Keresés

Ki mit néz most?

2006. május 3., szerda 0:56
Csak röviden: 100%
0
2006. május 3., szerda 0:13
sopranos s06 tvrip
0
2006. május 2., kedd 23:35
Monitort
0
2006. május 2., kedd 23:30
az eget. jó nagy.
0
2006. május 2., kedd 23:25
Vészhelyzet
0
2006. május 2., kedd 22:17
A Magdolna nővérek
0
2006. május 2., kedd 22:17
Nem fogsz benne csalódni!
Remekbeszabott film!
0
2006. május 2., kedd 22:06
Most pedig nekiállok a Hotel Ruandának. Még nem láttam.
Az ilyen filmek előtt mindig olyan gondolatok járnak a fejemben, hogy hú de könnyen el lehet rontani egy ilyen filmet. Egyrészt könnyen fulladhat giccsbe, másrészt már annyi ilyen témájú kegyetlen film készült, mi van ha semmi újat nem tud mondani, és érdektelenséget, vagy unalmat vált ki belőlem?
De Don Cheadle-ben bízok! Eddig is nagyon jó színésznek tartottam, és most aztán tényleg övé a főszerep! Talán nem csalódok benne! No lássuk!
0
2006. május 2., kedd 21:59
Tegnap néztem a Korcs szerelmeket.

Egészen jó volt. Ez amolyan Traffic és Ponyvaregény keverék... És ha így nézzük, kevés újat tudott mondani... De azért jó volt!

85 %
0
2006. május 1., hétfő 20:48
Hátsó ablak?
0
2006. május 1., hétfő 20:47
Nekem is ez a kedvencem:-))
0
2006. május 1., hétfő 18:20
Bruce Willis: A kölyök
0
2006. május 1., hétfő 18:03
Madarak - videóról
0
2006. május 1., hétfő 17:59
John Carpenter: Vámpírok
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 1., hétfő 17:59
Az nagyon nagy!
0
2006. május 1., hétfő 17:48
closer
0
2006. május 1., hétfő 17:20
hihi, en moziban kb. hatszor neztem meg annak idejen a ponyvaregenyt, egyaltalan nem okozott nehezseget, sot, mindig sajnaltam, hogy vege van ;)
0
2006. május 1., hétfő 17:10
Azok közül amiket láttam:

A Psycho egy teljesen kiemelkedő alkotás... Külön kell kezelni. Az ugye mindenek felett áll.
Ezt leszámítva eddig a Gyilkosság telefonhívásra tetszett a legjobban. Semmi látványeffektus, szinte egyetlen szobában játszódik a teljes film, de teljesen a fotelhez szögezett, a végső nagy fordulatig! Zseniális!
0
2006. május 1., hétfő 17:07
Most végeztem Hitch - Madarakjával.
Egész jó és élvezetes movie, bár az elégé összecsapot befejezés sajnos ront az öszképen:(
0
2006. május 1., hétfő 17:01
Ha egy film érdekel,  leköt, nem érdekel a hossza! Ilyen pl. az Édes élet, a Júlia és a szellemek, Táncos a sötétben, Casanova, Dogville, stb.
Viszont ha valami miatt untat a film, lehet akár harminc perc - soknak tűnik!

Ha az ember otthon néz meg egy közel három órás filmet, módjában áll szakaszokban, két - három részletben is végignézni. Sokszor élek vele, bár nem mindig!

Azt elfelejtettem említeni,a Ponyvaregényben a színészek zseniálisak, csak magához a filmhez kéne még hozzászoknom! Talán egyszer...

0
2006. május 1., hétfő 16:33
dr zsivágó
0
2006. május 1., hétfő 16:32
megvan! a hp a kakukktojás. :)
0
2006. május 1., hétfő 16:10
"150 perc irgalmatlan hosszú, én nem is tudnám együltő helyemben végignézni, mert elzsibbadok"

akkor sok jó filmet kihagyhattál már ;) vö. LOTR, HP, Volt egyszer egy Amerika, stb., stb :)
0
2006. május 1., hétfő 15:31
Na, végignéztem a Ponyvaregényt. Már régebben is próbáltam, de a felénél abba kellett hagynom, mert valahogy idegesített. Nem egy hagyományos film, azt meg kell hagyni, de ezt pozitívumként mondom!
Azt hiszem, még szoknom kell hozzá, most hirtelen ez a mondat jut eszembe róla: Kevesebb több!
Ugyanis annak ellenére, hogy az alapötlet jó, szerintem sok helyen igen vontatottnak éreztem. 150 perc irgalmatlan hosszú, én nem is tudnám együltő helyemben végignézni, mert elzsibbadok! Minden elismerésem, aki moziban ülte végig -szünet nélkül, biztosan jól elmacskásodtak!
Nem vagyok (jelenleg) Tarantino fan, és nem vagyok P. Howard fan sem.
Szerintem a két úr sok tekintetben eléggé hasonló, egyformán groteszk, és vaskos a humoruk. Annyira nem jön be, nem tudom miért, de fáraszt.
Műfajilag azt hiszem akció-vígjáték -művészfilm kategóriába sorolnám (ha lenne ilyen) Vannak benne szellemes, meghökkentő jelenetek, ezért nem bánom, hogy megnéztem. Ennek ellenére ha a Ponyvaregényt sosem néztem volna meg, mielőtt meghalok - valószínűleg nem vesztettem volna sokat! Szerintem eléggé felfújt, és agyonbeszélt, elemzett mű, de elismerem, hogy egyedi, és formabontó alkotás!

Ui: A kedvenc Hitchcock filmem a Manderley ház asszonya!
0
2006. május 1., hétfő 15:11
Szerinted melyik a legjobb filmje?
0