Keresés

Ki mit néz most?

2006. május 7., vasárnap 0:34
Az meg az egyik legnagyobb alapmű!
0
2006. május 7., vasárnap 0:34
Naná, miazhogy! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 7., vasárnap 0:33
Az vicces! :-)
0
2006. május 7., vasárnap 0:33
délelőtt: Kapcsolat
0
2006. május 7., vasárnap 0:32
:D az ma délután volt! Vala rulez! :D :D :D
0
2006. május 7., vasárnap 0:31
Dumb and Dumber
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 7., vasárnap 0:05
Stargate SG-1 (9.06.) Mindjárt...
0
2006. május 6., szombat 23:58
Az Operaház fantomja
0
2006. május 6., szombat 20:28
Kairo

0
2006. május 6., szombat 20:24
szerintem, a remake-nek teljesen más sztorija lesz.
0
2006. május 6., szombat 20:22
Ünneprontók ünnepe. Régen láttam már frissnek mondható vígjátékot. Már nagyon vágytam valami "újra", hogy ne érezzem, ezt már láttam valahol. Vaughn és Wilson nyerő páros, bár Vaughn szerepét Stiller-rel is el tudnám képzelni, de V-ben van valami kedves mackós sármos báj, amit heteroszexuálisan is észre lehet venni. Hát ő vitte el Jen-t...:-) egészségére.
0
2006. május 6., szombat 20:17
Kairot próbáltam kismillió helyről megszerezni, csak sehonnan sem sikerült, pedig érdekelne. Na mind1, este meg jól megnézem a Mayt - milyen egy beteg film, de jó :]
0
2006. május 6., szombat 20:04
én sem most láttam először, de most gyakorolta rám a legnagyobb hatást. kíváncsi leszek a remake végére. :)
0
2006. május 6., szombat 19:53
...és még egymillió lépés  -  I. rész
0
2006. május 6., szombat 19:47
nagy kedvenc! évente egyszer-kétszer mindig megnézem. sajnos ennek is lesz usa remake-je hamarosan...
0
2006. május 6., szombat 19:38
kairo: egy darabig veszélyben forgott a ringu "legjobb ázsiai horror" titulusa, "szerencsére" a végére valamelyest kifulladt, de így is egy szövevényes, mítikus horrort láttam, amely nem csupán a frászt hozta rám, de a műfajtól szokatlan módon melankolikus hangulatba ringatott.

0
2006. május 6., szombat 18:50
Éretlenek
0
2006. május 6., szombat 18:47
Gyilkos mezők
0
2006. május 4., csütörtök 15:28
A végzet országútján (Fatal Bond)
0
2006. május 4., csütörtök 15:24
Nox koncert, ajánlom mindenkinek aki szereti!!!Látvány:10/10; Hang:10/9; Hangulat: 10/10
Szóval nagyon jó..eleinte 4990Ft volt, de ma sikerült egy ezressel olcsóbban megvennem a Saturnban!:)
0
2006. május 4., csütörtök 0:51
Ezt :)

0
2006. május 3., szerda 23:22
57-es utas!Tök jó...
0
2006. május 3., szerda 22:43
Narnia krónikái
Tényleg meseszép DVD :)
0
2006. május 3., szerda 21:25
Most láttam Mullan: A Magdolna nővérek c. filmjét. Az egyik legkegyetlenebb témájú film, amit csak láttam!
Aki nem ismeri: a történet az Irgalmas nővérek szörnyű tetteire világít rá: menhelyeiken több nőt tartottak terror alatt.
Valóban igaz történet, az utolsó menhelyet 1996-ban zárták be, addig számtalan lányt nyomorítottak meg!
Írországban játszódik, négy lány életét kisérhetjük végig.
Különböző "bűnök" miatt kerültek ide: az egyik lányanya, a másik erőszak áldozata lett, a harmadiknak semmi bűne, csak az hogy szép! Elég ha valaki árva, vagy  bigott,és képmutató családja Istenre hivatkozva küldték -  nem ritkán erőszakkal - oda lányaikat! Az apácák ridegen bánnak az odakerült "lotyókkal", és válogatott testi-lelki kínzásoknak vetik alá őket.
Ebben a filmben az tetszett leginkább, noha drámai, és vérlázító, mégis a rendező nem él gyakran a szokásos sokkoló ezközökkel - vér, kínzás stb.
Semmiképp sem hatásvadász, már-már visszafogott.
Az egyház erősen elitéli ezt a filmet, noha valós vétkeiket teregeti ki - nem véletlen!
Mindenesetre buzgó hívőknek nem ajánlom ezt a filmet - viszont ha nem vagy az, feltétlenül nézd meg, mert kihagyhatatlan!
0
2006. május 3., szerda 18:02
Most hosszabban:

Nagyon jó film a Hotel Ruanda! Képes arra hogy úgy mutassa be a népirtást, hogy nem tolja a képünkbe a kegyetlen részleteket (mint pl.: Schindler) inkább csak utal rá. Éppen elég nekünk az is hogy végignézzük a családra ható eseményeket. Az események abszurditását meg sem próbálja magyarázni, mint ahogy a való életben sincs rá magyarázat. A film nem hivalkodóan, de mégis tökéletesen eléri a célját: Tudatja a világgal hogy ez történt, és ennyire nem érdekelt senkit... Paul karaktere nagyon hiteles, és amit Don Cheade kihoz belőle az valami fantasztikus! Az ő alakítása a legnagyobb pozitívum ebben a filmben! Hibát meg nem találtam, mégsem tudok 100%-ot adni rá. Inkább csak -> 95%
0