Keresés

A bukás - Hitler utolsó napjai

2005. október 1., szombat 13:45
gamma, könyörgöm, ne provokáld már...
0
2005. október 1., szombat 13:40
Csak jelen esetben mi vagyunk az igazak...
0
2005. október 1., szombat 13:39
Igazad van, ennek ellenére engem ez csak egy idióta "ember" fanatikus, soviniszta és hitlerista hozzáállását tükrözi. Szomorú, hogy ez az embertípus még nem halt ki...
0
2005. október 1., szombat 10:21
lehet, hogy már valaki észrevette, de azért:
"Voltunk,vagyunk,leszünk!" (Tom Live)
nem emlékeztet ez titeket egy lenines szlogenre?;) ("Lenin élt. Lenin él. Lenin élni fog.")
0
2005. szeptember 28., szerda 11:49
"Elég nagy lehet ez az igazság,ha ekkora gyűlölet van ellene"
Sz.F.
0
2005. szeptember 27., kedd 3:55
Még annyival kiegészíteném az előző hozzászólásomat, hogy mindenesetre elég nagy baromságokat hordtál össze a fórumon. A te dolgod, hogy mit hiszel, mit nem, de azért történelmi tények letagadása az kicsit sok.
Elég 8 általános vagy egy kis olvasás, netán néhány film megnézése, hogy belásd: a világ legocsmányabb eszméjében hiszel... innentől a te dolgod. Azt viszont nem igazán értem, hogy 60 év alatt, hogy lehetett elfelejteni (félremagyarázni), hogy mit tettek a fasiszták meg a nácik. Szerencsére ma már kevés Tom Live van. Azzal a néhánnyal meg egyszerűen nem kell foglalkozni.

A témában ez az utolsó hozzászólásom, és nem érdekelnek a reakciók sem. Szóljon a fórum mostmár tényleg a filmekről.
0
2005. szeptember 27., kedd 1:48
Én meg elfogadom, hogy te másként gondolkodsz, de nem értek veled egyet. Ami engem zavar az az, hogy ez egy filmes fórum, nem pedig politikai vagy ideológiai.
0
2005. szeptember 27., kedd 1:27
Hát ez az.Én tudok mellettetek élni,Ti viszont nem.Olyan dolog ez amikor a verebek közé bekerül a pinty.A verebek megölik,pedig az is madár.De más.
0
2005. szeptember 26., hétfő 11:53
De jó, láttom a törlésekből megint zűr lehetett itt:(

Most komolyan, egy hét (vagy nap?) nem fog mostmár úgy eltelni az xpressen, hogy holmi jötment csodabogaraknak köszönhetően ilyen drasztikus dolgokra kerüljön sor? :((
0
2005. szeptember 26., hétfő 2:53
Ott a pont! Gratulálok az okfejtésért!
0
2005. szeptember 26., hétfő 2:44
Egyszerűen el kell fogadnunk hogy vannak olyan emberek is mint Tom Live, (szerencsére nem sokan) akik homlokegyenest másképp értelmezik a történelmet, és másban hisznek, meg hozzánk képest radikálisan szélsőséges elveket vallanak magukénak.

Vizsgáljuk meg ezt a dolgot egy kicsit objektíven, mindkét szempontból, mert érdekes:

Tom Live, és barátai úgy gondolják hogy nekik van igazuk, és ők tudják csak egyedül hogy valójában mi is történt a második világháború idején, meg máskor, az ő szempontjukból ők a jók, és mi vagyunk a rosszak, akik egy hazug történelemben hisznek, sőt elnyomásban élnek! Úgy érezheti Tom Live magát mint Neo, :-) aki azon kevesek közé tartozik akik ismerik az igazságot, hogy mi mind álomvilágban élünk, és neki kell a népnek a szemét felnyitni, (ezt próbálja tenni most is) de mi ellenkezünk, mert mi is részei vagyunk a rendszernek, és soha nem tudnánk meggyőzni őt a mi igazunkról, így felesleges is vitában bonyolódni.

