Keresés

Ki mit néz most?

2011. december 1., csütörtök 11:01
Én kis állataim
Fehér zaj 2
(Kéne szereznem végre egy olyan horrort-thrillert, ami tényleg felzaklat elejétől a végéig, és nem csak a vérengzéssel operálnak benne.Ezt most nem csak a hullaházas film miatt írom le, ez egy régebbi , de rendszeresen előkerülő vágy bennem.)
0
2011. december 1., csütörtök 10:46
Éjjeliőr a hullaházban:A körséták alatt folyamatosan nehezebben vettem a levegőt.Hiába vonzó számomra ez a helyszín, filmes szempontból is jó választás, meg egyébként is érdekel az ott folyó munka, de most végig borzongtam tőle.Az már más kérdés,, hogy ez a feszültség inkább nevetés formájában szakadt ki belőlem.Azt hiszem Ewan McGregor viselkedése szórakoztatott leginkább, de a perverz őrültek nyújtottak színészileg jobb teljesítményt.Mindig is menőbbnek tartottam a velejükig gonosz karaktereket, nehezebb feladat lehet megformálni őket, az én szempontomból is érdekesebb az ő helyzetük.Drukkoltam is nekik valamilyen szinten.Nem csak a gyilkosra gondolok most, hanem a hangulat fokozáshoz hozzájáruló, alapból is rosszarcú mellékszereplőkre, beteg barátokra.Reménykedtem benne, hogy sok játékidő jut nekik.
A befejezéssel nem tudok mit kezdeni, teljesen szabályos, nagyjából az első pillanattól lehet sejteni, hogy kire kell figyelni.Azt sajnálom csak, hogy nem teremtették meg a folytatás lehetőségét igazán.Szeretem, ha egy ilyen filmet egy gyanús pillantással, egy elsuhanó árnnyal, egy elejtett tárgy felfedezésével vagy bármi hasonlóval zárnak le.Így nem marad bennem ez a feszültség a film utánra is.
A férfi szereplők és az épület kiválasztásánál nagyjából eldőlt, hogy ebből csak nekem tetsző végeredmény lehet.Ezért is vettem meg látatlanban.
Mindent összevetve közepesnél jobb film, egyszer használatos női karakterekkel, megfelelő zenével, a várakozásomhoz képest kevesebb (valóban megmutatott) véres jelenettel.De azért ajánlom!
0
2011. december 1., csütörtök 2:34
A filmbe ölt hihetetlen mennyiségű energia szétszakítja a vásznat.
Nem ért váratlanul, amit láttam, de jobban megviselt, mint vártam.Általában úgy működöm, hogy a világban látott borzalmakból a napi dózisomat elraktározom, elfojtom, elzárom, és megpróbálok nem gondolni rá a következő napon.
De egy bizonyos mennyiség felett blokkol az agyam és inkább nem is figyelek a szörnyűségekre, azzal próbálok foglalkozni, ami közvetlenül engem érint.Így is sérülök eleget, nem kell nekem más bajával foglalkoznom.Aztán jön egy ilyen film, egy ilyen elkötelezett és hittel teli színész és lerombolja a védőfalamat.
Az elnyújtott beszélgetés a pappal, a történetmesélésig kicsit unalmasra sikerült, de ez nem azt jelenti, hogy egy pillanatra is elvették volna a torkomtól a kést.
Intenzív és feszült, de ugyanakkor szörnyű látni, ha az emberben van némi jóérzés.
Eszemben sincs értékelni, ez nem olyan helyzet, amikor értelme lenne pl. pontozni.
0
2011. november 30., szerda 23:51
Éhség,
Éjjeliőr a hullaházban.
Ebben a sorrendben.
0
2011. november 30., szerda 20:55
freeforum.hu/fangoria . Kicsit halott a fórum,de lehet érdekes dolgokat lehet olvasni föleg horror témában. Afiaf,pár normális ember + én ( nem normális:) ott vagyunk és okosságokat írunk.
0
2011. november 30., szerda 19:38
Hol érhető el ez a Fango fórum? :)
Annyit beszéltek róla, én meg nem találom, egy linket kérhetek?
0
2011. november 30., szerda 19:11
ha hiszed,ha nem a Te írásaidat olvasom a fango fórumon,hogy mit nézel aztán én is próbálom ilyen-olyan úton megnézegetni a filmeket. Ma a Primal van estére a porondon. Ma vagy holnap írok róla! Úgyhogy kérlek irogass a fango fórumra,mert onnan pislákolok filmek után. Hát a disney bizti nem adja le:)! A Woman engem nagyon megrázott,mert ilyen dolog simán előfordulhat az igazi világban is,sajnos! Imádom az előbb említett filmet,ma vagy holnap megnézük a feleségemmel még 1x!
0
2011. november 30., szerda 17:43
Ezt is nemrégiben abszolváltam, durva egy film. Ez még belefér nálam, bár a Disney Channel tutira nem nyomná le délután:)))
0
2011. november 30., szerda 1:01
S.O.S. szerelem

