Antwone Fisher története:Leülsz elé, azt hiszed, hogy tudsz távolságot tartani, mert ez csak egy film, egy ember története, akihez semmi közöd, ráadásul a bőrszínetek is más.Aztán pár perc után észbe kapsz, hogy hoppá itt hiába is harcolsz, nem fog elereszteni ez olyan könnyen.
Oké, hogy hatásvadász és az utolsó beszélgetés már senkinek sem hiányzott, de minden amit előtte láttál vagy hallottál mélyen megérintett.
Körbelengi az egészet valami megmagyarázhatatlan hangulat, hogy ezen megtiszteltetés lehetett dolgozni.
Képtelenség, hogy ezt valamiféle produktumként, moziként kezeld és a szokásos pontok alapján vizsgáld.Tulajdonképpen ettől is kurvajó!:)
Az összes színész teljes vállszélességgel odaállt és megtette, amit kell, legalább is nekem úgy tűnt.
Biztos belemagyarázok dolgokat, de annyira tetszett a nagy része, hogy ilyesmiket képzelek hozzá.
Könnyes szemmel fújtattam az egyik találkozásnál, éreztem, hogy ez most nekem is sok.
Ez független attól, hogy miket éltem át eddig és honnan jövök, stb..
Nem így érint meg, a lényeg az, hogy ezt elmesélték a lehető legjobban és végre fellélegezhetett az írója.
Messze túlnő rajtam, nem magamat kell megtalálnom valamelyik szereplőben és ez egyedülállóvá teszi.
Nem értem, hogy mi történt velem...