Mi pedig úgy gondolkozunk, hogy Tom Live egy olyan kisebbséghez tartozik, amilyen minden rendszerben van, és igazából nem sok vizet zavar, néhányunkat persze sérthetnek az ilyen emberek kinyilatkoztatási, és félhetünk is tőle, hisz csak reménykedhetünk abban hogy nem fordul elő mégegyszer hogy ezek az emberek tömegeket tudjanak maguk mellé állítani. A szélsőség mindig rosszab mint az éppen fennálló rendszer, így az lenne a logikus hogy ha a rendszer megpróbálná elhallgattatni az ilyen egyéneket, csakhogy ezt mégsem tehetjük meg mert nem tudnánk hol kell határt szabni egy ilyen elhallgattatásnak, ha fenn akarjuk tartani a demokrácia látszatát... Ha érthetően fejeztem ki magam.
0
2005. szeptember 26., hétfő 1:20
Ó, dehogy... annál sokkal rosszabb az, amit tervezek.

A fenyegetés semmi ahhoz, amiket ti csináltok hetek óta. Fajgyűlölet, neo-nácizmus, hitlerizmus... az áldott Németországban ezért már rég bevarrtak volna...

És még Te tartod magad normálisnak. Gratulálok.

De tudod mit? Ezuttal tényleg ignore lesz... bár, majd még meglátom később, mi legyen...
0
2005. szeptember 26., hétfő 1:06
Rámküldöd az NBH-t?
Azok már  régóta figyelnek,erről lekéstél.
Nagyon tetszik a hozzáállásod.Fenyegetsz.
Vajon ez milyen magatartás?
Én a hozzászólásaimban senkit sem fenyegettem.Te megtetted többször is.
És még Te tartod magad normálisnak.Gratulálok.
0
2005. szeptember 25., vasárnap 20:29
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. szeptember 25., vasárnap 17:29
Ignore, please...
0
2005. szeptember 25., vasárnap 17:28
Nyugi, nem mondom el... Csak szólok, hogy a magatartásotok miatt keményen meg fogjátok ütni a bokátokat... erről én magam kezeskedem...
0
2005. szeptember 25., vasárnap 17:07
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. szeptember 25., vasárnap 16:47
Tudod, ez a törlés csak figyelmeztetés volt. Legközelebb súlyosabb csapást fognak mérni a hozzád hasonló nácicákra.
Viszlát, te szánalmas hitlerista.
0
2005. szeptember 25., vasárnap 16:29
Nem véletlen.Az igazság ennyire elviselhetetlen.Érveket nem tudtak felhozni,fórum törölve.Tipikus.Ez a demokrácia?Rosszabb mint egy diktatúra!
0
2005. szeptember 25., vasárnap 16:26
törölve?
0
2005. szeptember 23., péntek 21:12
http://judicial-inc.biz/Auschwitz.htm

ismét egy bizonyíték.apropó.Ti még egyetlen egyet sem mutattatok,csak a szátokat tépitek.Ahogy elnézem nektek még meg sem fordul a fejetekben,hogy ti vagytok akik tévedtek.A szemellenzőt le kell venni.Én a ti általatok mondott verziót ismerem,nekem is azt tanították.De már gyerekfejjel sandított a dolog nagyon....
88!
0
2005. szeptember 23., péntek 20:53
http://judicial-inc.biz/Auschwitz.htm

ismét egy bizonyíték.apropó.Ti még egyetlen egyet sem mutattatok,csak a szátokat tépitek.Ahogy elnézem nektek még meg sem fordul a fejetekben,hogy ti vagytok akik tévedtek.A szemellenzőt le kell venni.Én a ti általatok mondott verziót ismerem,nekem is azt tanították.De már gyerekfejjel sandított a dolog nagyon....
88!
0
2005. szeptember 23., péntek 13:15
Szerinted van aki beveszi ezt a maszlagot, tisztelt Pál/Hunfalvi/K? Amúgy nem bosszant, csak éppen a gyomrom forog tőled, puhatestűtől.
TSZ elnököt és párttitkárt max. a tévében láttam, úgyhogy szokásodhoz híven ismét hülyeségeket beszélsz, de ezt már megszoktuk.

Úrnak születni kell, paraszt nő, mint a gomba. Így botlottam beléd, kisbarátom.

Na, ezen azért mosolyogtam. Szép, keresztény hozzáállás. Ezt tanítják a katolikus iskolákban?
0
2005. szeptember 23., péntek 12:45
0
2005. szeptember 23., péntek 12:14
Én vagyok a gerinctelen? Aztán miért? Ha kavarom a szart, mert néha kavarom, akkor nem sunnyogok el, és főleg nem változtatok nevet, hogy másik néven tovább kavarjam, de te még ahhoz is hülye vagy, hogy felfogd, hogyan működik az Xpressen a nick-rendszer.
Mellesleg szólásszabadság vagyon, tehát akkor és azzal vitatkozom, amikor és akivel úri kedvem diktálja.
0