Homeland tényleg jó,lassabb de tartja a színvonalat.
Ami még tartja a szintet minőségileg az a Boardwalk empire 4. évadja.Az ötödiket is berendelték már.
2 broke girls is olyan mint az első két évad.Engem szórakoztat rendesen.
A The big bang theory kicsit gyengébb résszel nyitott,de a következő 2 már nagyon jó volt.
A Downton abbey-ből(4. évad) két részt láttam és nekem még mindig a szívem csücske ez a sorozat.A 2 távozó színész ellenére is élvezetes maradt.
A Supernatural kilencedik premierje is ütősre sikeredett.
A The vampire diaries közepesen nyitott,viszont a spinoffja az erdeti vámpírokkal igencsak érdekesre sikerült.A második rész után azt kell mondjam,hogy egyre jobban tetszik.
A Once upon a time borzalmasan gyenge 2. évadja után a folytatás egész tűrhető lett.2 rész alapján jobbnak tűnik a 3. évad.Remélem nem szúrják el.
A Revenge is nagyon jó évadkezdést produkált,köszönhetően a showrunner váltásnak.A túlságosan "elszappanosodás" szerintem nem fenyegeti már a sorozatot. :)
A Glee is jól kezdett,ahéten pedig jön a Finnt búcsúztató epizód.Nem semmi érzelmi töltete lesz.
A végén pedig ajánlanék egy brit újoncot aminek The wrong mans a címe és a két főszereplő srác az írója is a sorozatnak.
Arról szól,hogy egy átmulatott éjszaka után a főhősünk gyalog indul el a munkába és szemtanúja lesz közelről egy autóbalesetnek.
Miután véget ér a helyszínelés és mindenki elment,egy telefon szólal meg a földön.
a srác mit sem sejtve felveszi majd egy hang azt mondja:
-Ha nem vagy itt ötkor a feleséged halott.
Itt kezdődnek a bonyodalmak amolyan thriller-vígjáték stílusban.
Két rész alapján eddig nagyon bejön,csak kár hogy félórásak a részek.
Na jó 28 percesek kb.
Itt az előzetese:
http://www.youtube.com/watch?v=crkE7x_HFr0Valaki írjon véleményt aha bepróbálja,mert kíváncsi vagyok.