Bruce Lee számos forrás szerint egy hölgyismerőse lakásán lett rosszul, miután a fejfására bevett valami gyógyszert, s az okozott problémákat. Lehet, hogy épp volt készülő filmje, de az eset nem a forgatáson történt.
0
2005. augusztus 24., szerda 20:59
2178
Ez a hivatalos verzió, persze ez még nem jelenti azt, hogy igaz is. Sokaknak az a véleménye, hogy az alvilág keze van a dologban. Ez nem is elképzelhetetlen, mert a The Big Boss és a Fist of Fury rendezőjének, Lo Wei-nek voltak kapcsolatai a maffiával.
0
2005. augusztus 24., szerda 20:52
1872
Az agyvérzés elég egyértelmű ok, akkor nem lenne ennyi találgatás.
0
2005. augusztus 24., szerda 20:41
2178
Az igaz, hogy az apja is éppen forgatás közben (Game of Death) lett rosszul, de a kórházban halt meg. Állítólag agyvérzésben, de hogy ez igaz-e, mármint az agyvérzés..., hát az rejtély.
0
2005. augusztus 24., szerda 18:57
1872
Meg azt hiszem, hogy az apja is arról volt híres, hogy forgatáson fejbelőtte magát... ;)
0
2005. augusztus 24., szerda 18:46
4201
Levee: Az Zámbó Jimmy volt te hülye!
A Holló szerintem egy hangulatos, jól designolt B-film, semmi több, Brandon Lee pedig jól hozza mind a karakter gonosz és érzékeny oldalát. Különösen utódaihoz képest, Vincent Perez gonosznak volt béna, ellentétben Eric Mabius-sal, aki az érzelgős részekkel nem tudott megbírkózni. Az Edward Furlong-féle változatot még nem láttam.
0
2005. augusztus 24., szerda 16:54
1431
Azért ez erős túlzás. Szerintem ez egy remek film. A hangulata és a képi világa önmagában fantasztikus, csak azt sajnálom, hogy a bosszúálló "angyal" szerepe túl lett hangsúlyozva, igy a film lényegében az akciójeleneteire épitkezik. De ez még nem tudja elvenni tőle a kedvemet, a remek zenék és a sötét hangulat szerintem kiválóan el lett találva.
0
2005. augusztus 24., szerda 16:25
7151
Levee, szerintem ebben a kérdésben nem vagy igazán tájékozott. Bruce Lee fiatalon, de nem forgatáson halt meg, Brandon pedig nem fejbe lőtte magát, hanem partnere egy rosszul preparált pisztollyal gyomron lőtte. A többi stimmel.
Maga a film szerintem gyenge, nem tudom, az egyébként szimpatikus Brandon miért fűzött hozzá nagy reményeket. A HOLLÓ-t nemcsak befejezni, de még elkezdeni is tök felesleges volt .