Keresés

Ki mit néz most?

2005. december 30., péntek 15:41
Polár Express
Ti tudtátok hogy ez egy tök jó film?! :)
0
2005. december 30., péntek 15:38
Abban talán egyetérthetünk, hogy Attenborough nem a legnagyobb rendezőzsenik közül való, és valóban vannak "iparosmunkái" De ez a filmje kimondottan jól sikerült, legalábbis a többi általa forgatotthoz képest!
most posts by TM
0
2005. december 30., péntek 15:06
Sejtettem hogy ezt fogod mondani rá, de sajnos egyszerűen nem tudom jobban megfogalmazni hogy mi volt a problémám vele. Így ezt sohasem fogod megtudni! :-) De jó neked... :-)))
0
2005. december 30., péntek 14:52
Határőrként a rendszerváltáskor ehettél volna kedvedre! :-)
Komolyan szólva, ez a széria engem is érdekelne, nem tűnik olyan szörnyűnek, mint egy-két mai sorozat!
most posts by TM
0
2005. december 30., péntek 14:44
Drót 1. évad 9. rész. Sajna fogynak a lemezek a Drót iránti étvágyam meg nő :(:)
0
2005. december 30., péntek 14:41
Értettem én ;) azért ennyire humortalan nem vagyok....

Most: Csillagkapu
0
2005. december 30., péntek 14:38
Én kérek elnézést... Feltételeztem, hogy érteni fogod a poént, de ezekszerint nem esett le :)
0
2005. december 30., péntek 12:46
10 centi havat az utcán...:)
0
2005. december 30., péntek 12:42
Mad Mission 2

egy kis nosztalgia...
0
2005. december 30., péntek 12:35
:-) Ez így van! Feledhetetlen alakítás.

Most: Tigrisek Földjén
0
2005. december 30., péntek 10:03
Nicholas Cage egy szál gatyában ugrálva énekli Pavarottival Verdi Rigolettóját!
Kell ennél jobb? :-)
most posts by TM
0
2005. december 30., péntek 9:57
Erre mondaná Veress Pali bácsi  a szexológus, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos! :-)))
most posts by TM
0
2005. december 30., péntek 9:33
én most rendeltem meg a Kill Bill 1-et... remélem nálam nem lesz gond a lemezzel.

Mit néztem az elmúlt napokban? :D Jeanne D Arc, valamint könnyen emészthető filmeket: Idétlen Időkig, Rém rendes 4. évad, Igazából szerelem, Hirtelen 30. :)
0
2005. december 30., péntek 9:27
Mért, egy lány nem nézhet apás filmet? ;) Különben anyukám választotta, mert még nem látta.
0
2005. december 30., péntek 9:14
Kill Bill 1. Iszonyatosan jó a hangja. Sajnos azonban selejtes a kópiám, folyton akad a lemez, meg a beolvasás is nehezen ment. Vissza a kiadónak. De vajon visszaveszi-e?

Tíz után viszont csak és kizárólag "monti pájtön flööjing szörküsz"! :)
0
2005. december 30., péntek 7:01
az lehet, de xpress-találka azóta se volt, én viszont már legalább háromszor láttam a legjobb batmant. ;)
0
2005. december 30., péntek 3:06
Apropó! Fél év után rászántam magam, hogy megnézzem a Batman Begins-t. Kevés unalmasabb blockbustert láttam eddig! Méghogy ez a legjobb Batman-film? Ez sértő a régi részekre! Persze nyilván ez is ízlés dolga. Nekem a Mementó is csak egy idegesítő nulla volt, amit a fordított lejátszással adtak el. A végítéletet a biológiai órám mondta ki, a Batman legvégét már alvás fennforgása miatt nem láttam.
A nyári Xpress-találka helyett van aki a Batmant választotta, én még most is az előbbit tartom kellemesebb élménynek! :-)
most posts by TM
0
2005. december 30., péntek 2:41
Az általad folytatott okoskodás vonalán haladva felesleges minden olyan történetet filmre vinni, melynek egyébként is tudja az ember a végét! Például történelmi, bibliai , dokumentarista filmek! Nem igazán értek ebben egyet veled!
most posts by TM
0
2005. december 30., péntek 2:23
Most fejeztem be a Phenomena című horrort (thrillert?) Dario Argentotól. Félek, rémálmaim lesznek ...
0
2005. december 30., péntek 2:16
Lány létedre? az meg hogy lehet? :O
0
2005. december 30., péntek 1:19
Mazochista...
0
2005. december 30., péntek 1:08
Szia, Dylan!
Van valami abban, amit mondasz, de rám ennek ellenére nagy hatással volt a film, mert hiába tudtam, hogy milyen ember volt (már amennyire tudtam), azért így, hogy a saját szememmel láttam, mik történtek vele, hogy milyen jól beszélt a tömegekhez, milyen kisugárzása volt, így jobban bele tudtam élni magam a helyzetébe, ill. jobban el tudtam "képzelni", milyen sora lehetett. Sokszor egy név, hogy Gandhi vagy Dugovics Titusz nem sokat mond, csak egy név, de ha olvasok róla vagy látok róla egy filmet, akkor mindjárt közelebb érzem magamhoz azt a személyt. Ugyanígy voltam a Titanic-kal is. Szörnyű, szörnyű, hogy 1500 ember meghalt egy "átlagos" hajóút során, de mikor látod is, hogy az milyen lehetett, akkor mindjárt jobban átérzed. De ez csak az én véleményem, ennek ellenére én sem mondom, hogy egy hibátlan film volt, néha volt egy-két unalmasabb rész is, de azért végeredményben nekem tetszett. :-)
0
2005. december 29., csütörtök 23:23
Semmit.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 29., csütörtök 22:45
Segítség, apa lettem!
0
2005. december 29., csütörtök 22:16
Én talán 1 éve láttam először a Gandhit. Már nagyon kíváncsi voltam Attenborough 3 órás eposzára. Ben Kingsely tényleg eggyé vált a szerepével Olyan félelmetesen hasonlított Gandhihoz, mint pl.: Bruno Ganz a A bukásban Hitlerre, vagy Val Kilmer a Doors-ban Jim Morrison-ra. Így számomra az ő alakítása jelenti a film igazi pozitívumát! Egyébként meg egy kissé csalódtam benne! Hogy miért? Elég furcsa okom van rá: A filmből az jön le hogy Gandhi micsoda egy önfeláldozó és nagyszerű történelmi személyiség volt, és hogy a jóért küzdött, békés eszközökkel, az elnyomók pedig milyen gonoszak. Szóval nekem ez azért volt semmitmondó, mert a film nélkül is tudtam mindezt Gandhiról. Tehát szerintem nincs szűkség egy Hollywoodi filmre ahoz hogy bemutassák Gandhi nagyszerűségét, így nekem hiányzott a katarzis, az hogy valami újat tanulhattam volna. Így azt kell mondanom hogy egy profi iparosmunka, egy kiemelkedő alakítással.
0