Keresés

Ki mit néz most?

2013. október 8., kedd 14:29
Néztem én is zsinórban, mint a 24-et,  de a végén már csak azért erőltettem a hajnalba nyúló finálét, hogy másnap ne kelljen újból szembesülni ennyi gonozssággal. Most egy hétig pöttyös könyveket fogok olvasni. :)
most posts by TM
0
2013. október 8., kedd 14:04
Egy jóbarátomnak meg azért nem jött be, mert túl elmebeteg az egész...

Én megtaláltam Kevin Baconban Jack Bauert, és ez már elég volt. :)
0
2013. október 8., kedd 13:48
:D

"Akkor nem bújt ki a rüves-nyüves kocsijából! A kocsi a mélybe zuhant, de ő még ott volt benne! Érti már? ÉRTI MÁR VÉGRE?"
0
2013. október 8., kedd 13:18
csak épp a jelenet szereplője NEM
sóval=szóval

náthától nem látok
most posts by TM
0
2013. október 8., kedd 13:16
Azon kívül, hogy alapból szadista és elmebeteg emberek gyülekezete, ami alapból lehúzza az embert, ráadásul végig idegesítő is, a sok olyan jelenet miatt, amikor mindenki tudná, hogy mi lenne az éppen logikus cselekedet, csak épp a jelenet szereplője. A negatív hős (Róma Marcus Antoniusza) sem elég karizmatikus, legalábbis én nem viszolyogtam tőle úgy, mint a gyilkosságoktól, pedig elvileg így kellett volna lennie, sóval nem egy Anthony Hopkins, de talán leginkább a befejezésével, "a végső vágással" volt bajom, ami nagyjából úgy kerülhetett megvalósításra, hogy ha nem jó a nézettség, akkor ez a vége, ha jó, akkor meg majd utólag variálunk rajta. Annie Wilkes ilyesmiért ölni tudna. :)
most posts by TM
0
2013. október 8., kedd 2:49
Na, ez a Gyilkos hajsza minden vonatkozásban betette nálam a kaput.
most posts by TM
0
2013. október 8., kedd 2:47
Pedig az a legszebb az egészben. Naomi Watts és a lény kapcsolata szebb és tragikusabb, mint egy Shakespeare-dráma.
most posts by TM
0
2013. október 6., vasárnap 23:00
Nálam túl nagy kontrasztban volt a film első, illetve második fele. Az első másfél-két órát iszonyat élveztem, minden egyes percét, a végső másfél órát viszont képtelen voltam.
0
2013. október 6., vasárnap 22:53
A Peter Jackson rendezte King Kong zseniális film.
most posts by TM
0
2013. október 6., vasárnap 17:24
Hobbit teljesen jó film volt, számomra 10/10-es élmény volt a múlt év végéről.
0
2013. október 6., vasárnap 15:23
Most lett vége az Örökös című filmnek
0
2013. október 6., vasárnap 14:42
Amerikai fater.
0
2013. október 6., vasárnap 14:20
"2005-ös King Kong című bohóctréfának is újra nekirugaszkodom"

Szerintem a Hobbit inkább illik be bohóctréfának.
Mintha visszatérnénk Középföldére csak épp az izgalmas részek nélkül.
0
2013. október 6., vasárnap 3:40
A Tűzgyűrű érkezésével egy időben, úgy éreztem, hogy a Godzillá-nak is adnom kell még egy esélyt.(Tényleg, majd a 2005-ös King Kong című bohóctréfának is újra nekirugaszkodom.)
Na...
Korábban a trükkök minősége és a Matthew Broderick-ről magamban kialakított kép miatt, egyszerűen nem tudtam hátradőlve élvezni a filmet.Annyiban változott a helyzet, hogy most nyitottabban álltam az egészhez, igazi elvárások nélkül.
Ehhez persze kellett egy Anonymous is.Szóval úgy ültem előtte, hogy ez a rendező tud, csak itt kapott egy valag pénzt és szórakozott egyet.
A remek Jean Reno-ra koncentráltam, a komikus helyzeteket vonzó főszereplőtől sem vártam tipikus hősies megmozdulásokat.(Ha komolyan vennénk a szabályokat, akkor két-három ember nagyon nem illik a képbe.)
Persze menet közben rájöttem, és ki is mondtam magamnak, hogy a mai napig ez az egyik leginkább családbarát szörnyfilm, amely ugyanakkor bővelkedik a mozgalmas akciókban is.
Túl voltam biztosítva nézőként, és ezért nem izgultam annyira, de számtalan mosolygásra okot adó pillanat miatt könnyű félredobni az alap elvárásaimat.
Csak eleinte ezt nehéz megszokni.

