratóriumból, s aki az útjába áll, azt bőséges tejzáporba fullasztja bele, ám jön Woody, és két fa közé egy orbitális melltartót feszíttet ki, ezzel szerelik le a mutáns emlőt! :-)
Aztán maga Gene Wilder is feltűnik, akinek állatfetisizmusa olyan méreteket ölt, hogy mindig a gyapjúpulóverét símogatja, s a jelenet végén összejön egy birkával. :-)
De az igazán emlékezetes a spermás rész, amikor is a férfi szervezetébe tehetünk kirándulást, s megtudhatjuk, hogy az egész belső egy jól felépített gépezet. A gyomorból dózerekkel túrják el az elfogyasztott tésztát, tömlőkkel szivattyúzzák az elfogyasztott vörösbort. Valójában egy férfi és egy nő vacsorázik, akik aztán egymásra gerjednek egy autó belsejében, de nem ám akárhogyan, ugyanis, a központ ad utasítást a "szem-részlegnek", hogy fókuszáljon a mellekre, majd pedig egy komplett brigád csörlőzi a kívánt szögbe a férfi nemi szervét, ami egy nagy hengeres alagút, és itt ülnek kétsotos padon a spermák, bevetésre készen, cuki fehér kezes-lábasban, élükön a szemüveges Woody-val! :-)
Hát nem haláli?
Az egyik legeredetibb, amit ez a zseni kitalált, s ne feledjük, hogy mindez még 1972-ben történt!

Innen származik például Geszti Péter jelmeze a "Mit tehet a sejt?" című Jazz+Az-nóta klipjében.
most posts by TM
0
2006. október 30., hétfő 20:09
Hogy van az hogy minden jó arc Tatabányai? :-)
0
2006. október 30., hétfő 19:59
Ez az "Amit tudni akarsz a szexről" ez nem a Csak az a szex (Anything Else - 2003) véletlenül? Vagy ez egy másik film?
0
2006. október 30., hétfő 19:57
Játsz/ma
0
2006. október 30., hétfő 19:53
Tatabányai ö is. :-)
most posts by TM
0
2006. október 30., hétfő 19:50
Jevgenyij!

Hogyan tudnám a legkönnyebben beszerezni ezeket a filmeket? Hova valósi vagy? Ha gondolod küldj egy mailt...

dylan2@freemail.hu
0
2006. október 30., hétfő 17:29
Igen, ismerem a "Sleeper"-t. Igaz, csak egyszer láttam és az is nagyon régen volt. Csak arra emlékszem belőle, hogy össze-vissza futkostak végig....:)

Komolyra fordítva a szót: most, hogy írtad, kedvet kaptam hozzá és újra megnéztem. Igazad van, tökéletesen illik rá az antiutópia elnevezés a jellegzetes kellékekkel. Persze mindezt a rendező vastag keretes sztk-szemüvegén keresztül láttatva, abszurd megközelítésben. Woody a szokásos kellemesen idióta figurát hozza, amitől annyira szerethetőek a korai filmjei. /Fogd a pénzt és fuss, Banánköztársaság, Amit tudni akarsz a szexről..../Szóval duplán tetszett újranézve, mint antiutópia és mint W. Allen film is. :)
0
2006. október 30., hétfő 1:36
Nu, megvolt a Pumpkinhead 3, pontosabban Pumpkinhead: Ashes to Ashes, inkább második résznek fogható fel, nem is számozzák az alkotók. Az eddigi legjobb saját készítésű Sci-Fi Channel film, amihez szerencsém volt, teljes mértékben hű maradt az első részben lefektetett szabályokhoz és pár szereplő vissza is köszön. Kellemes látványvilág és zene, néhány borzalmas alakítás, dehát istenem, a slasher műfaj már csak ilyen. A lény kicsit érdekesen néz ki, amikor báb, a CGI viszont abszolút okádék, legalább 10 éve nem láttam ilyen pocsék munkát, jobb filmekben az animatics korrektebbül kivitelezett. Annyira nem is tűnt fel, hogy Romániában forgatták, rosszabra számítottam. Összességében tecc!
0
2006. október 30., hétfő 1:08
Cowboy Bebop 1-2DVD
0
2006. október 30., hétfő 0:55
Top Secret
0
2006. október 30., hétfő 0:51
Egyetértünk!

Ha tudod, nézd meg ezt is: "The Day the Earth Stood Still" 1951-ből való. A másik-féle filmes felfogás szerint készült: szórakoztató és nem pocsék. :) viszont szerintem az egyik leginkább előremutató sci-fi /legalábbis üzenetében/ ami akkoriben készülhetett.
0
2006. október 30., hétfő 0:26
na ez az....és a poén az, hogy tök komolyan van véve az egész! Egyébként a maga nemében egy szerethető film. Már ha valaki el tudja fogadni Ed Wood filmrendezői képességeinek szűk korlátait. :)
0
2006. október 29., vasárnap 23:34
A "Bride of the Monster"-t sajnos nem ismerem. De látatlanban ki merem mondani, hogy a "Plan 9..."-t semmi sem múlhatja felül! Illetve alul...:) Nem tudok elsülni azon, hogy az idegen űrhajó berendezése egy snassz konyhaasztalból, meg egy hokedliből áll, erre van pakolva a technika...ennyire nem lehet minimalista egy film!!! :D Na meg az a Lugosi dublőr...förtelem. :D
0