Keresés

Ki mit néz most?

2013. október 23., szerda 16:37
Egyszer elkezdtem nézni ezt a sorozatot... nagyjából 3 részig bírtam, nem fogott meg és így ment a kukába. Ennél sokkal több az ízlésvilágomhoz passzoló sorozatot tudok nézni... konkrétan jelenleg azt hiszem 36 sorozatot "követek"... :D Természetesen vannak, amiket tömbösítve nézek és időszakonként mindig mást... egy héten 3-4 sorozat fér bele.
Egyébként a Misfits következő évada ma kezdődik :)
0
2013. október 23., szerda 16:35
Majd kíváncsi leszek a meglátásaidra. Én már túl vagyok rajta.
0
2013. október 23., szerda 16:14
A Dél-koreaiak megcsinálták a saját Pokoli tornyukat.
Ma tervezem megnézni ezt a filmet,gondoltam ajánlom másoknak is.

0
2013. október 22., kedd 23:35
Már megérte ajánlani! :)

Amúgy vélhetően a minimálisabb PR miatt kerülte el több ember figyelmét, a az aktuális (és jó) slágersorozatok meg elveszik az időt az ilyenektől.
0
2013. október 22., kedd 22:33
Én tervezem, csak még nem jött össze, jókat olvastam róla.
0
2013. október 22., kedd 22:26
Engem tökre meglep, hogy ennyien nem látták még! Simán azt hittem, nyitott kapukat fogok döngetni:)!
0
2013. október 22., kedd 22:17
Lassan úgyis befejezem az Arrested Development-et, How I Met Your... 8. évada meg még nincsen szinkronosan, jó lesz ez a sitcom-kategóriába most akkor majd énnékem!  Nézek egy krimi, egy horror, egy maffiózós sorozatot, szóval ha röhögni akarok, akkor majd ebből egy-két epizód! Köszi az ajánlót! :)
0
2013. október 22., kedd 21:52
http://m.youtube.com/watch?v=ZBGeErufQdY

Ki látta ezt a filmet,rám olyan nagy hatással van,van valakinek véleménye?
0
2013. október 17., csütörtök 16:06

Mud

még májusban szerettem volna elcsípni moziban, de sajna mire időm lett volna eljutni oda hogy megnézzem, szinte le is került a műsorról, lehetetlenné téve hogy meglessem a nagy vásznon...
így hát azonnal kaptam a (nem feltétlen legális) lehetőségen hogy megnézhessem és egyáltalán nem csalódtam! fantasztikus film, gyönyörű képekkel, lassú folyással, egy fenomenális McConaughey-val és a legjobb gyerekszínésszel, akit valaha láttam. hangulat kell az egészhez, igazi cselekmény nem nagyon van, inkább a szavak mesélnek, de megér minden percet, még a két órás játékidő ellenére is. egy kicsit hasonlítanám a Good Will Hunting-hoz, de csak annyiban, hogy itt is a barátság, a szerelem és az elválás/változás a fő mozgatórugók.
többet most nem is nagyon tudok írni, még mindig a hatása alatt vagyok, az viszont biztos hogy benne lesz az éves top 10-emben!!
0
2013. október 16., szerda 16:41
Jól hangzik, megjegyzem, köszi! :)
most posts by TM
0
2013. október 16., szerda 16:03
Törtetők / Entourage S1-S8

Lehet, hogy sokaknak régi "vicc", de velem most jött szembe, és rögtön ajánlom is, mint egy alternatív Hollywoodról szóló sorozatot.

Mark Whalberg (mint producer) és haveri körén alapulva követi négy barát (a kezdő színész Vince, a bátyja (Johnny) és két gyerekkori haverja (Eric, Turtle)) sorsát, a romantikus sitcomok hagyományait követve leginkább a magánéletükre, karrierjükre koncentrálva, rengeteg filmes anekdotával és cameoval felvértezve. Ez volt egyébként a fő vonzerő és meglepetési faktor benne, felsorolni is nehéz, ki mindenki bukkan fel akár csak egy jelenetre vagy válik visszatérő szereplővé (akár saját neve alatt!), így csak ízelítőnek: Martin Scorsese, James Cameron, Jessica Alba, Matt Damon, Martin Landau, Beverly D´Angelo.

