Keresés

Ki mit néz most?

2006. október 10., kedd 0:59
sex & the city - ötödik évad
0
2006. október 10., kedd 0:35
Transamerica
Az év legjobb alakítása, Felicity Huffmann-tól. Egyszerű, manírmentes, visszafogott, remek rendezés mellett tökéletes illúziót keltő, megható, és naturalista.
Ha nincs Reese Witherspoon, és a karót nyelt akadémia, ma Felicity Oscar díjas színésznő.
0
2006. október 9., hétfő 23:15
Jarmusch: Down By Law

Nagy ez a film! :-) Óriási karakterek... Lepukkant népek, lepukkant képek... Remek kontrasztok... A lelassult csávó és a szómenésben szenvedő, kissé idióta Roberto... Sikítva röhögtem azon a Walt Whitman-es poénon...

Roberto: Megöltem egy embert...
Zack: És miért ölted meg? Nem kedvelte Walt Whitmant? :DDD
Roberto: Azt nem is kérdeztem meg tőle...

:-))))

0
2006. október 9., hétfő 5:46
Gondoltam, ezt a 70-80 percet ki fogom bírni, de néha tényleg fájt...:) és még erkölcsi mondanivaló is volt a végén: "ti emberek, azokkal a gonosz bombáitokkal elpusztítjátok a világot!" nagyon tanulságos. :)
0
2006. október 9., hétfő 3:06
Vannak forgatókönyvek, témák, melyek bizonyos idő elteltével unalmassá, okafogyottá, lerágott csonttá válnak. Emiatt nem lenne szabad belőlük sok évvel később filmet forgatni, kivéve, ha felfrissítik, aktualizálják a szkriptet, vagy az egészet belehelyezik egy olyan nézőpontba, ahonnan az egész máshogyan veszi ki magát, más megvilágításba helyezi az eredeti anyagot.
Nos a Zimmer Feriről sok minden elmondható, speciel a fentebb leírtak egyáltalán nem.
Hasonlóan "idegesítő" film még pl. a Megint tanú is.
most posts by TM
0
2006. október 9., hétfő 1:24
plan 9 from outer space  

Ed Wood fogta Lugosi Béla életében utoljára leforgatott néhány perces jelenetét, mint újrahasznosítható hulladékot és kerekített belőle egy 78 perces sokszor emlegetett klasszikust: vannak itt fonálon rángatott billegő ufok, csúnya zombik, temető félhomállyal. Idegen lények /akik attól idegenek, hogy fényes a ruhájuk/ és rendkívül fejlett tudat-szabályozó technikájukat konyhaasztalon és hokedlin tartják az űrhajóban...:D
0
2006. október 9., hétfő 0:55
Nem is gondoltam volna... ):]
0
2006. október 9., hétfő 0:54

már lassan 2 hete ezt! :)
0
2006. október 9., hétfő 0:30
Éppen az előbb fejeztem be a Remény rabjait. Még mindig csodálatosan szép filmnek tartom, megérdemelne egy új dvd kiadást is, hiszen manapság beszerezhetetlen. Ha jól megnézzük a világ második legjobb filmje (az IMDB szerint) ennyit minimum megérdemelne.
0
2006. október 9., hétfő 0:08
10 perce fejeztem be a Holt költők társaságát...

