Keresés

Ki mit néz most?

2005. október 23., vasárnap 20:38
Nekem is tetszett. 90%!!!
0
2005. október 23., vasárnap 20:19
Hú a Shaun Of The Dead-et, én is nemrég néztem! Nagyon tetszett! :-) Ez a Nick Frost hatalmas volt! Asszem megjegyzem a nevét! :-))
0
2005. október 23., vasárnap 19:58
Deneuve nálam is dobogós!
most posts by TM
0
2005. október 23., vasárnap 19:22
Haláli hullák hajnala
0
2005. október 23., vasárnap 18:57
Az erdő kapitánya-t az m1-en. :)
0
2005. október 23., vasárnap 18:45
"általános véleményem vele szemben, valahogy túlzottan hideg minden alakítása, mint aki nincs is igazán ott, nem érzi át igazán a jelenetet."

Neki ez a karaktere: a Hideg Nő. Szerintem többnyire teljesen hiteles. (Ellentétben pl. Sharon Stone alakításaival.) Persze Hideg Nő-témában C. Deneuve-öt senki sem űberelheti.
0
2005. október 23., vasárnap 18:11
"Faye játékáról egy epés kritikában egyenesen az olvasható, hogy a szerető anya szerepében olyan mohó pillantásokat vet egykoron elhagyott gyermekére, mint aki legszívesebben azonnal lefeküdne vele"
Erre elfelejtettem reagálni az ajánlódból. Ezt viszont abszolút rosszindulatú megjegyzésnek tartom!!!! És egyébként pont ezért akartam megdicsérni Faye-t, csak kiment a fejemből. :-) Nagyon tetszett, mikor a hajón a fia mellé kerül, és ahogy ránéz a kiskölyökre, ill. ahogy odabújik mellé, csak egyszerűen hozzásimul kicsit, hogy érezhesse elhagyott gyermeke közelségét. Az nagyon sokat kifejezett, és Faye nagyon szépen megcsinálta. Az a pillanata tökéletes volt!!! Egy anya természetesen megsimogatja, dédelgeti, puszilgatja gyermekét, aki ebbe ilyen rosszindulatú dolgot belemagyaráz, az nem való kritikusnak! Szerintem az volt a filmbeli alakításának csúcspontja.
0
2005. október 23., vasárnap 18:03
A bajnok (Zeffirelli)
Na, megnéztem végre a filmet, most nemrég fejeztem be, videóról néztem, mert tegnap este nem voltam itthon a film vetítésének időpontjában.
Érdekes film volt, nekem végülis tetszett! Az eleje kicsit lassan indult be, és azt akkor tényleg olyan giccsesnek is éreztem sok helyen a lelkes, kis szőke kisfiúval, de aztán egyre inkább megszoktam, és már nem zavart. A síróképességét nagyon csodálom! :-)
Igaz, hogy voltak olyan jelenetek, amiken érezhető volt a giccs, ill. hogy azért kerültek bele a filmbe így, ilyen formátumban, mert a zsebkendőgyárosok voltak a legnagyobb producerei a filmnek. :-)
De mégis, inkább nem ironizálok rajta, mert tulajdonképpen tetszett a film, és a végén főleg nagyon meghatódtam. A vége egy igazi hős bemutatása volt, aki élete árán is győzött. A bátorság és kitartás ragyogó példája volt, és nagyon sok mai filmet leköröz ennek bemutatásában.
A film legnagyobb érdeme szerintem Jon Voight játéka volt, aki rendkívül meggyőzően alakította a fiáért élő-haló hajdani bokszolót. A kisfiút játszó "színész" is tetszett, bár igaz, hogy néha túl sokat sírt. De aranyos volt és meggyőző, legalább látszik, hogy mindent beleadott. Inkább sok legyen a könny, mint kevés, mert az sokkal rosszabb!
Faye Dunaway-jel azért nem voltam kibékülve, de ez egy általános véleményem vele szemben, valahogy túlzottan hideg minden alakítása, mint aki nincs is igazán ott, nem érzi át igazán a jelenetet. Pedig ő is tudott sírni, mikor kellett, de valahogy a szemei mégsem tükrözték sokszor az érzelmeit. Nem tudom, nehéz kérdés, de valami mindig hiányzik nekem ebből a nőből. Bár elismerem, hogy azért nem rossz színésznő.
Remélem, Field, nem fogsz rám megharagudni, de tudom, hogy te éretten olvasod az ilyen véleményeket. Nem akartam megbántani Faye-t, ahogy te sem Madonnát, egyszerűen más a véleményünk. De nagyon örülök, hogy láttam a filmet, nagyon tetszett!!!! :-))) Köszi az ajánlást!
0
2005. október 22., szombat 19:20
Szégyenfolt

