Keresés

Ki mit néz most?

2006. augusztus 22., kedd 3:26
Most fejeztem be a 24 ötödik évadját.
Meg kell mondjam, hogy ennyire pofátlan befejezést még nem láttam! Ha holnap kezdhetném nézni a hatodik szezont, már az is késő lenne. A forgatókönyvírók elfelejtették, hogy ez volt a széria utolsó része...
De mindemellett eddig tán ez fogott meg legjobban, ez volt a legdrámaibb, s sikerült egy némileg "másabb" jellegű sztorit kitalálni erre a szezonra. Kőkemény politikai thriller volt ez a javából, olyan, amilyenre például Tom Clancy is csak csettinteni tudna! Drámai fordulatokkal bővelkedő történet, mely igazi vérátömlesztést hoz a 24 folyamba, s az egészet egy magasabb szintre helyezi!
BRAVÓ!!!
most posts by TM
0
2006. augusztus 19., szombat 20:20
Én még csak most láttam először a Közönséges bűnözőket... Mindenképpen átlagon felüli krimi, és Kevin Spacey alakítása emlékezetes, csakúgy mint Gabriel Byrne-é... De a nagy végső fordulat paródiáját már olyan sok helyen láttam... :-)) Hogy már nem is volt olyan nagy szám... Éppen ezért nem is ütött túl nagyot a film! Emlékezetes jelenet volt a "magyar" sebesült, aki Kaiser Souze-ról beszél, valami brutális magyarsággal... :-))) Jól hangzik meg minden... Arra lennék kíváncsi hogy (szinkronnal láttam) hogy az ő hangját is szinkronizálták a filmben? Vagy így hangzott ez eredetiben is? Mit kell erről a magyar vonatkozásról tudni?
0
2006. augusztus 19., szombat 20:00
ha a ritmusa ugyan nem is, de a bizarr cselekmény és az annak tulajdonított eltúlzott jelentőség zavart egy kicsit. nicholson ügyesen elboldogult - számomra ellenszenves, de szórakoztató - karakterével, a forgatókönyv kicsit körmönfönt és izzadságszagú, de ugyancsak szórakoztató. tulajdonképpen más nem is kell egy szimplán jó filmhez. 7/10
0
2006. augusztus 19., szombat 12:21
Szia Wrack!

Nem jó a folytatás, hiába rendezte maga Nicholson. Kusza, zavaros, nem egyszer unalmas, nincs olyan feelingje, mint a Polanski rendezte előzménynek. Egyébként szerintem egyáltalán nem lassú a KÍNAI NEGYED, megvan a maga ritmusa, s mivel nemcsak krimiről van szó, hanem drámáról is, nagyon fontos benne a szereplők jellemének kibontakozása, a karakterek egymáshoz való viszonyának érzékeltetése. Ezt szerintem Polanski nagyon jól megcsinálta.
0
2006. augusztus 19., szombat 4:15
Épp most végeztem a Holtsáv-val. És továbbra is emelem az összes kalapomat Cronenberg előtt! :)
0
2006. augusztus 17., csütörtök 21:56
Rémecskék 3 :-)
0
2006. augusztus 17., csütörtök 21:49
Útba esik jövet - menet a Takarék Szövetkezet :)
0
2006. augusztus 17., csütörtök 21:33
A kedvenc reklámomat:

"Betegséget szórok szét
Megfertőzlek mindenképp
Nem...is...kicsit!

Émelygés és rosszullét..."

Tök aranyos az a figura, szívesen vennék belőle egy nagy plüssváltozatot! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 17., csütörtök 15:39
As You wish.
most posts by TM
0
2006. augusztus 17., csütörtök 15:06
jaja, 3 kéne, hacsak időközben nem találok valahol, mert akkor csökkenhet az igény. szólj lécci, ha látsz valahol.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 11:03
Mármint 3 db negyedik évad? Nem mondom, ez már kihívás, de nem reménytelen! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 17., csütörtök 9:56
3 kéne :)
0
2006. augusztus 17., csütörtök 5:28
Én is így vélem.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 4:51
Ha kicsit szokatlannak tűnik a reagálásom időpontja, arra az a magyarázat, hogy éppen 24-et nézünk! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 17., csütörtök 4:44
Majd keresek neked egyet, ne aggódj! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 16., szerda 21:17
lehet már készül a butított kiadás
0
2006. augusztus 16., szerda 21:05
Ma néztem meg a Rémecskéket!
Jobb hangulata volt, mint anno videón! :)
0
2006. augusztus 16., szerda 20:48
én meg nem tudom beszerezni a 4. évadot :(
b@sszák meg, hogy nem lehet kapni 3 hónappal a megjelenés után...
0
2006. augusztus 16., szerda 13:59
most éppen a Filmmúzeumon egy legalább 20-25 éves kreszes oktatófilmet..régi képminőséggel..narrátorral...és Star Wars zenével!!!:))))..ez van alávágva..állati:))..még hullámzik is néha a hangja:))
0
2006. augusztus 16., szerda 13:34
na végre egy ember aki úgy látja a dolgokat a silent hillel kapcsolatban mint én
a vége olyan mint a játékban, a nézőre bízzák hogy hogyan értelmezi a befejezést
nagyon féltem hogy elcseszik a filmet de szerintem az eddigi legjobb játékadaptációt hozták össze
nálam 10/9
0
2006. augusztus 16., szerda 13:08
24 - ötödik évad
Oopsz! Már az első öt percben dobtam egy hátast a döbbenettől!
Ezt bírom ezekben a forgatókönyvírókban, hogy nem sz@roznak! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 16., szerda 2:47
Repülő tőrök klánja...ez a finálé másodjára is gyomorba vág
0
2006. augusztus 16., szerda 1:59
sorry:
ejjektek = effektek
0
2006. augusztus 16., szerda 1:59
Éppen most fejeztem be a Silent Hillt. Nekem nagyon tetszett, pontosan ilyen filmet vártam és ezt is kaptam. Fantasztikus látványvilág (ezt el is vártam Ganstól), jó ejjektek, félelmetes atmoszféra. Igaz a sztori kicsit kusza és nehezen bontakozik ki (a vége sem egyértelmű), de maga a film nálam mindenképpen pozitív benyomást keltett. 10/8.5
0
2006. augusztus 15., kedd 17:32
swingers - nemrég szó volt az esti filmekről. nahát, ez az! 9/10
0