Keresés

Ki mit néz most?

2011. december 13., kedd 21:17
Érdemes beszerezni dvd-n?
Van hozzá kommentár vagy visszaemlékezős kisfilm az alkotókkal?
0
2011. december 13., kedd 13:06
Egy Ron Jeremy-Letha Weapons klasszikust még a kilencvenes évek elejéről.
most posts by TM
0
2011. december 12., hétfő 23:22
Agnosia

Ez sem pontosan olyan volt, mint amire számítottam. Az előzetes és a borító alapján valami misztikusra, thriller-szerűre készültem, hogy a betegség tünetei látomásokon vagy "tévképzeteken" keresztül valósulnak meg, esetleg mindezt "belső nézetből" bemutatva. Ehhez képest ez "csak" egy romantikus kalandfilm, kb. mint az Edward Norton főszereplésével készült "A mágus", amire azt írtam korábban, hogy "olyan, mint a kezedbe venni egy múlt század eleji, filléres, puhafedeles könyvet".

Ennek a leírásnak az Agnosia is tökéletesen megfelel. Látványos jelenetek és korrajz, izgalmasan ördögi összeesküvés, fordulatos szerelmi történet... még ha mindez tényleg csak "puhafedeles" szinten is. A fényképezésben, a rendezésben és a zenében is vannak apró trükkök, amik tetszettek. Nekem jó választás volt.

83%
0
2011. december 11., vasárnap 21:11
Azt sajnos nem láttam.
(Végignézve a filmográfiáját, én a György király hazai megjelenésének tudnék örülni.)
0
2011. december 11., vasárnap 21:01
Pedig van egy-két igazán kultikus filmje is, pl. Dellamorte Dellamore - amit, megjegyzem, igazán kiadhatnának itthon a sok fos helyett.
0
2011. december 11., vasárnap 20:54
Valóban remekül ért ehhez, nem láttam eddig nagyon más szerepben őt.
0
2011. december 11., vasárnap 20:45
Rupert Everett már húsznál is több éve nyíltan vállalja másságát, így csupán annyira kellett játszania a meleg karaktert, amennyire az a hétköznapi ember sztereotípiáiban eltúlzott. De jól csinálja, szerintem élvezte a dolgot. :)
most posts by TM
0
2011. december 11., vasárnap 20:41
Egy korai Cameron Diaz filmet akartam megnézni, maszkom még nincs és a minnesotai kapcsolatom pedig bedöglött, ezért nem maradt más, mint az Álljon meg a nászmenet!
Ez nem az ő filmje, ritkán van jelen.Amikor szerepel, akkor is inkább a többiekre hagyatkozik, sodródik.Egy lepasszolt labdát kell csak elkapnia, és a néző számára végig szimpatikusnak maradnia....Ezt megoldja, de nincs erő sem a szerepében, sem az alakításában.

Szenvedtem a nézése közben, alig győztem kivárni az emlékezetes jégszobros incidenst....Egy perc nevetés következett.
Utána annak örültem, hogy nem támogatják nyilvánosan az önzőséget és ezt az elmebajt, amiről szól ez az egész.
Rupert Everett-en kívül nincs benne igazán szórakoztató szereplő.Érdekes, hogy mennyire hálás feladat vígjátékokban meleget játszani.Bármit megtehetsz, sosem lehet elég sok a játékod, ugyan teljesen hamis képet mutatsz ezekről az emberekről, de a film alatt mindenki veled van.Tényleg csak az ő jelenetei értek valamit, a többi bájolgás, hajókázás, rohangálás, kiborulás, cselszövés, mind-mind unalmas semmiségnek tűnnek mellette.
Nem hiszem, hogy még egyszer előszedem, ez még Roberts kisasszonytól is kevés.Szerencsére a dobozban található többi filmjét jobban szeretem.
0
2011. december 11., vasárnap 13:19
Igen, azt is épp írni akartam, hogy látványügyileg viszont ez vitte a prímet, főleg a szárnyas dínók tetszettek benne.
0
2011. december 11., vasárnap 13:17
Technikailag talán ez sikerült a legjobban. Ha Spielberg komolyabban vette volna, és megkapja azt a figyelmet és támogatást, akár a sorozat legjobb része is lehetett volna.
most posts by TM
0
2011. december 11., vasárnap 13:10
Igen, egy agykikapcsolós popcorn-mozinak kiváló, de ha az első kettőhöz viszonyítom, akkor észrevehető a minőségbeli romlás. Ezért a 6 pont, ami nálam azért jó osztályzatnak számít ám! :)
0
2011. december 11., vasárnap 10:11
A 3. évad első 9 részét már leadták szeptember közepéig, aztán a fantasztikus VV5 miatt sarokba dobták. A maradék 14-15 rész (attól függ, hogy a dupla zárót egyben adják vagy szétszedve) még inkább 4 hónapot jelentene, de a Született feleségek is legutóbb előbb jött ki lemezen, mint ahogy véget ért a TV2-n.
most posts by TM
0
2011. december 11., vasárnap 9:08
szerintem a 3.évad nem ment még le a TV-ben,de lehet,h tévedek.
0
2011. december 11., vasárnap 9:06
hatalmas film
0
2011. december 11., vasárnap 2:11
Szerintem a harmadik is jó.
most posts by TM
0
2011. december 10., szombat 22:43
Most már igen...

Ezzel pedig az InterCom. Pedig amikor a Hollywood Pictures filmek elkezdtek megjelenni, kicsit bizakodtam...

0
2011. december 10., szombat 20:36
Nekem a Digital Underground maradt meg belőle.
most posts by TM
0
2011. december 10., szombat 16:33
A fenébe, jöhetne már ez is! A ProVideo adós vele?
0
2011. december 10., szombat 16:20
Jurassic Park trilógia

Lement mind a 3 rész BD-n is. Az első részt számtalanszor láttam már, örök kedvenc. A második most sokkal jobban szórakoztatott, mint annak idején moziban. (Igen, akkor láttam utoljára!) A harmadik részt pedig kölcsönöztem annak idején, semmi nem maradt meg belőle, csak az eleje, meg a legvége... nem is csodálkozom már, hogy miért! :)
Mindent összevetve ha pontoznom kellene:

JP1 10/10
JP2 10/8
JP3 10/6

Mindenesetre örülök, hogy megvettem, évente egyszer biztosan bekerül mindegyik rész a lejátszóba!
0
2011. december 10., szombat 15:58
Igen kétségtelen, hogy baromi elvont, de valahogy nosztalgikus élmény nekem. Elég sokat néztem kiskoromban valamiért, lehet már akkor se voltam normális, hogy az elvont dolgokat néztem de Dan Aykroyd pénisz alakú orra mindent vitt akkoriban!! :)
0
2011. december 10., szombat 15:00
Nekem sosem tetszett igazán. Túl elvont. Viszont úttörő abból a szempontból, hogy az InterCom kölcsönzői ténykedésének első csomagjában szerepelt, többek között a Terminátor 2-vel együtt.
most posts by TM
0
2011. december 10., szombat 14:50
Azt a jó büdös k**va hétszentségit mekkora klasszikus!!!!!!!!!!!! Jöhetne a Vissza a suliba-val együtt!!!!!!!!!!!!!! :)
ezt én is megnézem hétvégén!!
0
2011. december 10., szombat 14:24
0
2011. december 10., szombat 14:14
Az eddigi megjelenések alapján február-márciusra saccolom a 3. évad kiadását.
most posts by TM
0
2011. december 10., szombat 13:08
Biztosan megnézem, ha kiadják nálunk.
0