Keresés

Ki mit néz most?

2006. július 21., péntek 4:32
Várjunk csak! Amin voltam: R-Go, Első emelet, KFT, Edda, Lord, Napóleon Boulevard, Pa-Dö-dő, Omega, Benkó Dixieland Band, Bródy, Koncz Zsuzsa, Republic, Kim Nowak, Kispál, PUF, Hobó, Demjén, Neoton, Fenyő, Exotic, Komár, Halász Judit, Illés, Kortársak, P. Mobil, Scorpions, Deep Purple...nem jut több az eszembe.
Amire mehettem volna: Depeche Mode (3x), Pink Floyd-Pulse, Queen, Human Rights-Népstadion (Sting, Bruce Springsteen, Youssou N Dour, Hobó, Bródy), Nazareth, Santana, Michael Jackson, LGT, Piramis, Hungária.

Pedig abszolút hallásom van... :-)
most posts by TM
0
2006. július 21., péntek 2:26
ez a film csodát művel mindenkivel. eddig mindenki imádta. csak egy rapper gyíkarc lenne képes fikázni cameron crowe legjobb filmjét. zseniális! annyi mindenről szól ez a film, hogy hirtelen alig tudok mit mondani. csodaszép film a szeretetről, a barátságról, és a fiatalságról. grandiózus összefoglalása az amerikai rock-nak! igazi "feel-good" film. "hold me closer tiny dancer" remélem, hogy dylan látta már.
0
2006. július 21., péntek 2:21
Már túlvagyok rajta,de a Richard Nixon-merénylet
0
2006. július 21., péntek 0:35
Én ott voltam az 1986-os Queen koncerten...:-)
0
2006. július 21., péntek 0:26
kiss kiss bang bang

hát ez k...a jó! orosz rulett hatalmas! rég nevettem ennyit filmen.
0
2006. július 21., péntek 0:25
megmondtam én ;)
0
2006. július 21., péntek 0:13
kb. 5 perce már nem, de

Almost Famous Untitled Cut

10/10

Fantasztikus egy film!
0
2006. július 21., péntek 0:12
Erre már én is régóta kíváncsi vagyok, remélem, egyszer összejön. Örülök, hogy tetszett.
0
2006. július 21., péntek 0:10
ezt nem lehet valahogy letölteni?
0
2006. július 21., péntek 0:09
jó neki
én még nem is éltem akkor pedig milyen király lehetett...
imádom a QUEEN-t!
0
2006. július 20., csütörtök 22:29
Faterom ott volt.
0
2006. július 20., csütörtök 22:16
van olyan koncert a 80as 90es évek elejéből, amire volt jegyed és el is mentél? :)
0
2006. július 20., csütörtök 22:07
Hát én ezt is kihagytam, pedig lett volna jegyem...
most posts by TM
0
2006. július 20., csütörtök 22:02
To Kill A Mockingbird - Ne bántsátok a feketerigót! (1963)

Hát ez a film egy igazi csoda! Egyáltalán nem azt kaptam amit vártam, de így is felülmúlta minden várakozásomat. Most írnom kéne róla, hogy milyen is ez a film, de igazából semmihez sem hasonlítható... És talán ezért is tetszik annyira... Hatvanas évekbeli "tárgyalótermi" krimit vártam, (A 12 dühös ember-hez hasonlót) a rasszizmus témakörében, és az évszámra tekintve, kissé eltúlzott ma már giccsesnek ható, de azért emlékezetes monlógokat is vártam... De egész mást kaptam...
... Egy igazán szép ifjúsági, "családi" filmet! A történteket ugyanis a gyerekek szemén keresztül látjuk. Az álmos kisváros mindennapi gondjai, átlagos és igen jól-nevelt gyerekek szemével. Apu ügyvéd (Gregory Peck) egyépként minta-családapa, egy szexuális erőszakkal vádolt afroamerikai védelmét látja el...
... Na de nem is történet a lényeg... Van a filmnek valami megmagyarázhatatlan hangulata... nagyon kellemes, lassú, és kedves... Olyasmi érzés nézni, az egyébként csodálatosan fényképezett fekete-fehér jeleneteket, mintha egy kedves hangú ovónéni mesét mondana elalvás előtt... :-) A színészek kivétel nélkül valami fantasztikusak! A gyerekszereplők is! Robert Duvall korai apró szerepében is garantáltan felejthetetlen! Csodálatos a zene, ennek köszönhetően, már a főcím, és a Universal logo is olyan hatást kelt... Nem is tudom... Nem láttam még ilyen filmet... Soha nem láttam még ilyen kifinomult, visszafogott, egy cseppet sem giccses, (sőt ellenkezőleg: nagyon is valóságos) rendezést mint ez! Igazából nagyon nehéz pontosan leírni hogy miről is van szó... Ha valaki még nem látta ezt a remekművet, semmiképpen sem szabad kihagynia! Az év legjobb filmje eddig nálam! -> 100 %  
Ha valakinek számít valamit: Imdb Top 250: 41. helyzett! Nem véletlenül!
0
2006. július 20., csütörtök 21:47
Ha egész életemben csak egyetlen koncertre mehetnék el, akkor ezt választanám... De jó lehetett ott lenni... :-)
0
2006. július 20., csütörtök 21:24
Mi sem kattintottunk ide... :-)
most posts by TM
0
2006. július 20., csütörtök 21:23
Queen - Tavaszi Szél - Live Budapest.

ALAP!
0
2006. július 20., csütörtök 8:21
Hát... tegnap nagy film-élményben volt részem! A legjobb film amit idén láttam! :-) Majd írok róla, csak most nincs időm... Így a címet sem írom le... :-)))
0
2006. július 20., csütörtök 1:46
Az élet szép
Huhhh.....most fejeztem be...eleve nagy várakozásokkal ültem le a film elé,és eddig kevés film volt,amelyik be is váltotta ily módon a várakozásaimat(pl:Ponyvaregény)...de ez a film igen!!
Zseniális,a történettől megkezdve a színészekig,rendezésig,írásig(mindhárom Benigi:-))..szóval minden klappol,és bár tudom hogy témája ugyanaz,de a filmeknek mégis szinte semmi köze egymáshoz,de ez a film eléri,és még pár milivel át is ugorja a Schindler listája által feltámasztott bizonyos képzeletbeli lécet....véleményem szerint..
Összefoglalva Alapmű,mindenki nézze meg,vagy ha nem szégyellje magát:-))
100+1% :-)
0
2006. július 19., szerda 19:45
A Magdolna nővérek kivételes film, személy szerint nagyon tetszett nekem is és nem sajnáltam rá a pénzt. Többszörösan újranézhető, elgondolkodtató filmalkotás. (hozzáteszem, hogy: szerintem)
0
2006. július 19., szerda 17:13
Én tíz nap alatt néztem végig a 24 három évadját, és mivel dvd-n néztem, nem a Cool-on, ezért az én szemem volt mindennap karikás! Korábban sosem okozott függőséget egy sorozat sem, de ez a Bauer és a kreátorok tudnak valamit! :-)
most posts by TM
0
2006. július 19., szerda 17:10
House MD season 2 ep 1-4
0
2006. július 19., szerda 17:07
Mi a f@szom van itt már megint? Béla, már megint veled van a baj?
0
2006. július 19., szerda 17:04
Nyaff nyiff.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 19., szerda 17:02
Nyiff nyaff.
0