Hülye voltam, maradhat...
0
2013. október 6., vasárnap 3:21
Nincs mit! Okés, ha belefutok valami hasonló jóba, azt mindenképp posztolom majd ide. :)
0
2013. október 6., vasárnap 2:08
"...de ez a hisztéria a sorozat körül már sok volt az utóbbi napokban :) "

Pontosan. :)
0
2013. október 6., vasárnap 0:54
Köszi! Nagyon jó szombat esti mozi volt! Nekem is nagyon bejött, ha találkozol még hasonló gyöngyszemekkel, ne légy rest megosztani! :)
0
2013. október 6., vasárnap 0:07
Nagyobb a füstje mint a lángja... jó kis sorozat volt, szerettem, de ez a hisztéria a sorozat körül már sok volt az utóbbi napokban :) A finálé sem volt nagy durranás szerintem. Ennél sokkalta ütősebb dráma volt a SHIELD.
0
2013. október 5., szombat 23:59
Vissza a jövőbe Trilógia

3 nap alatt letudtam ismét, az elsőt szerdán, a maradék kettőt ma. Még mindig iszonyatosan nagyot szól az egész, annak ellenére, hogy a Hi-Def élmény nem adatott meg belőle (ez hamarosan megváltozik, csak jussak hozzájuk).

Az új szinkronnal továbbra sincs semmi bajom, bár vannak YouTube-on régi szinkronos részletek az első kettőből. Ahogy a Doki közli az első epizódban, hogy 1.21 század gigawatt, az utánozhatatlan, na meg Rudolf Péter 25 évvel korábbi hangját sem hozza már vissza semmi, ugyanakkor a második rész kivágott részletében Griff Hankó Attilája nekem iszonyat idegesítőnek hatott a visítozásával, Boros Zoltán sokkal jobb választás volt az újban. Plusz így a mellékszereplők hangja is konstans végig.

Elismerem, ha a régi szinkronnal láttam volna a filmeket (az elsőt azzal abszolváltam kb. 12 éve kölcsönkapott VHS-en, de az emlékeim már megkoptak, a második résznek meg élvezhetetlen volt a hangja, így nem néztem meg) nagyon hiányozna, úgyhogy a saját érdekemben inkább kihagyom a dolgot. Most lehet azt mondani, hogy egy élménytől fosztom meg magam, de amit nem hallok, az legalább nem fáj, mivel nem vagyok híve a sufnyituning cuccoknak.

BD-n majd eredeti hanggal is sort kerítek rá.
0
2013. október 5., szombat 22:15
Megnéztem a The Lone Rangert. Nagyon röviden a véleményem: Depp hozza a "szokásosat", amúgy amúgy a story ezerszer látott, ennek ellenére nem ül le, jók az akciók, jók a zenék, egyben van az egész. Szerintem egy megnézést simán megér, főleg annak, aki szereti a mocskosabb western/kaland filmeket. :)
0
2013. október 5., szombat 19:28
Úgy legyen! :)
0
2013. október 5., szombat 19:18
Na, így már hivatalosabb. :)
0
2013. október 5., szombat 19:12
:P

Gyengébbek kedvéért: S05EP14 :)
0
2013. október 5., szombat 19:11
Az kemény, 514 évadja van? :D
0
2013. október 5., szombat 19:00
Ha már maradsz a másodikra, végig is maradni fogsz... :) Ahogy megyünk előre, úgy lesz egyre jobb az egész, míg eléri a csúcspontot az S0514-ben :)

0