Keresés

Ki mit néz most?

2013. november 2., szombat 20:29
Én is 7/10-et adtam neki.

Last Days on Mars SPOILER

Én simán rá tudom húzni a zombi jelzőt. Harapás után ott is élnek még egy darabig az emberek, majd elhaláloznak és zombiként térnek vissza. Vérkeringésük nincs, és az agyuknak csak a legalapvetőbb részei működnek tovább, ami a táplálkozást irányítja. Mindez itt is teljesült. Ha szétverik az agyukat, akkor végleg kampec, és ez itt is bekövetkezett, mikor Vincent lezúzta a barátnőjét.
Markora én sem jöttem rá, hogy mi történt vele.
0
2013. november 2., szombat 19:40
Last Days on Mars SPOILER

Szerintem ezek nem feltétlen voltak zombik. Ugye miután megfertőződtek, még nagyban akvtívkodtak jó pár óráig, holott az agyuk már nem kapott oxigént, na meg a zord körülmények ellenére is kifejezetten kemények voltak, szóval nem biztos, hogy ha szétcseszik a fejüket, az elegendő lett volna a megfékezésükhöz. Az se derült ki, hogy Marko igazából mibe döglött bele, mikor Vincent megtalálta a holttestét, holott a többiek még ott mászkáltak előtte a sivatagban.
0
2013. november 2., szombat 19:28
Na, megnéztem én is. Elöljáróban annyit, hogy az előzetes némiképp megtévesztő és spoileres is lehet, de ez ne vegye el senki kedvét.
Szerintem is egy korrekt sci-fi/horror kombóval állunk szembe, akinek bejön ez a műfaj,az ne hagyja ki a Last Days on Mars-ot se. A sztori elég egyszerű, de az ilyen esetekben fennálló újabb és újabb csavarok illetve leküzdésre váró helyzetek és döntések végig fenntartják a néző érdeklődését és figyelmét.
A színészek valóban jók, a karakterek közti alapkonfliktus már rögtön a film elején bemutatásra kerül, szóval nem süllyednek feltétlenül az érdektelenség tengerébe.
Van 1-2 olyan jelenet és képi beállítás (aki látta már, biztos tudja, mikre gondolok), amik miatt már megéri megnézni a filmet.

Az egyetlen negatívum, hogy egy idő után kicsit leül az egész, illetve már lehet sejteni, mi lesz a dolgok kimenetele, na meg 1-2 dolog nincs is megmagyarázva, sőt, apróbb hint-ek sincsenek elrejtve a történetben, amikből az érdeklődni vágyó néző több infót szerezhet.

Nálam 7/10, hajszálnyival lemaradva az Europa Report mögött, de ott többet nyomott a latba a sci-fi tényező, illetve volt egy újdonsága is a dolognak (a Marsi bonyodalmakról már hány film készült, és a Jupiter egyik holdjáról mennyi... na ugye), de ebben meg több a horror, meg a történet is pörgősebb.

Asszem eleget koptattam a billentyűzetet, tessék megnézni a sci-fi kedvelőknek! :)
0
2013. november 2., szombat 19:19
Ez az utolsó bekezdés kibaszott SPOILERES lett.
0
2013. november 2., szombat 19:09
Ezt már láttam. Egyszerű, de jól összerakott űrhorror. A sötétben bóklászó részeknél kellően nyomasztó, a meneküléseknél pedig pörgős. A karakterekről nem derül ki sok minden a jellemükön kívül, de a kiváló színészi játék sokat dob a szituáció hitelességén.

Egyetlen negatívum, hogy ezek a karakterek sem láttak még egyetlen zombis filmet sem, hogy tudják mire kell vigyázni és mihez kell kezdeni velük a végleges ártalmatlanításhoz :P

0
2013. november 2., szombat 17:55
A betyár mindenit,nagyon jónak tünik,várom a véleményed
0
2013. november 2., szombat 17:10
Jelenleg ezt fogom mindjárt megsasolni, a trailer sok jót ígért, és az Europa Report "sikere" is még jobban meghozta a kedvem hozzá. Ha végeztem vele, jön a beszámoló. :)

https://www.youtube.com/watch?v=F6JiCJ5x3Qw

Angol felirat már van hozzá!
0
2013. november 1., péntek 19:12
Lehetne szimlpán Túró Rudi! :))))
0
2013. november 1., péntek 18:24
Kár, hogy megszüntették a nickek színezését, mert a pirospöttyös az igazi...
0
2013. november 1., péntek 18:15
én pöttyösnek foglak hívni
0
2013. november 1., péntek 16:39
Legyen! :-)

Bár az apró részleteket is figyelembe véve a sorszámok után alapból van egy pont, tehát akkor így: egypontkétponthárompontkétpontegypont! ;-)
0
2013. november 1., péntek 15:42
Legyen neved mától kétponthárompontkétpontegypont! :)
most posts by TM
0
2013. november 1., péntek 15:32
:-)

Igazából már nem is tudom: a régiek úgy is tudják, hogy ki vagyok, az újaknak meg nem számít! ;-)
0
2013. október 30., szerda 16:21
Szívesen, szívesen!
0
2013. október 30., szerda 16:07
Én is, én is!
0
2013. október 30., szerda 16:01
Nagyon köszönöm!
0
2013. október 30., szerda 11:46
http://felirat.blog.hu/2011/09/04/csuszik_a_felirat_idozitsd_at_1
0
2013. október 30., szerda 11:43
Subtitle Workshop a tökéletes megoldás a feliratos problémákra.
0
2013. október 30., szerda 11:13
Nekem is, nekem is!
0
2013. október 30., szerda 10:36
Szia Weide!

Tudnál ajánlani ilyen programokat?

Köszi!
0
2013. október 29., kedd 16:52
Igen, hallottam én is ilyesmiről.
most posts by TM
0
2013. október 29., kedd 16:50
Vannak erre remek programok, csak az első és az utolsó szövegrészt kell a beszédhez igazítani, az egész megvan pár perc alatt.
0
2013. október 29., kedd 16:43
Szöveg az nem gond, csak időzítgetni kell.
most posts by TM
0
2013. október 29., kedd 15:57
Köszi, időközben rátaláltam én is! :)
0
2013. október 29., kedd 15:57
Találtam hozzá most, totál véletlen! :D
Ha dobsz egy mailcímet, szívesen elküldöm!
0