Keresés

A bukás - Hitler utolsó napjai

2005. szeptember 21., szerda 13:11
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. szeptember 21., szerda 4:13
Gamma: nem értek egyet. A megoldás, vagyis, ami ilyenkor szerintem megtehető, hogy elküldöd a gányba, vagy még annyi se. Nem az, egyáltalán nem az, hogy moderálást, törlést kérsz. Igenis fityegjen csak ott az a hozzászólás, mert, bármennyire is bassza ugyan az én "karvaly orromat" is minden egyes hangja, igenis helye van, mint ahogyan helye van a beírójának a létezésben, sőt, a hangja is épp úgy terjed a levegőben, mint bárki másé. Képes még az oxigén belégzésére is. Nem szabad törölni, mindenféle mocorgás után kijön, hogy ez alapvetően mégiscsak egy vélemény. Ha azt mondod, hogy ez fertőz, veszélyes, akkor szerintem nincs igazad. Pláne akkor, ha erre logikusan, érveket felsorakoztatva válaszolunk.

Ha nem lehet ilyeneket leírni, akkor a dolog végpontja az lesz, hogy semmit nem lehet leírni - egyéni ízlés szerint állapítja meg ugyanis mindenki, hogy mi a nagybetűs igazság és mi nem, így egyéni ízlés alapján állapítják majd meg azt is, hogy mi az a pont, mikor valaki "félreértelmezi a szólásszabadságot". Bármit lehet mondani és kész.

Szólj hozzá, semlegesítsd és (ezt a mostanit amúgy sem nehéz - nicsnenek benne érvek tudniillik).
0
2005. szeptember 21., szerda 0:31
Kedves Xpress!

Tudom, demokrácia, meg "ismerjük meg a másikat", de ez már túl megy minden határon. Egyes pajtások még mindig félreértelmezik a szólásszabadságot. Értékes hozzáálás Xpress-é, miszerint hagyjuk, hogy mindenki azt mondjon, amit akar, de vannak olyan témák, amik nem tűrnek nyomdafestéket, egyes tudatlan emberek telemocskolják szennyükkel ezt a szerencsétlen oldalt. Elmehetnének végre a büdös *******, valami hitlerista oldalra, de nem teszik. Miért nem? Mert ott nem olyan jó muri a propaganda. A mocsok csak a tisztákat piszkolja össze... Minden érző ember nevében moderálást kérek.
0
2005. szeptember 20., kedd 23:41
Soraid minden gondolkodó ember számára sértőek.

"Most majd szembenézhet áldozataival akik mostmár nem fogják félbehagyni az egyszer már megkezdett munkát." Hanem mit csinálnak vele? Megölik??

Vagy a Holokauszt lenne a megkezdett munka? De hát az szerinted kamu!

Ha akkora faszom lenne, mint amekkora te vagy, benne lennék a Rekordok Könyvében!

0
2005. szeptember 20., kedd 23:41
Xpress, korrigálást kérek minden fórumozó nevében!
0
2005. szeptember 20., kedd 23:19
Te egy barom vagy. Röviden ennyi. Menj a háborús hőseid után oda, ahol ők vannak, meg ahova való vagy te is...
0
2005. szeptember 20., kedd 23:15
Te pöcs, te el vagy tévedve... Itt azt bizonygatják egyesek, hogy nem is volt holokauszt, te meg elkezdett munkáról írsz, amit befejeznek... Mit fog szólni Tom Live testvér?

Mamám, hány ilyen s.ggfej fog még itt feltűnni?
0
2005. szeptember 20., kedd 23:14
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. szeptember 20., kedd 23:10
0
2005. szeptember 8., csütörtök 1:24
Ja még a Magdolnát is elírtam. Tényleg rohadt álmos vagyok. :)
Egyébként azt is olvastam, amit az előbb írtál, és csodálkozom, hogy ezek után annyi esze nem volt szegénynek, hogy itthagyja a fórumot.
0
2005. szeptember 8., csütörtök 0:36
Szerintem a fórumon egyedül ő nem tudja még, hogy mivel nevet változtatott, minden hozzászólásán megváltozott a nick, mert ilyen az Xpress rendszere.

Ezt elvileg már a Magdolna nővérek topicban közölte vele egy névtelen egyén...
0
2005. szeptember 8., csütörtök 0:35
Tudom, hogy ugyanarról az emberről van szó. Szerintem a fórumon egyedül ő nem tudja még, hogy mivel nevet változtatott, minden hozzászólásán megváltozott a nick, mert ilyen az Xpress rendszere.
Mondjuk neki tökmindegy, hogy másik néven jelentkezik-e be vagy ugyanazon. Az utánozhatatlan "stílusáról" úgyis mindenki azonnal felismeri. :)
A Pálos idők alatt pedig a Ben Hurnál, a Passiónál, a Magdaléna nővéreknél, a Salónál és még ki tudja, hány filmnél elkövetett ámokfutását értem. :)

