Egy korai Cameron Diaz filmet akartam megnézni, maszkom még nincs és a minnesotai kapcsolatom pedig bedöglött, ezért nem maradt más, mint az Álljon meg a nászmenet!
Ez nem az ő filmje, ritkán van jelen.Amikor szerepel, akkor is inkább a többiekre hagyatkozik, sodródik.Egy lepasszolt labdát kell csak elkapnia, és a néző számára végig szimpatikusnak maradnia....Ezt megoldja, de nincs erő sem a szerepében, sem az alakításában.
Szenvedtem a nézése közben, alig győztem kivárni az emlékezetes jégszobros incidenst....Egy perc nevetés következett.
Utána annak örültem, hogy nem támogatják nyilvánosan az önzőséget és ezt az elmebajt, amiről szól ez az egész.
Rupert Everett-en kívül nincs benne igazán szórakoztató szereplő.Érdekes, hogy mennyire hálás feladat vígjátékokban meleget játszani.Bármit megtehetsz, sosem lehet elég sok a játékod, ugyan teljesen hamis képet mutatsz ezekről az emberekről, de a film alatt mindenki veled van.Tényleg csak az ő jelenetei értek valamit, a többi bájolgás, hajókázás, rohangálás, kiborulás, cselszövés, mind-mind unalmas semmiségnek tűnnek mellette.
Nem hiszem, hogy még egyszer előszedem, ez még Roberts kisasszonytól is kevés.Szerencsére a dobozban található többi filmjét jobban szeretem.