Keresés

Ki mit néz most?

2013. október 11., péntek 1:25
Amúgy meg újabbak közül ezeket nézzük:

A férjem védelmében
Dr. Csont
A Mentalista
Helyszínelők

mindegyik már sok éves kedvenc, műfajában a legjobbak.
most posts by TM
0
2013. október 11., péntek 1:22
Pochahontas távoli rokona. :)
most posts by TM
0
2013. október 11., péntek 1:21
Ki az a Scherlock? :)
0
2013. október 11., péntek 1:20
Valamelyik krimit el kéne kezdenem,mert jókat olvasok róluk.
0
2013. október 11., péntek 1:18
A Hawaii five-O és a Person of interest nyomozós ugyan de előbbit az akciók és a sziget szépsége miatt,utóbbit meg a sci-fi átívelő szál miatt nézem.
0
2013. október 11., péntek 1:14
Nézem még az American horror storyt,Person of interestet,Hawaii five-O-t majd később a Misfits befejező évadát,a Once upon a time in wonderlandet,Raising hope-ot és a The Walking deadet. :)
Tavaly vagy azelőtt néztem 25-öt párhuzamosan.Nem kell sok idő hozzá ha hetiben nézi az ember.Minden nap vagy kétnaponta 1-2 epizód esténként és kész.
Régebben sokkal több mindent bepróbáltam.Ma már könnyebben is kaszálok,mert tudom,hogy van helyette jobb.

Hannibalt,Fireflyt és a Spartacust én is kedveltem nagyon.

Firefly után majdnem elkezdtem a Castle-t darálni de aztán mégsem mert én a nyomozósakat nem nagyon szeretem.
0
2013. október 11., péntek 1:13
Nézzetek Star Treket! A sorozatok királya(i). :)
most posts by TM
0
2013. október 11., péntek 1:04
Bron-t láttad már? Nekem Dylan ajánlotta, eddig egy évad ment, most kezdték a másodikat. Nagyon bejött ez a svéd-dán sorozat nekem!
0
2013. október 11., péntek 1:03
Majd szólok. Vagyishát úgyis olvasni fogod. :)
0
2013. október 11., péntek 1:03
Első még csak, pár napja kezdtem. :)
0
2013. október 11., péntek 1:02
ASH-t, Firefly-t, Spartacust és a Hannibalt szívesen kitárgyalom majd bárkivel, aki befejezte. :)
0
2013. október 11., péntek 0:59
Ja, meg andrew1975-öt olvasva: Scherlock S2, American horror story S1-3.

Meg még a ki tudja mi... :)
0
2013. október 11., péntek 0:57
AHS-nál hányadik évadnál tartasz?
0
2013. október 11., péntek 0:57
Akkor nekem egyszerűbb a programom az elkövetkezendő hónapokra...

Szigorúan egy évad egyhuzamban, a terv az alábbi (a Gengszterkorzó S3 után)Hannibal S1, Touch S1-2, Sons of anarchy S1-7, Firefly S1, Taken S1, Rubicon S1, Falling Skies S1-3, Spartacus S1-4 aztán közben majd Walking dead S4, Odaát S9, lehet még Killing S1-3, Southland S1-5, V S1-2, Leverage S2-5

No meg be kéne fejezni azt a fránya 4400-at is.

:))))
0
2013. október 11., péntek 0:53
Én most kaptam rá igazán a sorozatokra, jelenleg ötöt nézek párhuzamosan, jól elkülöníthetőek műfajilag és hosszúságban is, tehát mindig tudok olyat választani, amihez épp kedvem és időm is van.
Ezek a sorozatok a következőek:
The Sopranos
American Horror Story
Arrested Development
Sherlock
Boardwalk Empire

Mondjuk az Arrested-ből már csak pár epizód van, de ha végzek vele, akkor jöhet a How I Met Your Mother 8. és 9. évada majd vígjáték-pótlásnak! :)

0
2013. október 11., péntek 0:26
The Wrong Mans pilotját megnéztem. Nem igazán fogott meg. Olyan semmilyen volt, szóval a magam részéről nem pazarlok rá több időt. Egyszerűen nem volt se érdekes, se eléggé humoros. Ez így nagyon szürke, pedig az angolok egész jó sorozatokat készítenek manapság.
Amiket én szeretek pl: Fresh Meat, Misfits, Luther...
0
2013. október 10., csütörtök 23:39
Nekem se menne, pláne ha mindegyiket olvasnom kéne. Elég sokat nézem munka miatt a monitort, kikapcsolódásként már inkább a fülemet használom. :)
Szerencsére még van pár hónapnyi Star Trek, 2014 pedig Superman éve lesz, 10 évad Smalville-lel 217 részben, illetve négy évad Lois és Clark 88 részben.
Valamikor letolom majd a Dallas(357 rész)-Melrose Place(226 rész)-Baywatch(241 rész) triót is, de van még Hetedik mennyország(243), A farm, ahol élünk(203) és még egyéb 10 vagy annál több évados sorozat, szóval a következő években sem fogok aggódni amiatt, hogy nincs mit nézni idehaza. :)
most posts by TM
0
2013. október 10., csütörtök 23:27
Szedhető az Amcsi Horror Story 3. évadának első része, a Bitchcraft! :D
0
2013. október 10., csütörtök 23:24
Ez 11 sori párhuzamosan?? Az szép... :)

