Peret leírta a véleményét, amivel nem értek egyet, de elfogadom. Ezt kellett volna tennie a két kötözködőnek is velem szemben.
0
2005. augusztus 21., vasárnap 0:34
761
Teljesen igazad van. Ezeket kéne minden fórumozónak megértenie, és akkor lehetnének itt végre kellemes viták, nem pedig csak kötekedések.
0
2005. augusztus 21., vasárnap 0:26
2975
ne add fel, elég megnézni, hogy az ő hozzászólásaikat hányan tartották hasznosnak és a tiedet hányan (sztem a kettő aki szerint haszontalan volt, ők lehettek :)) lehet egy filmről úgy beszélgetni, hogy valakinek tetszett a másiknak meg nem, csak a következők kellenek hozzá: 1. nem szabad megsértődni, ha a másiknak más a véleménye 2. nem kell egymást pocskondiázni 3. nem kell feltétlenül meggyőzni a másikat 4. tudni kell érveket felhozni ez - mint látjuk - nem mindenkinek megy, de azért sokan vannak, akik a fentiekre képesek.
0
2005. augusztus 20., szombat 21:10
959
Altalaban en az irasaimban csak a technikai speckokra oszpontositok, talan az megsem zavarja a kozeget, es a film minositeset mindenki maga dontheti el. Mindenesetre ha valaki megirja film elmeny-beszamolojat, csak segit megertetni a mondanivalot. (Viszont ha valakiben mas benyomast hagy a mu, akkor kezdodik a pro-kontra vita, ami sehova sem vezett. Maximum off-ba torkolodik.) :)
0
2005. augusztus 20., szombat 21:03
761
Na végre, egy normális ember :).Egyébként hozzáteszem, hogy engem nem zavar, ha valakinek tetszik a Vidocq. Én is tudnék mondani mások által leótvarozott filmeket, amiket meg én szeretek.
0
2005. augusztus 20., szombat 20:51
959
Az irasod rendben van. Velemyened volt a dologrol, hat megirtad. Nem mindenki tud azonosulni vele. Ez a tokeletes vilag :)
0
2005. augusztus 20., szombat 19:40
761
labanc001: Engem nem érdekelnek a filmekkel foglalkozó lapok (egyébként némelyikük nem túl magas színvonaláról volt szó itt az XPress fórumon is). Én azt írtam le, amit én gondolok. A saját véleményemet. Ha nem tetszik, akkor írd le te is a tiédet (és ne a filmes lapokét). Egyébként, ha nekem tetszik egy film, akkor nem érdekel, hogy hány kritikus fikázta, míg ha nem tetszik, nem érdekel, hogy hányan magasztalták.
U.I.: Írtam én azt egy szóval is, hogy veletek van bajom? Vagy azt, hogy hülye, aki szereti a Vidocqot? Nem. Pusztán véleményt írtam le, amivel nem kell egyetérteni, de illendő lenne elfogadni. Még annyit: egyszerűen azt is írhattam volna, hogy s***, de vettem a fáradtságot, és leírtam, hogy nekem mért nem jött be. Nem mindenki fárad ennyit a dologgal.
0
2005. augusztus 20., szombat 16:41
761
Kunglaox: Miért? Én csak leírtam, hogy mért irritált ez a film ennyire. Ráadásul viszonylag normális stílusban, pedig bevallom sokkal jobban idegesített, mint az a soraimon látszódik.