na megjöttél laci.... ha jól sejtem te az a laci vagy akit ismerek szóval grrrrrrrrr..... :D ezért tényleg nem kellett volna új topicot nyitni. kérdeztél volna másik topciban vagy valahol, de ááhh mindegy....neked hiába magyaráznám :D De azért legközelebb mielött kérdezgetsz ilyeneket.....olvass egy kicsit.
u.i: ha te nem az a laci vagy akit ismerek akkor boccs :DDD
0
2005. augusztus 17., szerda 11:54
72
Nem nagyon írok a fórumokra, ezért nem tudtam a kérdést hol tegyem fel. Már nagyon régóta hajtok valamit, ami gyakorlatilag beszerezhetetlen itthon. Remélem nem követtem el halálos bűnt! :-) Mindenkinek kösz a hozzászólást!
0
2005. augusztus 16., kedd 21:00
4792
az amazon az egyik legjobb sztem, pl többekközött most is alig 1,5 hét alatt jött meg egy korrekt kis csomagom tőlük :)
0
2005. augusztus 15., hétfő 19:42
2975
de ne nyiss új topicot, gammának teljesen igaza van, lassan elárasztanak az ismétlő topicok. inkább nézz egy kicsit körül, és meg fogod találni a választ a kérdéseidre, javaslom a "Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?" c. topicot, abban benne van minden, ha mégis van kérdésed, ott tedd fel
0
2005. augusztus 15., hétfő 19:30
4201
Az Amazon az egyik legmegbízhatóbb és legkorrektebb cég, akivel valaha találkoztam, még sohasem okoztak csalódást. Nem épp a legolcsóbbak, ezért én sem csak tőlük rendelek, de például a megjelenés előtti áraik egészen jók, és néha egész jó akciók vannak. Talán ők a legrugalmasabbak, a support pedig elsőosztályú.
Angliában érdemes még megnézni a sendit.com-ot, ami elég népszerű, itt is sokan használjuk. Amerikából érdemes még nézegetni a digitaleyes.net és a dvdpacific.com DVD áruházakat.
0
2005. augusztus 15., hétfő 19:29
2341
"Először is kösz!" Szívesen. "Másodszor, ha akarom új topikot nyitok." Már így is úszunk a topikokban, és már rég van egy KÉRDÉSEK topik. "Harmadszor: a kérdés bővebben így hangzott volna stb..." Megadhatod, mert az amazon teljesen legális. Hétszer rendeltem tőlük, gond nélkül megérkezett mindegyik csomag. "Negyedszer: ha nem szereted honnan rendelsz?" Innen, az Xpress-ről, végülis ez egy internetes DVD áruház... Az amazonról eddig csak PC-s játékot rendeltem, mert DVD-t a Senditről érdemesebb vásárolni (ha egy lemez csak külföldön kapható!).
0
2005. augusztus 15., hétfő 19:24
72
Először is kösz! Másodszor, ha akarom új topikot nyitok. Harmadszor: a kérdés bővebben így hangzott volna: megadhatom-e a hitelkártya számom anélkül, hogy kár érne. Hiszen mostanság ez az egyik legkedveltebb bűncselekmény! Erre a kérdésre ilyen választ vártam: én is megadtam és minden rendben volt, vagy: senkinek nem még gondja vele stb. Negyedszer: ha nem szereted honnan rendelsz? :-)
0
2005. augusztus 15., hétfő 18:11
2341
Először is: nem kellett volna külön topikot nyitni. Másodszor: igen, meg kell adni a hitelkártya számot! Harmadszor: közelebbi site, amazon.co.uk például. Negyedszer: ha nem lennének megbízhatóak, nem lenne az egyik favorit cég, melynek számtalan leányvállalata van szerte a világon! Én speciel nem szeretem ezt a web áruházat, de ez csak egy saját vélemény.
0
2005. augusztus 15., hétfő 17:55
72
Annak is örülnék, ha tudnátok egy közelebbi site-ot (pl.: olasz, angol, francia) amiről meg tudok rendelni hasonlóan ritka lemezeket!
0
2005. augusztus 15., hétfő 17:48
72
Szeretnék rendelni egy-két ritkaságot, de nem rendeltem tőlük még soha semmit. Kiváncsi lennék a véleményetekre, megbízhatóak-e, megadhatom-e a hitelkártyám számát, vagy feladhatom-e előre a pénzt? Szívesen veszek minden tapasztalatot! Előre is köszönöm!