Keresés

Ki mit néz most?

2006. augusztus 11., péntek 2:10
...de én úgy látom igen: fogy helyett fogsz.
0
2006. augusztus 11., péntek 2:09
:)) Igen, de előtte morzsolj egy kis kukoricát és arra rá! Így biztos nem fogy bealudni.
0
2006. augusztus 11., péntek 2:05
Most megpróbálok befejezni egy Rém rendes epizódot, amelyen tegnap elaludtam.  
Azt mondod, térdeljek a parkettára?
most posts by TM
0
2006. augusztus 11., péntek 2:04
Visszaolvastam egy-két archív kritikádat: azért tessék csak mértékkel elégedetlenkedni! :)
0
2006. augusztus 11., péntek 1:32
A megoldás: száműzni a kényelms kanapét! Az erotika csatorna maradhat...;)
0
2006. augusztus 11., péntek 1:30
Nálam a kimondottan lassú filmek azok, amikre oda kell figyelni. Éjszaka ez nekem jobban megy. Lehet, valami bagoly-szindróma?:) De néhány cím, ha már kérdezted: Solaris, Stalker, Frequency, Pók, Mulholland Drive, Donnie Darko...
0
2006. augusztus 11., péntek 0:49
most lett vége a titkos ablaknak (sajnos)
elnéztem volna még egy ideig
0
2006. augusztus 10., csütörtök 23:33
A monitort nézem:)))
0
2006. augusztus 10., csütörtök 23:21
Szombat "esti" láz, Szombat "esti" frász, A B"esti"a, A p"esti"s, Inv"esti"gating Sex, Mr. D"esti"ny, T"esti" kapcsolatok, Final d"esti"nation, P"esti" mese, "Esti" mese.
most posts by TM
0
2006. augusztus 10., csütörtök 23:04
pl melyek a legjobb esti filmek? érdekelne
0
2006. augusztus 10., csütörtök 23:00
Nálam alap a kényelmes kanapé! S ha még kibontok estleg egy jó hideg sört, akkor egy 3D-s erotikacsatorna sem bír ébrentartani! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 10., csütörtök 22:49
Ez a veszély fennáll, ha ez ember rosszul választ néznivalót! Én úgy védekezem ellene, hogy egyrészt jó filmeket választok éjszakára ;) Másrészt szűk, kényelmetlem székből számítógép-monitort bámulok. Így a fészkelödés, meg a hunyorgatás közben talán nem horkolok be. Egyébként szerintem vannak olyan filmek, amiket bűn fényes nappal nézni...:)
0
2006. augusztus 10., csütörtök 20:43
Én is szeretek este mozizni! Tegnap előtt Karib kalózok Fekete tenger gyöngyét néztem, s amíg Johnny jópofa ripacskodásait néztem, addig remekül szórakoztam, de amikor elkezdődött a vég nélküli tengeri akció, akkor unalmamban menthetetlenül bealudtam.
most posts by TM
0
2006. augusztus 10., csütörtök 20:30
hogy érted, hogy rendet raksz közöttük? van hozzáférésed a kritikáid hoz ill. a hozzászólásaidhoz?
0
2006. augusztus 10., csütörtök 19:27
off: hol olvashatóak a kritikáid?
0
2006. augusztus 10., csütörtök 19:11
a vége jó... ;)

nálam 10/6,5
0
2006. augusztus 10., csütörtök 18:51
na ne komolytalankodj! :D
0
2006. augusztus 10., csütörtök 18:29
Látod ez lehet! :) Csak könnyen rákaphat az ember az éjszakázásra...

OFF:

valami gond van a kritikáiddal. Ace Ventura, Ál/arc, Asterix-nél üresség van!!!
0
2006. augusztus 10., csütörtök 18:13
Á, csak vicceltem...én is az esti mozizás híve vagyok! Bár késő éjszaka, vagy inkább kora reggel /3-4 körül/ megesik néha egy-egy Lynch-szendvics. :)
0
2006. augusztus 10., csütörtök 11:44
A titkok kulcsa (The Skeleton Key)

Nagyon kellemes kis film ez. Jó a történet (már akinek bejönnek az ilyen misztikus dolgok), jók a szereplők, a megvalósítás is nagyon rendben van. Nem is tudnék negatívumot mondani! Kate Hudson csodás színésznő, rgebben is szerettem, de lassan a kedvenceim közé verekszi be magát! :-D

85%
0
2006. augusztus 10., csütörtök 10:34
Legal Eagles - Törvényszéki héják, Ivan Reitman (Ghostbusters, stb, tudjátok) filmje Robert Redford és Debra Winger (na jó, a nagyon szexi nyakig comb Darryl Hannah is játszik benne) jutalomjátéka, aranyos kis krimi vígjáték a nagyszerű Elmer Bernstein zenéjével.

Fényképezte Kovács László. Az egyik utcajelenetben egy mozi mellett megy el a két főszereplő. A moziban mit vetítenek? Szabó István Riedl ezredes-ét. Kedves, nem?
0
2006. augusztus 10., csütörtök 9:09
Szia!

Én annyiban kiegészíteném Antonionit, hogy szerintem az igazán nagy filmeket nem is lehet teljesen megérteni. Olyanok, mint a feneketlen kút: mindig újabb mélységeik tárulnak fel, az ember minden megnézéskor újabb részletekre tud felfigyelni. Bár nekem az az álláspontom, hogy egy-egy filmnek önállóan is meg kell állni a lábán, mégis úgy gondolom, hogyha az ember több művet is ismer az adott alkotótól, mélyebb összefüggéseket is felfedezhet a filmek között.

Fellinitől a NYOLC ÉS FÉL című filmet nagyon régen láttam utoljára, ezért óvakodnék most véleményt mondani róla. Az biztos, hogy ez az első "fellinis" Fellini-film, ebben a művében jelenik meg először az a káprázatos fantáziavilág, amellyel szokás azonosítani őt. Az ÉDES ÉLET-et viszont nemrég újra láttam: szerintem egészen kiváló film, nemhiába nevezték Fellinit ennek nyomán "a kor Petroniusá"-nak.
0
2006. augusztus 10., csütörtök 2:02
The Brood (Poronytok)
Jónéhány horrort láttam már, de ennek megtekintése közben a hideg futkározott a hátamon, Korai filmje Cronenberg-nek, de számomra az egyik legjobb!
0
2006. augusztus 10., csütörtök 1:43
Kung Fu Hustle
0
2006. augusztus 10., csütörtök 1:24
A "Meztelen ebéd"-et még nem láttam, de nagyon várom már az első találkozást. :) Cronenberg és Lynch-filmeket szoktam reggelizni, úgyhogy valószínű nem borítana ki annyira.../mint a "Radírfej"./
0