Keresés

Ki mit néz most?

2005. augusztus 20., szombat 8:50
:DDD
0
2005. augusztus 20., szombat 2:02
Most megyek megnézem a Péntek 13 . részét. Állítólag klasszikus.
0
2005. augusztus 20., szombat 1:43
sztem marhára nem örülnél ennek a dvd-nek, ugyanis öt percenként feltűnik rajta egy olyan felirat, hogy "property of dreamworks skg" meg egyebek. :)
0
2005. augusztus 20., szombat 1:41
Hát igen. Aki csókos az csókos. Könnyü annak aki "benfentes" és már megvan neki.  :)
0
2005. augusztus 20., szombat 1:31
Igen, a zenéje is nagyon jó volt!!!! Ez egy tökéletes film volt a maga nemében. :-))
0
2005. augusztus 20., szombat 1:27
és a zenéje? you made me the thief of your heart. alap.
0
2005. augusztus 20., szombat 1:26
Egy régi hiányosságomat pótoltam, és végre megnéztem (DVD-n) az Apám nevében c. filmet (In the Name of the Father, 1993). Nagyon nagy hatással volt rám, el sem tudom mondani, és annyira ideges lettem a rengeteg igazságtalanság miatt, ami a szereplőket érte, hogy legszívesebben ...... nem is tudom, mit csinálnék. Sajnos nagyon fel tudom hergelni magam az ilyen dolgokon, de mindenképpen érdemes megnézni a filmet, rendkívül megindító. Örülök, hogy megvettem. :-)
0
2005. augusztus 20., szombat 1:17
lazítás gyanánt meglestem a körök című kisfilmet a kör 2 dvd-n, s most itt zizegek félelmemben. :)
0
2005. augusztus 20., szombat 1:00
Végülis, az is egy megoldás :]
(Egész jó, lehet, hogy én is rá fogok szokni erre a módszerre)
0
2005. augusztus 20., szombat 0:54
hát 90%-uk  sorszámmal egy excel file-ban cím szerint van rendszerezve, több időt sztem nem nagyon fogok vhs rendszerezésre tölteni, de azért köszi :)
0
2005. augusztus 20., szombat 0:42
Egy tanács: egyszer fogj hozzá rendszerezni őket, akár gyárts a home-made kazettákhoz bórítot a PC-n, hidd el, rettenetes munkának tűnik, én is így voltam vele, de amint hozzáfogsz, rájössz, milyen kellemes időtöltés ez. Persze, csak ha van néhány felesleges délutánod! Tudom miről beszélek, én nem olyan régen 300 kazettához készítettem borítót, ABC-be rendeztem őket, és mikor ránézek azokra a szépen rendszerezett polcokra, büszke vagyok magamra!

Egyébként mit nézek most? Hamarosan a Kamaszkorom legszebb nyarát.
0
2005. augusztus 20., szombat 0:12
Szerintem nem fogsz csalodni a filmben, egyedül a 4 órás (!!!) játékidő ami kissé körülményesé teszi, hogy az ember egybe néze meg!:)
0
2005. augusztus 20., szombat 0:09
meg kell vallanom, hogy videóból temérdek mennyiségű tornyosul évek óta a szekrény mellett oszlopokban, de vhogy mindig dvdzés lesz belőle :)
a napóleon is ezt szenvedte el, és ott lapul az egyik oszlop alján szerintem :)
mostani lakásomban is van mér négy dvd lejétszó, de videó egy szál se
viszont ez sokszor idegesítő, annak tudatában hogy mennyi truffaut, de sica, godard, ferreri, antonioni, wajda, kieslowsi és még sok értékes alkotás rejtőzik ezekben a tornyokban
de msot hogy mondtad, ígérem rövidesen pótolom hiányosságom :)
0
2005. augusztus 20., szombat 0:01
A Metropolis nálam is jobban szerepelt, valahogy ott jobban megfogott a cselekmény! (mindenesetre azért a Patyomkinban a babakocsis jelenetet a  80-as évek végén De Palma igencsak pofátlanul lenyulta). Tényleg ha már némafilmek, a Napoleon 1927-es változatát láttad? (valami bitang jó kis film, egyedül az idegesitet, hogy marhára elhuzták a gyerekkor bemutatását és ezáltal igencsak  tekintélyes játékidőt kapunk)

