Keresés

Macskafogó (DVD)

2018. szeptember 14., péntek 11:55
Ha minden jól megy, ma meg is nézem a moziban a családdal. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. szeptember 1., szombat 13:09
Én még olyan Dargays díszdoboz DVD-nek is örülnék. De szerintem annak örüljünk, hogy szépen felújítják és lesz neki egy jó transzfere, amire reméljük vigyáznak.
0
2018. augusztus 31., péntek 21:24
Miért? A polcra drága mulatság.

Bemutatják a mozik újra, nyomják 1 hónapig azt mehet a fa alá karácsonyra...tökéletes...tőlem jöhetne 4k hdr-be is...
0
2018. augusztus 31., péntek 18:41
Igazad van. Szuper dolog. :-)
0
2018. augusztus 31., péntek 16:17
Szóval, az a remek hír, hogy felújították a Macskafogó kópiáját és ennek végeredményét megcsodálhatják a filmkedvelők a moziban.
Nagyszerű dolog, tessék neki örülni!
most posts by TM
0
2018. augusztus 31., péntek 16:09
Nem azért restaurálják, hogy BD-bizniszt csináljanak belőle.
most posts by TM
0
2018. augusztus 31., péntek 12:27
És ha egyáltalán ismerik a rendelkezésre álló technológiákat:-P
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. augusztus 31., péntek 0:08
Ha szeretik a filmeket, de nem...
0
2018. augusztus 30., csütörtök 23:27
Én csak arra akartam utalni, hogy ha állami pénzből élnek, akkor nem biztos, hogy a kifizetődés szempont...
0
2018. augusztus 30., csütörtök 23:22
Ez az, az onnan kell magyar filmet beszerezni, ott megjelennek, itthon nem...
0
2018. augusztus 30., csütörtök 23:07
ha csak dvd-n jelenne meg felesleges lenne 4k-ban restaurálni! Hyppolitot is kiadták bd-n, meg is vettem.

persze pont elég, ha majd az angoloknál kiadják, onnan is be lehet rendelni (lásd korábbi magyar filmek)
0
2018. augusztus 30., csütörtök 23:06
Ja, nonprofit jelleggel akár 50 darabot is el lehetne adni belőle. Végülis a bolondnak is megéri...
0
2018. augusztus 30., csütörtök 22:51
Elvileg, de gyakorlatilag nem nagyon foglalkoznak vele.
0
2018. augusztus 30., csütörtök 22:44
Bár nem vagyok tisztában a dologgal teljesen de mivel a Filmarchivum is az MNF alá tartozik ezért érdemes eljátszani a gondolattal, hogy állami pénzből működnek ergo beleférne nekik bármi...
0
2018. augusztus 30., csütörtök 21:55
Rengeteg fontos magyar filmet DVD-n sem adtak ki, gyakran ugyanaz jelenik meg sokadszor.
0
2018. augusztus 30., csütörtök 17:11
Nincs hd szekció.
És ha az embereken múlik nem is lesz.
Olyan kevés ember fizetne a magyar filmekért plusz pénzt, hogy ezért nem fognak kiadni blu-rayt. Csak a tényleges eladásokat nézik, az pedig a dvd életképességét támasztja továbbra is.
Itt is mindig ugyan azok szólnak hozzá általában. De kevesen vagyunk akik vennénk BD-ket. (Legnagyobb sajnálatomra)
Készítettem egy facebook csoportot támogatom a magyar filmek blu-ray kiadását néven, pont azért, hogy nyomást tudjunk gyakorolni, de nem vagyunk még elegen ehhez.
0
2018. augusztus 30., csütörtök 16:45
Pedig én nagyon örülnék, ha ráfeküdnének, előbányásznák a hazai filmarchívum kincseit (rajzfilmeket,bábfilmeket és filmeket/sorozatokat),és végre méltó HD restaurációt kapnának. Haladni kéne a korral, különben tényleg maradunk a következő 50 évben is a DVD formátum szintjén.

Majd minden országban ahol foglalkoznak valamicskét is HD-val, már régen felújították a saját hazai klasszikusaikat. Nekünk nem kéne? A kultúrális örökségünk szerves részei. Annyi jó filmet/sorozatot csináltak: a Tüskevár, Indul a bakterház, de a Macskafogó is alapművek. Meg kéne menteni ezeket a régen porosodó kópiákat, szépen lecsiszolni, felújítani, mert a magyar filmgyártás mérföld, sőt alapkövei.

2018 vége van lassan. Sokat vár az ember el, hogy legalább 1080p-ben megnézhesse ezeket? Ezek szerint igen...
0
2018. augusztus 30., csütörtök 16:18
A filmarchívum ráállt a fasza képminőséggel kiadott DVD-kre. Ezért is jött ki a Fábri díszdoboz I-II., A tizedes meg a többiek stb. De nyilván mivel tudják, hogy ezen filmek nagy részét érettebb korúak veszik, náluk meg ugye kevés, akinek mond valamit a BD, így szeritem ez nem várható. Hogy formátumot váltanak.
De pl. a Körhinta dvd-n is olyan szép, hogy bepisilsz.
0
2018. augusztus 30., csütörtök 15:12
Meg UHD-n. :)
0
2018. augusztus 30., csütörtök 15:02
De jó is lenne...
0
2018. augusztus 30., csütörtök 14:56
Ha már így felújították, kiadhatnák BD-n!
0
2018. augusztus 30., csütörtök 14:05
A PE FB-oldalán biztos közlik majd.
most posts by TM
0
2018. augusztus 30., csütörtök 13:20
Szuper! :)

Kíváncsi leszek, hol vetítik.
0
2018. augusztus 30., csütörtök 12:37
https://www.youtube.com/watch?v=fppp2L3nkms&feature=youtu.be
most posts by TM
0