Keresés

Ki mit néz most?

2013. november 16., szombat 13:45
Na jó, nem mérgező gáz...
0
2013. november 16., szombat 13:07
Én ezt a filmet olyan 70%-osra értékeltem még anno. Voltak részek, amik igen hatásosak voltak, az egész film nagyon szépen volt fényképezve, de azért a sztorival nekem is voltak problémáim. Azért a gáz jelzőt erősnek érzem! :)
0
2013. november 16., szombat 13:04
Bíztam Benned, de ezúttal melléfogtam. Ez nagyon gáz volt. :)
0
2013. november 14., csütörtök 23:18
Ez nagyon jó. Ezt eddig nem is láttam. :)

Na ja, minden szentnek mag felé hajlik a keze, xpress a saját hozzászólásait nem törölte... :))))))))))))))))
0
2013. november 14., csütörtök 23:06
A film fórumát külön ajánlom, sosem volt máskor ennyire egyforma véleményük az embereknek, mint abban. :))
most posts by TM
0
2013. november 14., csütörtök 23:01
http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=9397&VID=066-38913064-64671385235123460
most posts by TM
0
2013. november 14., csütörtök 22:48
Azt még nem láttam... Hol lehet megnézni? :)))))
0
2013. november 14., csütörtök 22:47
Azt nem egészen erre írtam :), amúgy meg szeretem leellenőrízni a százalékaidat... :P
0
2013. november 14., csütörtök 22:44
Ez illik a Héber pöröly mellé. :)
most posts by TM
0
2013. november 14., csütörtök 22:43
Amikor két hónapja írtam róla, akkor még azt mondtad, hogy "Nem kell doboz":):
http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?VID=066-805844197-2963408725407171&FID=1016&TKEZD=9750
0
2013. november 14., csütörtök 22:36
Zsinórban harmadik este a JFK - A nyitott dossziét.
Lusta vagyok kiszedni a lejátszóból.:)
+ 40-50 percig is eltartana valami mást találni a nagy választékból...utálom, hogy nem tudok dönteni, ha csak egy filmre van időm.
0
2013. november 14., csütörtök 22:28
Démoni doboz

Hú,b+... Zsidó démon... Ilyet se láttam még..

Teljesen átlagos, előregyártott elemekkel, klisékkel operáló újkori horror, amiben még a családi vonal is egy merő sablon: elvált család, apuci elkésik a lány bemutatójáról, stb... Maga a doboz amúgy jó, megszállt kislány is - ámde a zsidó ördögűzés inkább röhejes, mind rémisztő. Ráadásul milliószor látott. A főszereplő faszi olyan, mint egy elhízott Javier Bardem, a többieket nem ismertem, de már nem is emlékszem rájuk. Egyszer meg lehet nézni, de a parafaktor meglehetősen alacsony, úgyhogy sokat nem kell tőle várni.

60%
0
2013. november 9., szombat 20:38
Nekem külön is tetszett már akkor, de így, a sorozat tükrében az igazi. Mondjuk nem normális, hogy ahhoz, hogy valóban tudj élvezni egy filmet, meg kell nézz előtte egy 14 részes sorozatot.

Ezek fényében viszont igaz, hogy sem a Firefly, sem a Serenity nem érdemel akkora hypot, mint amit kreáltak köré. Különösebben előbbi nem.
0
2013. november 9., szombat 20:34
Én csak a Serenity-t láttam, mert az aeonflux blogon olyan előkelő helyezést kapott a legjobb sci-fik listáján, hogy kíváncsi lettem rá (bár annak a listának a sorrendjével, több helyezettjével finoman szólva is erős gondjaim vannak, de ez ízlésbeli különbség). Őszintén megmondom, hogy én semmi, de totál semmi kiemelkedőt nem találtam ebben a filmben, semmi olyat, ami az iránti tanúsított netes lelkesedést indokolná a szememben. Nem volt kiemelkedő se a történet, se a megvalósítás, a látvány (még a készítése körülményeinek tükrében) sem. Eredetinek se találtam (nem egy karakter, ötlet köszönt vissza más filmekből pl.: a Cowboy Bepopból). Egy egyszer nézhető, számomra tipikus tévés sci-fis cucc, semmi több. Egyszer bőven elég volt.
0
2013. november 9., szombat 20:08
I Sell The Dead

Kicsit talán túl amatőr, de egyébként stílusos és jópofa horrorkomédia remek színészekkel, melyben a kivégzésére váró Arthur mesél az élettörténete tanulságát megörökíteni kívánó Duffy atyának arról, milyen kalandjai voltak XIX. századi hullarablóként. Arról hogy hogyan lett a segédje a vele együtt alig pár órája gyilkosságért elítélt és azóta guillotine-nal lenyakazott Willy-nek, hogy hogyan loptak holttesteket nem csak sírokból, hanem akár közvetlenül a ravatalról, hogy hogyan küzdöttek meg az olyan akadályokkal, mint a rivális bandák és a zsarolók. De mindezek között is leginkább a "különleges" esetekről, ami közül az egyik -ártatlanul- ide juttatta, és arról, amit ezek nyomán megtanult: "Sose bízz egy hullában"...