Anthony Hopkins, Nicole Kidman
0
2005. október 22., szombat 19:10
"The Fortune"
R: Mike Nichols
Fsz: Warren Beatty, Jack Nicholson, Stockard Channing
most posts by TM
0
2005. október 21., péntek 19:43
Lehet azt teszem, ugyanis alapvetően bármilyen filmet utálok részleteiben nézni, mégha mondjuk egy popcorn mozinál ez nem is olyan zavaró.

0
2005. október 21., péntek 17:50
Ezt nem szabad részletekben nézni!!!! Akkor kezdd elölről!!! :-)
0
2005. október 21., péntek 11:24
Meglesz, de tegnap még az első egy órára futotta csak, mert egyszerűen nem bírtam tovább olyan álmos voltam! Ha ma este befejezem értékelem!:) Eddig különben határozottan tetszik, és az a benyomásom, hogy elégé felkavaró film.
0
2005. október 21., péntek 0:29
Véleményt kérek majd róla!
0
2005. október 20., csütörtök 23:55
Pasolini  - A csóró
0
2005. október 20., csütörtök 13:47
Korda György? Aki a kedd esti pókerparti egyik menetében győztest hirdetett, miközben már a képernyőn is olvasható volt, hogy az a játszma döntetlen volt? :)) Na, ennyit a szakértelemről... Inkább jöjjön Lady Karnevál! Vagy Lady N!
0
2005. október 20., csütörtök 13:29
:-)))) Bolond sportrajongó! :-))
0
2005. október 20., csütörtök 13:28
:-)))) Én is tudtam!!!! Olvasd el a chat topicot is. :-))) Szia, rohanok ZH-t írni. :-)
0
2005. október 20., csütörtök 13:28
Pasolini? Amikor Póker ment a Sport 1-en? Őrültek! Fanatikusok! Éljen Korda György! Éljen a kultúra!
0
2005. október 20., csütörtök 13:22
Keblemre, Juliet! Hiába, no, előre tudtam, hogy Pasolini filmjét Veled együtt fogom látni, még ha kilométerekre is leszünk egymástól...
0
2005. október 20., csütörtök 11:02
Tegnap éjszaka 22.40-től A csóró-t Pasolinitől. Mindig újabb és újabb dolgokat mond. Nem elég egyszer látni.
0
2005. október 18., kedd 21:47
Zsamnov és Amonte szerintem már rég túl vannak a fénykorukon, ugyhogy annyira azért nem nagy érvágás a Philynek a távozásuk.

Moderato Cantabile: nem DVD-ről néztem, hanem valamelyik éjszaka volt a Dunán és onan vettem fel és néztem aztán meg:)

0
2005. október 18., kedd 14:51
Lost Highway ...
0
2005. október 18., kedd 12:58
Chuck Norris-tól a "INVASION USA" c filmet 1985-böl.
Azért milyen érdekes,anno a 80-as években emlékszem tátott szájjal néztem alámondással ezt illetve hasonló akciosztárok filmjeit,és most figyeltem csak meg,hogy Chuck bácsi-nak nem lehetett nagyon megeröltető a forgatókönyv
szövegének megtanulása :) szinte alig szólalt meg.
0
2005. október 18., kedd 6:04
Philly: Roenick, LeClair, Zsamnov, Amonte és más nevek elmentek, az érkezők közül pedig csak Forsberg és Hatcher számít jónak szerintem.
Moderato Cantabile: Milyen kiadás, orosz?
0