Nahát, érdekes, hogy itt mindenki el van ájulva a Prison Breaktől; én még régebben beszereztem a teljes első évadot, de az első rész megtekintése után meg is szabadultam tőle - oké, hogy az embernek ki kell kapcsolni az agyát, ha filmet néz, de amennyi logikátlan és sablonos dolog ebbe a negyven percbe össze volt zsúfolva, az még az én gyomromat is megfeküdte. :) A kedvencem a CGI-tetkó: alapállapotban marhára nem hasonlít semmilyen tervrajzra, de a grafikusok ráhúztak egy animációt, igaz, hogy amikor az eltűnik, még így, hogy már tudjuk mit keressünk sem látjuk a börtönt az ábrában. Na mindegy, lehet, hogy amcsiban már gif-tetkó van :)
De rendkívül érdekes volt az a hihetetlen mennyiségű egybeesés, aminek szem- és fültanúi lehettünk: hősünk véletlenül pont ugyanabba a börtönbe kerül, mint a tesó (na jó, lehet, hogy csak ez az egy intézmény volt a lakóhely közelében, elvégre az volt a kérése, hogy ne vigyék messze), véletlenül pont ő tervezte a börtönt, véletlenül tudja, hol van az Abruzzi egész szervezete által hajkurászott áruló, véletlenül ismeri a titokzatos macskás-embert, véletlenül az ő segítsége kell az egyébként maximum security-s börtön igazgatójának, véletlenül a tesó a gonosz kormányügynökök összeesküvésének áldozata... és még sorolhatnám.
Én úgy éreztem, a készítők átestek a ló túlsó oldalára, de lehet, hogy csak nekem van ízlésficamom. :)