Ja, ezt elfelejtettem leírni, hogy először életemben kipróbáltam milyen ez a reggelig tartó hivatalos mozimaraton.Többször elment a hang és a kép, a légkondi sem bírt el ennyi emberrel, de összességében jól szórakoztam.Nem áll szándékomban ilyenen még egyszer részt venni, egyszerűen nem való ez nekem, ahogy pl. a torkos csütörtök nevű marhaság sem.
Ezeket bemelegítésnek szántam a szabadnapomon(OV):
Abraham Lincoln, a vámpírvadász(5,5):Amekkora butaságnak tűnik, legalább olyan mértékben szórakoztató is.A fegyverválasztás telitalálat, már ezzel levettek a lábamról.
Ted(7,5):A legkevésbé sem családbarát film, de közben mégis megpróbál az lenni.A műfaj keverés és az egyértelmű nyúlások nagyon lefárasztottak, a szövegek viszont haláliak.
...........................................................................................................................
Artmozis betyárság:
A szerelem három évig tart(6):Átlagos limonádé, kifejezetten ötletes és jópofa kikacsintásokkal.Hatalmasakat lehetett rajta röhögni.
Szerelem a hatodikon(7):Újra megpróbáltak a bevándorlókon keresztül az élet szeretetére nevelni.Pedig úgy ültem be rá, hogy ez csak egy jópofa öregúr meséje, akinek kicsit felpezsdítik az életét ezek a Spanyol boszorkányok, de ennél egy picit(tényleg csak egy hangyadákónyit) többről van szó.
Az orvvadász(3):Igazi embert próbáló feladat, hogy ezen ne aludj el.:)A gyerekeket, mint mentőövet próbálták a vergődő főszereplő után dobni, de ő csak menthetetlenül tötymörög előre az észbontóan szép vidékeken.
Bor, tangó, kapufa(4):Csak a helyszín és a zenék teszik különlegessé.Felejthető.
Amit még mindig tudni akarsz a szexről(még mindig 8):Tipikusan az a film, ahol nagyon együtt lehet lélegezni a szereplőkkel.Nincs a világon olyan ördögi mosolya senkinek, mint Tommy Lee Jones-nak.:) Megint összecsináltam magam a gyönyörűségtől, hogy ez a két színész, ilyen apró mozdulatokkal is milyen tisztán közvetítik az érzelmeiket.
(Ebből egyébként már a második körre fizettem be az artmoziséjszakaiizzasztás keretén belül.)