Keresés

Ki mit néz most?

2006. augusztus 26., szombat 22:03
The 4400, harmadik évad... Aztán "Dö ritörn of dö dzsedáj"!
0
2006. augusztus 25., péntek 21:36
Tegnap volt a Csillagok háborúja, ma következik a Birodalom visszavág. Mivel szinkronmániás vagyok, nem vettem meg dvd-n, ergo csak vhs-en tudom nézni (csudiszép díszdobozos változat... háhá).
0
2006. augusztus 24., csütörtök 15:52
Fokozatosan ki fognak derülni a dolgok. Nem olyan, mint a Lost, ha esetleg ettől félsz!:)
0
2006. augusztus 24., csütörtök 15:51
SPOILERT nyomokban tartalmaz...

Még jó, hogy az első részben nem mesélik el, hogy honnan tudta meg ezeket az infókat.:)
A tetováláson infók vannak elrejtve...direkt nem hasonlít tervrajzra, különben elég nyilvánvaló lenne az őrök számára, nem gondolod?
Az igazgató kérését pedig elutasította először..aztán egyezett bele...folyamatosan alakul a terve. Nehogy azt hidd, hogy mindent az előre kitervelt módon fog végrehajtani.
0
2006. augusztus 24., csütörtök 15:19
Nahát, érdekes, hogy itt mindenki el van ájulva a Prison Breaktől; én még régebben beszereztem a teljes első évadot, de az első rész megtekintése után meg is szabadultam tőle - oké, hogy az embernek ki kell kapcsolni az agyát, ha filmet néz, de amennyi logikátlan és sablonos dolog ebbe a negyven percbe össze volt zsúfolva, az még az én gyomromat is megfeküdte. :) A kedvencem a CGI-tetkó: alapállapotban marhára nem hasonlít semmilyen tervrajzra, de a grafikusok ráhúztak egy animációt, igaz, hogy amikor az eltűnik, még így, hogy már tudjuk mit keressünk sem látjuk a börtönt az ábrában. Na mindegy, lehet, hogy amcsiban már gif-tetkó van :)
De rendkívül érdekes volt az a hihetetlen mennyiségű egybeesés, aminek szem- és fültanúi lehettünk: hősünk véletlenül pont ugyanabba a börtönbe kerül, mint a tesó (na jó, lehet, hogy csak ez az egy intézmény volt a lakóhely közelében, elvégre az volt a kérése, hogy ne vigyék messze), véletlenül pont ő tervezte a börtönt, véletlenül tudja, hol van az Abruzzi egész szervezete által hajkurászott áruló, véletlenül ismeri a titokzatos macskás-embert, véletlenül az ő segítsége kell az egyébként maximum security-s börtön igazgatójának, véletlenül a tesó a gonosz kormányügynökök összeesküvésének áldozata... és még sorolhatnám.
Én úgy éreztem, a készítők átestek a ló túlsó oldalára, de lehet, hogy csak nekem van ízlésficamom. :)
0
2006. augusztus 24., csütörtök 11:31
Prison Break

Tegnap nagyon kíváncsian ültem le az első rész elé. Már hallottam erről a sorozatról, nagyon jókat, és érdekel is! Végre egy igényes sorozat az RTL-en... Remélem nem lesz olyan néphülyítés (nézők idegeinek húzása, hogy soha semmi nem derül ki...) inkább a Remény rabjaihoz hasonló izgi, csavaros történetet szeretne elmesélni. Mert azt nagyon szerettem. Egyébként a szökésekről szóló filmek, sorozatok mindig nagyon sikeresek... Több példát tudnék felhozni, de most egy régi sorozat jutott eszembe: Nagyon szerettem pl.: A Bangkok Hilton-t annak idején... :-) Tök jó, hogy megy az RTL-en, ez azt jelenti hogy biztos lesz majd magyar DVD kiadás is!
0
2006. augusztus 24., csütörtök 10:49
Tegnap esti-éjszakai program: A nagy szökés
0
2006. augusztus 24., csütörtök 1:20
Prison Break 2. évad 1. rész. Vége visszatértek!!! :Ö)
nagyon élveztem az évadnyitó részt.
0
2006. augusztus 23., szerda 23:59
nagyon szép film
0
2006. augusztus 23., szerda 23:55
én most néztem meg a A szökés (Prison Break) első részét az RTL-n...de ebbe az az érdekes, hogy amikor a bemutatóját először láttam nagyon nem tetszett, de valamilyen oknál fogva elhatároztam, hogy megnézem az első részt és még talán még tetszeni is fog a végére...Ez így lett! Nekem nagyon bejött! Mindenkit búzdítok, hogy nézze!
0
2006. augusztus 23., szerda 22:52
Nyisd ki a szemed
0
2006. augusztus 23., szerda 5:26
Amerikai Rapszódia, vagyis csak néztem. Remek film!
0
2006. augusztus 22., kedd 23:30
Prison Break 2x01

Nyugodtan mondhatom, hogy a Prison Break a kedvenc sorozatom, a három hónapos nyári szünet után rendkívül izgatottam ültem le a 2. évad premierjére és nem csalódtam, a sorozat tartja a magas színvonalat. Akinek még nem volt szerencséje hozzá, az mindenképp pótolja be lemaradását, az egyik kereskedelmi csatornán épp holnap indul (feltehetően jobb lesz a szinkron mint a Lost-nál, mert az valami förtelmes volt, de akinek van lehetősége az inkább eredeti hanggal nézze).
0
2006. augusztus 22., kedd 19:38
Még az HBO is? :-)))))
0
2006. augusztus 22., kedd 19:28
:-))))
Ezt a poént én is elsütöttem ma neki.
0
2006. augusztus 22., kedd 18:23
ezt örömmel hallom, mert én még csak a negyediket nyomom, de az eddig haloványabb, mint a többi volt.
0
2006. augusztus 22., kedd 18:08
De mondom...

Egy kísértetkastélyban lakik, ahol még a tévé is szellemképes... :))
0
2006. augusztus 22., kedd 18:00
Ne mondd! :-)
0
2006. augusztus 22., kedd 17:57
És milliomos... DVD-recordert is vett a minap... :))
0
2006. augusztus 22., kedd 17:46
Neked minden megvan? :-))) Maximalista.
0
2006. augusztus 22., kedd 17:14
Kölcsönadom. :)
0
2006. augusztus 22., kedd 16:17
Köszi. Erről nem is tudtam.
0
2006. augusztus 22., kedd 16:17
Kontroll (Special thanks to Bad Doggie for the excellent DVD).
Harmadjára néztem meg, és most volt rám a legnagyobb hatással. Most valahogy nagyon lejött ez a depressziós földalatti világ, egész kafkai hatása volt. Rendkívül hangulatos és elgondolkodtató film, a színészek remekek!!!  És természetesen a színészeken és a rendezőn kívül a Neo is nagyban hozzájárult a sikerhez a fantasztikus zenével. Tökéletesen passzol a filmhez.
0
2006. augusztus 22., kedd 16:15
Cinikus hekus
0
2006. augusztus 22., kedd 16:11
Annak mi a folytatása?
0