69%
0
2013. november 6., szerda 23:58
The Body / El cuerpo

Köszönöm azoknak, akik ajánlották ezt a filmet itt, mert megint sikerült egy jó spanyol filmet látnom. A technikai malőr csak annyi volt benne, hogy már a borítókép és a mottó ("A halál nem mindig a vég") is elég érdekesen hangzott, emiatt nem olvastam utána a filmnek, ezeket meg kissé félreértelmezve horror-thrillert vártam, és nem krimi-thrillert. Igazából az indulás még mindkettőnek a lehetőségét magában hordozza, az ugyanis egy hullaházból eltűnt test körül bonyolódik, de viszonylag gyorsan kiderült, hogy riogatás helyett (bár azért akad belőle) egy izgalmas macska-egér játékba csöppentem. Az emlékképekből és az eltűnés éjszakájának eseményeiből álló kirakóshoz jófajta feszültséget teremtő háttér a hullaház, a színészekre és a hangulatra nem lehet panasz, tulajdonképpen semmi baj nincs vele egy kis szájbarágáson és vontatottságon túl... a fent leírtak miatt viszont nem igazán talált most meg ez a film, a "csalódásom" eredménye...

76%
0
2013. november 6., szerda 13:04
Szerintem is nézze meg. Aztán majd ő eldönti. :P
0
2013. november 6., szerda 12:50
Nézd meg a Firefly-t. A sorozatos topikban volt róla szó, nem fogom itt is dicsérgetni, röviden és tömören: élvezetes, jó karakterek, jó társadalmi kritika, jó poénok, érdekes közeg, és abszolút nem dedós. :)
0
2013. november 5., kedd 20:36
Vágj bele bátran, mint írtam, szórakoztató. Ráadásul a Serenity még jobb lesz utána, nagyon jól jön a karakterek árnyalásához.
0
2013. november 5., kedd 20:30
Az igen komoly! Utólag nem bánom, hogy nem vettem meg. Az avi-verzió még az előző évtizedben ért utol, én is elvagyok vele.
most posts by TM
0
2013. november 5., kedd 20:16
Én nagyon szerettem a Serenityt és a sorozat is tervben volt, de most nem tudom, mitévő legyek. :/
Mondjuk egy évadba se halt bele senki.

Igaz, most az X Akták negyedik évadját futtatom, ahol kissé siralmasnak érzem, hogy a részenként 300-400 megás avi képminősége egy kicsit sem szarabb, mint a nálunk is megjelent harmadik évadé, sőt, a feliratban sincsenek kisebb félrefordítások és -gépelések, mint amabban. A harmadik évadban állandóvá vált a "Sully", meg a "nállam". Egy jogtiszta kiadványon. Brrr.
0
2013. november 5., kedd 19:13

Firefly

Talán legnagyobb és legjobban várt hiánypótlásom a Serenity című fim előzménysorozatának megtekintése: az elmúlt években többször is terveztem elmerülni a Firefly világába, de csak most jött el az a bizonyos alkalom, no meg hangulat hozzá. Előzetesen szinte csak pozitív véleményeket olvastam róla, no meg az imdb 9.1-es !!!! átlaga is sokat sejtető volt – így nem kevés várakozással vágtam bele az újabb kalandba. Hogy aztán kissé pofára essek… ismét…

Aranyos, szórakoztató, de iszonyatosan dedós. Röviden ennyiben tudnám összefoglalni az öt napos utazásomat a világűr mélyére Malcolm kapitánnyal és legénységével. Sokkal többre számítottam – főleg sci-fi terén -, mint amit kaptam, ugyanakkor el kell ismernem, a maga módján, ebben az újfajta stílusban kimondottan élvezetes 15 epizódot láttam. Kár hogy egyáltalán nem voltam felkészülve a scifi-westernre, sokkal több űrbéli jelenetet vártam, idegen bolygókkal, lényekkel, esetleg csatákkal. Leginkább talán a karakterektől kaptam meg azt, amit a sorozattól elvártam, ők önmagukban zseniálisak voltak – a másik kár az, hogy csapatként nem működtek. Pedig hol máshol kellene csapatként működniük, mint egy űrhajón, ahol állandóan össze vannak zárva?

Folytatás itt:

http://filmforum.hungarianforum.com/t11p180-r2-d2-irasai#1227
0
2013. november 4., hétfő 0:19
World War Z

Látványos és nagyon pörgős, egy pillanatig sem lehet unatkozni rajta, de egyébként egy rémesen BUTA film, amelynek cselekményében semmi összefüggés nem található, a karakterek csak díszek, befejezése pedig jóformán nincs is.
Szigorúan egyszeri alkalomra jó volt, de ezt aztán elvétve sem veszem meg semmilyen formátumban, hiszen az újranézési (vagy egyáltalán a filmes) értéke egyenlő a nullával.

6/10
0
2013. november 3., vasárnap 15:20
Ezeket akár én is írhattam volna. Pontosabban ezeket írtam én is. :)
0
2013. november 3., vasárnap 15:09
A mai napom (eddig):
-Feledés:Sokkal jobbnak tartom, mint első alkalommal, az extrákkal kiegészítve óriási élmény lett belőle.Örülök, hogy a kéket választottam.
-Terminátor - Megváltás:Az asylum technikusai kaptak egy csapat színészt, és hopp varázsütésre valami nézhetőt, sőt élvezhető filmet sikerült összehozni.  
-Fehér pokol:Jobb lett volna, ha csak a világító szemekkel és a hangokkal operálnak.Amikor a kilátástalan menetelés elkezdődik, akkor az egész átalakul.Megszűnik a feszültséget, amint a vadász jól kivehetővé válik.Férfias és kemény film, egy darabig újra is nézhető, de sajnos elrontották a szórakozásomat.
0