Ehhez jönnek hozzá a remek, bár sokak ízlésének talán túl szabadszájú karakterek, mint az igazi törtető Ari Gold (Vince ügynöke), akit egy netes közvéleménykutatásban a válaszadók 80%-a jelölt meg, mint leginkább hiányzó figurát. Nekem is ő volt a kedvencem, bár bírtam a sorozattal együtt felnőtté érő Turtle-t, Vince sajtósát (Shauna), Ari meleg asszisztensét (Lloyd), és a vége felé még a kínosan irritáló Johnny Dramat vagy az öntelt rendező Billy Walsh-t is.

8,5/10

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t12p60-niwrok-irasai#1185
0
2013. október 14., hétfő 23:09
Ha akartok egy kurva jót szórakozni, lessétek meg a Vikingdom-ot. Maláj vikinges film, amolyan Asylum-stílusban, kurva szar CGI-jal és Dominic Purcell-el. Nem akarok itten spoilerezni, de hát már az első 10 percben hangosan röhögtem.
0
2013. október 14., hétfő 15:47
Most kezdem a véres játék filmet elég régen láttam.
0
2013. október 14., hétfő 14:40
Most épp a Kis hableány megy :)
0
2013. október 13., vasárnap 11:28
:)
Maradok a régi nevemnél.
Csak valahogy reagálni szerettem volna purple rain hozzászólására.
0
2013. október 13., vasárnap 1:00
Ha Te is kimondhatatlanul szereted a magyar tengert, akkor maradj így! :)
most posts by TM
0
2013. október 13., vasárnap 0:35
Penge 2(mert a klubjelenetnél felcsendülő nótát dúdoltam hazafelé.)
Túl jó nő a csajom(mert az előbb láttam meg, hogy Alice Eve a valódi szüleinek próbálta bemutatni Jay Baruchel-t a filmben.Szeretem az ilyen + poénokat, amikre csak később jövök rá.
De kár, hogy abbahagyták a Simpson család dvd kiadását...az a sorozat teli van ilyenekkel.)
0
2013. október 11., péntek 20:34
Nem tudtam, hova írjam, ehhez kapcsolódik a leginkább...

Gimnázium, Szombathely, 9. osztály, földrajz óra, felelet:

- Ki volt az első ember a Holdon?
- Kecskés Bertalan
- Hogy jutott pont ez eszedbe?
- Tudam, hogy valami állat...

És ez sajnos HALÁLKOMOLY... :(((((
0
2013. október 11., péntek 8:46
Félszavakból is :)...
0
2013. október 11., péntek 8:45
Ja, azt hittem, Pochahontas férje :P.
0
2013. október 11., péntek 2:02
:P

A német nyelvtudás átka.
0
2013. október 11., péntek 1:37
Na, ez tök jó!!!
Az újabbak már kicsit furcsák voltak, akárcsak Az Onedin családból az 5-6-7-8 (rohadj meg miraksz!!!) amit gyerekkoromban nem vetített a tévé, csak később, amikor Fridi megvetette a teljes sorozatot a királyi tévének.

Jut eszembe, félbehagyott sci-fi sorozataim is vannak:
Alfa Holdbázis teljes 48 rész, illetve a Támadás egy idegen bolygóról ("David Vincent látta őket") 43 része.

No, megyek is tévézni, sosem leszek kész. :)
most posts by TM
0
2013. október 11., péntek 1:29
:) - ez akart lenni.
0
2013. október 11., péntek 1:28
Az mind semmi, mi idén végignéztük a Kórház a város szélént (az újakat is), meg Cheers-t is gyakran nézünk. :9
0
2013. október 11., péntek 1:27
S van még egy régebbi, A hatalom hálójában, Glenn Close szuper sorozata, szintén klasszis széria.
most posts by TM
0