Én képtelen lennék rá.
0
2013. október 10., csütörtök 22:03
"aki" bepróbálja
0
2013. október 10., csütörtök 22:01
Homeland tényleg jó,lassabb de tartja a színvonalat.

Ami még tartja a szintet minőségileg az a Boardwalk empire 4. évadja.Az ötödiket is berendelték már.

2 broke girls is olyan mint az első két évad.Engem szórakoztat rendesen.

A The big bang theory kicsit gyengébb résszel nyitott,de a következő 2 már nagyon jó volt.

A Downton abbey-ből(4. évad) két részt láttam és nekem még mindig a szívem csücske ez a sorozat.A 2 távozó színész ellenére is élvezetes maradt.

A Supernatural kilencedik premierje is ütősre sikeredett.

A The vampire diaries közepesen nyitott,viszont a spinoffja az erdeti vámpírokkal igencsak érdekesre sikerült.A második rész után azt kell mondjam,hogy egyre jobban tetszik.

A Once upon a time borzalmasan gyenge 2. évadja után a folytatás egész tűrhető lett.2 rész alapján jobbnak tűnik a 3. évad.Remélem nem szúrják el.

A Revenge is nagyon jó évadkezdést produkált,köszönhetően a showrunner váltásnak.A túlságosan "elszappanosodás" szerintem nem fenyegeti már a sorozatot. :)

A Glee is jól kezdett,ahéten pedig jön a Finnt búcsúztató epizód.Nem semmi érzelmi töltete lesz.

A végén pedig ajánlanék egy brit újoncot aminek The wrong mans a címe és a két főszereplő srác az írója is a sorozatnak.
Arról szól,hogy egy átmulatott éjszaka után a főhősünk gyalog indul el a munkába és szemtanúja lesz közelről egy autóbalesetnek.
Miután véget ér a helyszínelés és mindenki elment,egy telefon szólal meg a földön.
a srác mit sem sejtve felveszi majd egy hang azt mondja:
-Ha nem vagy itt ötkor a feleséged halott.
Itt kezdődnek a bonyodalmak amolyan thriller-vígjáték stílusban.
Két rész alapján eddig nagyon bejön,csak kár hogy félórásak a részek.
Na jó 28 percesek kb.

Itt az előzetese:
http://www.youtube.com/watch?v=crkE7x_HFr0

Valaki írjon véleményt aha bepróbálja,mert kíváncsi vagyok.
0
2013. október 9., szerda 18:01
Egész jó a Homeland is! Kicsit lassúbb, de cserébe nem olyan gyilkolós.
Első évad közepe tájánál kezdek belejönni, szerencsére az alkotók is.
most posts by TM
0
2013. október 8., kedd 17:12
"De most tényleg, a gonosz ha akarom, meghalt is, meg nem is, a jó ugyancsak "feltámasztható", tisztára csereszabatosak a hozzájuk illeszthető fordulatok. Ez is olyan patikamérlegen kiszámított sztori, mint amilyenekről beszéltünk."

Ezzel nagyon ráhibáztál, szomorú az, hogy ez tök általánosítható, erről szól a mai sorozatipar. Aminek nincs előre megírt könyv váza, az mind így működik. S ez még a jobbik eset, hogy legalább valamilyen szinten elsimítják a szálakat, nem úgy, mint a Flashforwardban vagy a Rejtélyek városában...

Ettől persze az adott évad még lehet kellően izgalmas.
0
2013. október 8., kedd 16:53
Pedig azt még színházban is láttam. :)

De most tényleg, a gonosz ha akarom, meghalt is, meg nem is, a jó ugyancsak "feltámasztható", tisztára csereszabatosak a hozzájuk illeszthető fordulatok. Ez is olyan patikamérlegen kiszámított sztori, mint amilyenekről beszéltünk. Bacon nekem is tetszett, főleg hogy én magyarul néztemé s ugyanaz a Kőszegi volt a hangja, mint Bauernek. :)
most posts by TM
0
2013. október 8., kedd 14:52
Te meg a Két Lotti... :) Bizarr... :)
0