Amugy nem fogadom már annyira idegenen az ilyen régi filmeket (szerencsére), mert az utobbi időben elég sok hasonó korú filmet láttam a MTV2 északai kinálatának köszönhetően (jó ez picit sántit mert azok inkább már  30-as évekbeliek, de ennyi talán belefér)
0
2005. augusztus 19., péntek 23:49
hát igen, egy ilyen korai remeket az ember idegenen fogad a mostani kedvencei között, mégha meg is nyeri tetszését. technikailag, a cselekmén y sebessége, bonyolultsága mai szemmel nézve primitív, mindazonáltal el kell azért ismerni hogy iylen hatású, és jelentőségű filmek mostanában alig születnek, lehet az hd kamera meg iylen meg oylan cgi-vel is megpakolva.
rám nagyon nagy hatást gyakorolt ez a film. kedvenceim közé ha ezt nem is, de a 27-es metropolist örömmel beteszem.
0
2005. augusztus 19., péntek 23:33
Most éppen egy igen nagy hiányoságomat potoltam be azzal, hogy végre megnéztem a Patyomkin páncálost! Alapvetőn tetszett, elismerem az értékeit, meg a hatását a későbbi filmművészetre, mindazonáltal a kedvenc fimjeim közé valoszinűleg soha nem fog bekerülni.

7/10
0
2005. augusztus 19., péntek 22:09
A John MAlkovich menetet én is szerettem, csak a legvégét nem. De nagyon vicces film volt. :-)
0
2005. augusztus 19., péntek 21:56
Neked ajánlom, hogy szerda este azt nézzed, amire ma a tévés ajánlóban felhívtam a figyelmed... :))
0
2005. augusztus 19., péntek 21:52
Imnádom a Kaufmann sztorikat! Már a John Malkovich menet is nagy kedvencem volt! Az összes ismerősöm hülyének tartott, hogy mit eszek ezen az "iszonyatosan szar" filmen, nekem viszint pont ez az agyatlan, illetve hát agyas :), történet jött be! Az Adaptáció is jó volt, de ez a film végképp "makulátlan"! Mindkét színész remek volt, Carreynek tényleg jó, ha más lehet, mint a skatulyája, Kate Winslet pedig nem nagyon tud rossz lenni, kék vagy vörös, trampli vagy úrilány, mindent magas színvonalon játszik el! Külön kiemelném a szenzációs vizuális megoldásokat!
most posts by TM
0
2005. augusztus 19., péntek 21:44
most már napok óta csak a monitort. :(
0
2005. augusztus 19., péntek 21:42
Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Így másodszorra még jobban értettem az idősíkokat, nagyon remek kis film, üdítő szerep Jim Carreynek, Kate Winslet pedig ismét tündököl. :-) Pirospont a rendező Michel Gondrynak és a forgatókönyvíró Charlie Kaufmannak is. Nem könnyű dolog lehetett átlátni a kusza történetvezetésen. :-)
0
2005. augusztus 18., csütörtök 21:20
Most végeztem az Egymillió dolláros zsákmányal! (Kansas City Confidential)

Ilyen jó kis krimit igazán rég láttam már! Egyszerűen fantasztikus volt! (remélem egyszer DVD-n is megjelernik)
0
2005. augusztus 18., csütörtök 20:52
amúgy, ha minden emlékezetem helyes, tehát nem csal, akkor úgy emlékszem hogy anno vmikor régebben már adta a dunatv is
0
2005. augusztus 18., csütörtök 20:51
Köszi az infót. És irigyellek érte. :-))
0
2005. augusztus 18., csütörtök 20:50
nem :)
sajnos, egyre jobban kezdek kiábrándulni a magyar dvds piacból. vártam, gondoltam egy iylen filmet megveszek inkább itthon, de hát hiába.
végül ozu tokyo story-ja mintájára ebből is beszereztem egy criterion collection-ös kiadást, és mondanom sem kell hogy nem bántam meg :)
0