Keresés

Ki mit néz most?

2006. október 21., szombat 17:49
Én is pont ezért tartottam izgalmasabbnak a szériát az X-akták-nál. Más kérdés, hogy azért bizony voltak gyengébb részei is a sorozatnak. Ha valaki egy-egy ilyen epizódba belefutott, annak utána biztos elment a kedve a Végtelen Határok-tól.

Bár voltak pozitív kicsengésű darabok is, abban egyetértünk, hogy az igazán jó részek azok, amiknek nem happy end a befejezése. Igazad van abban is, hogy Outer Limits-díszdobozunk valószínű soha nem lesz. :(
0
2006. október 21., szombat 16:08
Nézd a tengert!
(Regarde la mer)

Talán ez (nincsen rá jobb szó) a legdurvább Ozon film.
Nem étkezés előtt vagy után tanácsos nézni...

Amúgy jó, amolyan  szokásosan "Ozonosan"  jó ;)

10/7

0
2006. október 19., csütörtök 15:54
A Rém Rendes Család Budapesten nálam alulmúlta önmagát. Ha 0 pontosra számítottam, akkor a végeredmény mínusz végtelen. De nem is ez a felháborító. Gondolom a legtöbb ember nem nyeli le ezt a sorozatot, bár lesznek páran, akik az mondják róla : nem annyira gáz. De ami durva, hogy a TV2-nél pontosan tudják, mekkora egy szart adtak ki, mégis nyomatják ezerrel a reklámot, és már akkor is ezt csinálták, mikor egy képkocka sem volt felvéve, csak papíron léteztek a "vicces" szövegek. Szóval egy tökéletes világban ezek a nagy koponyák biztos szart hámoznának életük végéig.
0
2006. október 19., csütörtök 9:04
Hát arra már nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem, de kiváncsiságból beleolvastam néhány helyen a reakciókba - egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy az jött be, amit mindenki várt: egyértelmű bukás. Az ötlet finoman szólva is bátor volt, és semmi jót nem sejtetett (bár ha jól tudom, a magyar készitők önálló sztorikat akartak, de az amcsik ragaszkodtak a recyclinghoz), márpedig ha egy komoly stáb komoly megvalósitására sem számithattak a producerek, tényleg nem tudom, mi a fenében hittek.
0
2006. október 19., csütörtök 8:59
Akkor itt van még egy; az Outer Limits szerintem is egy igen korrekt sci-fi sorozat volt. Az ilyen sorozatok általában állandó köritést és szereplőket kapnak, ebben viszont az a szép, hogy minden rész tökéletesen különálló, ezért messze életképesebbnek tartom pl. az X-aktáknál (attól függetlenül, hogy utóbbi sokkal populárisabb volt). A Végtelen határok valamennyi részében egy közös motivum van: a fejbevágóan negativ végkicsengés. Én is örülnék, ha kijönne nálunk. (De ha az X-akták nem jön, erre se sok esély van.)
0
2006. október 18., szerda 14:01
Hát igen, nekem sem tetszett főleg 1: ugyan az mégegyszer minek?. 2: teljesen ugyan az meg pláne minek mégegyszer? 3. Az eredeti annyira jó volt...
Kiváncsi vagyok mikor rukkolnak elő a Terminátor Budapesten vagy Drágán add az életed Magyarországon sorozattal :-D Megint csak amit múltkor megjegyeztem: ötlet hiány, ötlet hiány, ötlet hiány...
0
2006. október 18., szerda 0:32
:D

Ne már!!! Schmidt Mária sokkal csúnyább!
0
2006. október 18., szerda 0:28
Magyar Columbot női változatban tudnék elképzelni Schmidt Máriával, míg Derrick szerepére tuti befutó lenne Ranschburg Jenő!
most posts by TM
0
2006. október 18., szerda 0:26
hogy Te mennyi mindent képes vagy megnézni...:) és ezek után számíthatunk majd a magyar Columbo-ra, vagy magyar Derrick-re is???

Azt nem értem, hogy mi szükség van erre. Ha valamiből jobbat nem tudunk csinálni, akkor gyengébbet minek csinálunk?
0
2006. október 18., szerda 0:24
Bűnrossz volt! És én is felismertem a poénokat... Kit akarnak ezzel megfogni???