Olyan nagyon régen láttam már... Hogy ebből is csak apró részletek maradtak meg az emlékeimben. Jó volt felfrissíteni, és kitűnő szórakozás volt! Az extrák között van egy fontos kivágott jelenet... Belekerülhetett volna a filmbe is... Keating a színházi előadás után látogatást teszt a barlangban, és bulizik a srácokkal... Ráadásul befejeződik az a szerelmi szál amiről amúgy egy kissé megfeledkeztek... Csak gondolom ettől olyan happyend feelingje lett volna a filmnek és ez nem jól jött volna ki a tragédia jelenete előtt...
0
2006. október 8., vasárnap 23:16
Hangyák a gatyában.
0
2006. október 8., vasárnap 22:03
Hát, a Zimmer Ferit próbálnám a Viasaton, de ez a nyavajás utószinkron úgy szól, mintha konzervdobozba beszélnének a szereplők. Szörrrrrnyű... egyébként túlságosan idegesít maga a film is, nem emlékeztem, hogy ennyire idegesítő, hiba volt belekezdeni... :(
0
2006. október 8., vasárnap 2:40
a változatosság kedvéért: :) sex & the city - negyedik évad.
0
2006. október 8., vasárnap 0:13
Régi nagy hiányosságomat pótolom, végre megnézem a Trainspottingot.
0
2006. október 6., péntek 1:34
Who Killed the Electric Car?

Gondolatébresztő és okosan kivitelezett dokumentumfilm egy rövid életű fajról, az elektromos autóról. Aktuálpolitikai áthallások, történelmi áttekintés, környezetszennyezés, kormány vs nagycégek vs kisemberek, olajmonopólium, humor, dráma, mindez 90 percben rendkívül érdekesen és informatívan. A készítők és az ügyben érintettek mellett megszólal Mel Gibson, Tom Hanks és George Bush az ellenzők vagy a támogatók oldalán, az utóbbi idők legjobb dokumentumfilmjében.

Értékelésem: 9/10
0
2006. október 6., péntek 0:06
Á, egyáltalán nem!!! Majd nézd meg, nagyon jó film, különösen Sigourney Weaver alakít benne nagyot, de Ben Kingsley is jó!!!
0
2006. október 5., csütörtök 23:21
Ez a lista is mutatja, mennyire sokoldalú! Teljesen más a Tess, és a Vámpírok bálja... A kalózokat régen láttam, szerintem jópofa! A Rosemary gyermeke rémületes! A halál és lánykát nem láttam, valahogy a DVD borító alapján idegenkedem tőle - talán majd egyszer! Nem túl véres?
0
2006. október 5., csütörtök 19:05
Nálam a Kínai negyed a csúcs tőle!
0
2006. október 5., csütörtök 18:57
Mondhatni egyáltalán nem. :-) Hú, egy kedvencet nem is tudnék mondani, mert rengeteg van, a Keserű mézt is imádom, de pl. a Macbeth, A bérlő, A vámpírok bálja, a Rosemary gyermeke vagy A halál és a lányka is nálam erősen a csúcson van. De szeretem még a Kínai negyedet és a Tesst is. A kilencedik kapu annyira nem jött be, de nem is néztem végig, a zongorista sem annyira, A kalózokat meg még nem láttam, de valami azt súgja, az nem az én stílusom. :-)
0
2006. október 5., csütörtök 18:01
Polanskitól a Keserű a méz a kedvencem! Az a jó benne, hogy szinte minden műfajban nagyszerűt tudott alkotni! Az is jó benne, hogy nem sűrűn ismétli magát!
0
2006. október 5., csütörtök 15:24
Polanski az Polanski. :-)))
0
2006. október 5., csütörtök 15:24
Igen, hallottam, de őt nem igazán ismerem.
0
2006. október 4., szerda 23:20
Polanski - Tess. El tudott varázsolni közel három órán át!
0
2006. október 4., szerda 16:48
A bátyja, River Phoenix is zseniális színész volt, elég, ha csak a Stand by me-t, a Mosquito Coast-ot, a Running on Empty-t, a Little Nikitá-t, vagy az Indy sori 3.-ik részét vesszük alapul.
0
2006. október 4., szerda 15:55
Tegnap A nyughatatlan-t néztem. Másodjára is lenyűgözött, mindenekelőtt Joaquin Phoenix miatt. Az az ember egy ISTEN!!! Reese sem volt rossz, de ő nekem egy kicsit modoros volt néhány helyen, túlságosan kiszámítható vot, hogyan fog játszani. De Joaquin mindig képes volt meglepni, és fantasztikus volt!!!! Az énekléséről nem is beszélve!!!
0