Azt gondolom én is, hogy a Fábri életmű a magyar filmgyártás koronája.
Én nagyon szeretem továbbá Tarr Béla filmjeit. Jancsótól a Szegénylegényeket vagy a Kapa-Pepe sorozatot.
Kedvenceim még: A tanú, Te rongyos élet (Bacsó), Kopaszkutya, Roncsfilm (Szomjas), Megáll az idő, Idő van (Gothár), Kontroll (Antal), Argo 1-2 (Árpa), Wojczek, A nagy füzet (Szász), Egészséges erotika, Csapd le csacsi (Tímár), Álmodozások kora, Apa (Szabó), Indul a bakterház (Mihályfy), Swing (Fazekas), Fehér tenyér (Hajdu), Buhera mátrix (Márton), Pánik, Tiszta szívvel (Till), Liza a rókatündér (Ujj Mészáros), Brazilok (M Kiss-Rohonyi), Ripacsok, Szerencsés Dániel (Sándor), Nincsen nekem vágyam semmi, Szép napok, Johanna, Fehér isten (Mundruczó), Eldorádó, A turné (Bereményi), Taxidermia, Final cut (Pálfi), Dögkeselyű (András), Psyché, Kutya éji dala (Bódy), Balázs Béla stúdió rövidfilmjei élén a Fekete vonattal, Úristen@menny.hu, Legkisebb film a legnagyobb magyarról, Libiomfi (Stefanovics-Kálmánczhelyi-Végh), Szindbád (Huszárik), Kaméleon, Veszettek (Goda), Üvegtigris 1 (Rudolf-Kapitány), Legényanya (Garas), Isteni műszak (Bodzsár), Retúr (Palásthy), A nyomozó (Gigor), Egri csillagok (Várkonyi), Céllövölde, Torzók, Martfűi rém (Sopsits), Cséplő Gyuri (legjobb doku - Schiffer), a magyar animáció gyöngyszemei (Macskafogótól a Mézga családon át a Vukig).
És annyi mindent nem láttam még.