Egy újabb produkció, amit csak addig tartottam cikinek, amíg nem láttam. Sas Tamás ha nem is nyűgözött le, de meglepett azzal, hogy az összes előítéletem ellenére idővel azon kaptam magam, hogy szórakozom a filmjén. Ez elég nagy eredmény.
Most már sokkal bátrabban várom a moziban december 15-én debütáló folytatást, amit 3D-ben is megnézhetek. Kíváncsi vagyok, hogy az operatőr-rendező hogyan kezeli e technikai elemet.
most posts by TM
0
2011. november 30., szerda 0:15
hát fiúk,a mai este sem volt piskóta( horror film ügyileg)
THE WOMAN(2011)
Speciel ez a film jobban kiakasztot,mint a tegnapi emberi százlábú 2.része. Régen láttam ennyire jó, véres, értelmes és elgondolkodtató horror művet. Komolyan még a hatása alatt vagyok. A színészek nagyon profik( főleg a kis srác). Társadalom kritika felsőfokon. A történetről csak annyit,hogy van egy család(aki nem átlagos),benne egy apa aki még nem átlagosabb. Vidéki ház, apa vadászik,majd rátalál egy vadonban nevelkedett hölgyre,akit haza visz(erőszakkal) a pincébe,majd bemutatja az egész családnak. Ennyit írnék a történetről,ami ez után történik,na ezért érdemes megnézni ezt a remek horror filmet mindenkinek aki szereti a műfajt,de más film szerető aki szereti,ha egy filmnek van mondani valója! Nekem az egyik kedvencem lett! Rem.egyszer valamikor a messzi-messzi galaxisból eljut a mi kis hazánkba is!:)
0
2011. november 29., kedd 19:02
na jó! Férfiasan bevallom 1,2 na jó 3 alkalommal már nekem is sokkk volt,minden felé fordultam! Ami betette a kaput, a babás jelenet! De összeségében tetszett! Boldog nem tett!:)
0
2011. november 29., kedd 18:25
Sejtettem, de azért azt továbbra is remélem, hogy boldoggá nem tett:)))

Válaszoltam.
0
2011. november 29., kedd 17:33
Hahh, kit látnak szemeim a ma délutáni Miami Vice-ban a Viasat 3-on? :))

Mindig meglepődök, amikor egy-egy régi sorozatban tűnnek fel azóta ismert, nagy színészekké vált emberkék :)
0
2011. november 29., kedd 16:26
Ahogy néztem a screenshoot-okat, az amcsi változat bőven veri a britet. Ha esetleg érdekel valakit, itt összehasonlíthatja:

The Human Centipede
0
2011. november 29., kedd 16:25
nekem és beteg agyamnak tetszett:)! Irtam neked a fango forumra!
0
2011. november 29., kedd 16:09
Azért ez a "nagyon boldog lennék" erős egy kicsit:) Ezek a filmek remélem a szó szoros értelmében senkit sem tesznek boldoggá. Talán 2 hete néztem bele, de nálam ez nem minősül filmnek, nagyon nem szeretem az ilyen jellegű alkotásokat.
0
2011. november 29., kedd 11:39
úgy látom szlovákiában zöld színű blu ray tokban jelent meg!
0
2011. november 29., kedd 11:21
nekem mind a két rész kell. Írsz emailt,hogy mi mennyi,hány méter pontosan? Köszi
0
2011. november 29., kedd 11:15
A második rész pontos specifikációiról egyelőre nincsenek információim (mindenesetre az angoloknál kapható), az első rész viszont az angoloknál elég jó áron kapható (BD-n is) angol felirattal, 1080i képpel, 25 képkocka/másodperc sebességgel, extrákkal. Amerikában is kapható a lemez, régiófüggetlenül, 1080p képpel, de az extramennyiség picivel kevesebb.
0
2011. november 29., kedd 11:09
minden szavad igaz! Csak azt tudnám,hol tudnám beszerezni ezt a két filmet,nagyon boldog lennék. Na ezekhez a filmekhez tényleg nem kell a magyar vonatkozás,főleg a 2.részhez. Aki tud segíteni irjon nekem egy emailt. Előre is köszi.
0
2011. november 29., kedd 11:04
milyen véletlenek vannak!:) mindjárt olvasom is az írásod, Te úgy is jókat szoktál írni.
0
2011. november 29., kedd 10:58
The Human Centipede II (Full Sequence) (2011)