A bukás garantált... Nem kérdéses... Ekkora égést...
0
2006. október 18., szerda 0:18
Nagyon szívesen. :) Egyébként a 3. széria felénél tartanak a Cool-on.
0
2006. október 17., kedd 23:55
Bravó, igazad van, bár szvsz még ennél is rosszabb.
0
2006. október 17., kedd 23:50
Egy rém rendes család Budapesten

Nos, meglehetősen döcögösen indult a licenc-sorozat. A színészeken látszik, hogy idegen nekik még ez az egész, de nem itt a legfőbb gond. Az első pár perc után rájöttem, hogy egy az egyben az eredeti sorozat első epizódjának történetét adják elő a szereplők, és ennek aztán már végleg vajmi kevés értelmét látom!
Én azt vártam, hogy új, friss poénokkal szórják tele a közel félórás műsoridőt, de ez így valóban már az "ezt már ezerszer láttuk" kategóriát képviseli.
Hogy egy pozitívumot is mondjak: Szervét Tibor az epizód felére érve teljesen el tudta feledtetni velem Ed O Neill-t, sikerült neki megfogni ugyanazt a karaktert, mint amit az eredeti szériában láthattunk, de mégis kicsit másképpen. Sajnos ez a többi szereplőről messze nem mondható el, ráadásul a szőke tinédzser lány, Dia, messze nem olyan dögös, mint Applegate volt, így pedofíliával vegyített liliomtiprói hajlamomat sem tudtam kielégíteni. :-)
Szervét Tibin nem múlt semmi sem, egy ilyen kis szösszenetből is kiviláglik, hogy ki az, aki színész, és ki az, aki nem.
A látottak alapján nehezen tudom elképzelni, hogy sok sót enne meg idehaza ez a licencférc, melynek címében egyelőre, sajna leginkább a RÉM szó dominál...
most posts by TM
0
2006. október 17., kedd 23:48
A rohadtt életbe tényleg megy..én meg  lusta vagyok a kezembe venni egy műsorújságot a fene egye meg..kösz jevgenyij!!
0
2006. október 17., kedd 23:31
Éljen, még egy Outer Limits-rajongó!!! TV3-mas éjszakák helyett mostanában Cool tv-s éjszakák vannak. :) Legalábbis szombatonként.
0
2006. október 17., kedd 23:22
Hú azok a jó kis TV3as éjszakák :)
0
2006. október 17., kedd 23:02
Sok minden más mellett VÉGTELEN HATÁROK-mániás is vagyok. Nemrég sikerült hozzájutnom néhány DVD-nyi anyaghoz a sorozatból, erre cuppantam rá az utóbbi néhány napban. És egyre csak szomorkodom, hogy miért nem jelenik meg nálunk ez az egyébként 7 évadot megélt sci-fi sorozat. :(
0
2006. október 17., kedd 15:32
EVIL DEAD TRAP
0
2006. október 16., hétfő 22:11
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 16., hétfő 19:24
A Gyűrű szövetsége Bonus disk 1
0
2006. október 15., vasárnap 21:43
ördög ügyvédje - fasza film de szvsz nem lett túl jó a befejezés
nem azt mondom hogy rossz lett de valami másnak jobban örültem volna
0
2006. október 15., vasárnap 21:36
Jaws-Bonus disk
0
2006. október 15., vasárnap 0:54
sex & the city - hatodik évad
0
2006. október 14., szombat 23:06
Körülbelül 10 perce lett vége egy fantasztikus hangulatú Green Day koncertnek az HBO-n azt néztem. Eszembe jutatta a tavalyi emlékeket a budapesti koncertről, hiszen amit levágtak a fiúk az eszméletlen volt. A koncertfilm az American Idiot utolsó turnéállomásán készült Angliában.
0
2006. október 13., péntek 23:48
Silent Hill -> 85 %

Nem sokat vártam ettől a filmtől... Nem vagyok valami nagy horror rajongó, és a játékot sem ismerem... De a moziplakát, az előzetes, és az alacsony ár meggyőzött hogy látatlanban is megvegyem... Nem csalódtam! Illetve mégis! :-) Kellemeset! Nem sok nézhető horror készül manapság...

Amit a látványvilággal műveltek, az valami fantasztikus! Csillagos ötös! Gyönyörű képek, már már szürrealitásba hajló látomások, döbbenetes vizuális effektusok... A Constantine pokolban játszódó jeleneteiben láttam hasonlóan hatásos képeket! Csakhogy az a film hangulatában, történetében nem tudott úgy magával ragadni, mint a Silent Hill. Bizony egyrészt ennek a látványvilágnak köszönhető ez az egyedi misztikus atmoszféra, amiről a játékosok azt mondják hogy nagyon jól eltalálták... Lehet hogy igazuk van, én nem tudom... De tetszett! És az is, hogy hálistennek kevesebb tipikusan idegesítő horror-klisével találkozhatunk... A boszorkányüldözés témája valahogy jobban megfogott, mint bármi más, így nem untam magam halálra a kiszámítható fordulatok miatt. Gyorsan elröppent az a 120 perc, ami egy horror esetében kifejezetten soknak mondható!
0