Tom Six tavalyi botrányfilmje, pontosabban annak híre körbejárta a világot - akinek nem volt szerencséje a produkcióhoz, az is tudta, hogy a moziközönség versenyt futott a mellékhelyiségbe, hogy a zavarba ejtő képsorok okán könnyíthessen gyomrán. Szeretni, élvezni nehéz volt a százlábút, maximum elborzadhattunk, majd jól kitárgyalhattuk a meglehetősen betegre sikerült poént.
Az időben beharangozott folytatás azonban minden várakozást felülmúl: a létező összes szempontból mocskosabb és gusztustalanabb nemcsak elődjénél, de gyakorlatilag bármelyik mozgóképnél, melyet valaha láttál, vagy épp nem mertél megnézni. Six műve színesben forgott, viszont a vágási munkálatok során az ötletgazda, ez a csodálatos géniusz úgy határozott, fekete-fehérben mutatja be tabudöntögető munkáját, mondván, így félelmetesebb. Mindennek eredményeképp a brit korhatár-besoroló bizottság, a BBFC ez év júniusában megtagadta a film bármely kategóriába sorolását és betiltotta annak megjelenését. Néhány hónappal később, októberben módosítottak döntésükön, de a 18-as besorolást kizárólag két és fél percnyi megnyirbálást követően voltak hajlandóak megadni.
Kész szerencse a fekete-fehér koncepció léte, mert a történések eddig edzettnek hitt gyomrunkat minden oldalról próbára teszik - noha az első rész kedvelőinek kár lenne kihagyni, fokozottan figyelmeztetem Six filmjének jövendőbeli nézőit, hogy ez már sokkal több, mint egy újabb beteg poén, csakis üres gyomorral vágjanak bele a mókába, mert ez messze az egyik legvisszataszítóbb, legdurvább és legbetegebb angolul beszélő mozi, melyet valaha bemutattak.
0
2011. november 29., kedd 10:57
Nahát, akkor "együtt moziztunk" - nekem is pont ehhez a címhez volt szerencsém tegnap este. :) Álljon itt egy kiegészítő vélemény tőlem is, ha már így alakult.
0
2011. november 29., kedd 10:46
igaz tegnap este néztem,de mély nyomott hagyott bennem.
Az emberi százlábú 2.rész:
Nahát,ha valaki látta az 1.részt és nem tetszett neki akkor a 2.részt el se kezdje. Brutális,kegyetlen,beteg és gusztustalan, néhol perverz. Halkan megjegyzem nekem tetszett,mind az első,mind a második rész. A szinészi játékról semmit nem lehet írni,ha csak a főszereplő emberke nagyon híteles és profi munkáját. A történet sem bonyolult, az 1.rész egy "rajongója" úgyan azt  teszi amit az első rész orvosa tett, 2 nagy különbséggel : 1. Jóval több embert nyűjt be, 2. Ő nem orvos,hanem egy biztonsági őr. Nem is írnék semmit a történet menetéről,mert bespoileresedne az irományom! Akinek erős idegrendszere van és még erősebb gyomra van,tegyen egy próbát.
0
2011. november 26., szombat 9:26
Az "Író és kamuhős" első évad első lemezén vagyok túl.
A vásárlásomat egy HBO-ról felvett szinkronos epizódra alapoztam.
Rögtön megéreztem, hogy a Félig üresben már egyszer átélt szituációk miatt szeretni fogom.Itt persze sokkal fiatalosabban és pergőbben van végigvezetve a történet, de szinte azonnal rákaptam az ízére.
Most a második részig tartott a ráhangolódási szakasz, kicsit szokni kellett, hogy nagyságrendekkel több poén és utalás van benne, mint amit szinkron alapján felfedeztem elsőre.
Néha a Kaliforgia is eszembe jutott róla, mert annyira nyíltan és lazán tud beszélni egymással a három barát, mintha csak Hank-et és az ügynökét hallgatnám.
Egymást követik a kínos jelenetek, a főszereplőt figyelem, aki semmilyen helyzetet nem tud egyszerűen megoldani.Az ügyeit rövid időn belül felgöngyölíti, de inkább csak közreműködőként és nem nyomozóként.Belebotlik valakibe, bajba kerül és  pont a megfelelő embert rántja magával.Annyira elveszett férfi szereplők vannak benne, hogy könnyen megtalálom velük a közös hangot.
Azt sajnálom picit, hogy a főcímben látott rajzolt képeket, és Galifianakis karakterének munkáit nem használják az epizódokon belül, átkötésre vagy egy álomkép kibontására.Nagyon fel tudná dobni az amúgy bántóan rövid részeket.
Ez tényleg zavaró benne, hogy látod a lehetőséget, várod a következő akadályt és csak nem akarnak robbantani.Folyamatosan szinten tartják ezt a nyomasztó érzést a nézőben, de annyira nyúlfarknyi az egész, hogy van időd kiheverni a látottakat.
A teljes évad egyben ledarálása sem fog annyira leterhelni, és ezáltal még jobban berántani, mint azt szeretném.Pedig a hangulata remek, a zenék maximálisan kiszolgálják az igényeimet, a szereplőkre sem lehet panasz, a szövegek csak néha zseniálisak, de ez pont elég nekem.
Szóval minden működik, de még többet akarok!
A nem átlagos komédiához szokott nézőknek lehet csak ajánlani, és még így is szerintem kell 2-3 ügy mire tényleg belerázódik az ember.
Marhára nem bántam meg a vásárlást, és a második évadot is tuti megveszem.
0