Na, újra leírtam, mert még több hibám volt. Mostmár megyek.
0
2005. szeptember 8., csütörtök 0:31
Az előző hozzászólásomon javítanék: ...neki tökmindegy, hogy másik néven jelentkezik be vagy ugyanazon...
Bocsánat, kicsit álmos vagyok. :)
0
2005. szeptember 8., csütörtök 0:30
Tudom, hogy ugyanarról az emberről van szó. Szerintem a fórumon egyedül ő nem tudja még, hogy mivel nevet változtatott, minden hozzászólásán megváltozott a nick, mert ilyen az Xpress rendszere.
Mondjuk neki tökmindegy, hogy bejelentkezik-e másik néven vagy nem. Az utánozhatatlan stílusából úgyis mindenki azonnal felismeri. :)
A Pálos idők alatt pedig a Ben Hurnál, a Passiónál, a Magdaléna nővéreknél, a Salónál és még ki tudja, hány filmnél elkövetett ámokfutását értem.
0
2005. szeptember 7., szerda 23:49
A Pálos időknek nincs vége, csak most Kás időknek lehet nevezni...
0
2005. szeptember 7., szerda 23:23
mint ahogy veled ezt meg is tették, kedves pál! mert átlépted a "normalitás határát".
0
2005. szeptember 7., szerda 22:35
0
2005. szeptember 7., szerda 20:46
a trianonnal kapcsolatos intermezzo tökéletes példája az itt felbukkanó eszmerendszer módszereinek: egy szóval nem írtam, hogy nem bánt, vagy nem érdekel trianon. a pontos szöveg így hangzott:

"a normális ember nem hangoskodik, hanem normális életet él: szórakozik, gyereket nevel, kutyát tart, stb., és magasról szarik arra, hogy néhány idióta milyen hülyeségeket prédikál. reális céljai, vágyai vannak, és nem azon búsul naphosszat, hogy 85 évvel ezelőtt mi történt trianonban, meg nem arról hablatyol, hogy a zsidók találták ki a holokausztot, vagy ők robbantották fel a wtc-t. lehet ezekről a dolgokról beszélni, vitatkozni is akár - de csak normális emberrel, aki fel tudja - és fel is akarja - fogni a te érveidet is"

ebbe persze bele lehet érteni sok mindent (bár jelen esetben azért eléggé kellett erőlködni), mindenki értelmezze, ahogy akarja - a totalitárius rendszereknek megfelelő értelmezés alább olvasható...

az esetleges látszattal ellentétben engem ez az egész nem idegesít, sőt kifejezetten szórakoztat, egyetlen oka van, hogy nem veszem fel a kesztyűt: ez egy dvd-bolt fóruma, és ez a vita nem idevaló. bármilyen választ is kapok erre a hozzászólásra, nem fogok többet írni ebbe a topicba, és ezt javaslom minden egészséges embernek.
0
2005. szeptember 7., szerda 20:46
Gamma! Ne válaszolj! :) Csak így lehet lezárni egy olyan vitát, amiben ész érvekkel semmire sem megyünk.
Ha a fórumon ilyen mocskolódásokat kell olvasnom, amikben újabban majdnem annyi részünk van, mint a Pálos időkben volt, akkor én is ideges leszek. De megtanultam már, hogy egyet nem szabad: válaszolni!
0
2005. szeptember 7., szerda 19:37
Gamma ! Olvasd el a hittársad hozzászólását 70. alatt. Én abból idéztem.
0
2005. szeptember 7., szerda 18:30
Észrevettem, de az utóbbi állítás mellett már nem tudtam szó nélkül elmenni. De próbálok visszavonulni, nincs is kedvem bolygatni egy ilyen témát.
0
2005. szeptember 7., szerda 18:09
Gamma!Nem veszed észre,hogy szándékosan provokálnak?
Neked kell abbahagynod és akkor csak saját maguknak irogathatnak!

Az persze más kérdés,hogy tönkreteszik a filmes fórumokat.Erre is van megoldás:Nem kell figyelembe venni az irományaikat.Mintha ott sem lenne.
0
2005. szeptember 7., szerda 15:24
Ja, egyébként nem szeretem kiteregetni a politikai nézeteimet, de a legutóbbi szavazáson bizony igennel szavaztam a határon túli magyarok javára, mivel aki magyar (és annak is vallja magát!) annak meg kell adni a magyar állampolgárságot. Olyan nincs, hogy nem, ezt az ügyet szavazás nélkül kellett volna elintézni...
0
2005. szeptember 7., szerda 15:21
Emellett már nem lehet szó nélkül elmenni...
Egy dolog a hazafiasság és egy dolog a nacionalizmus, de mikor mondtam én azt, hogy leszarom Trianont? Ha találsz olyan hozzászólást, ami a nevemmel van fémjelezve, és azt akarom, hogy ne keseregj Trianonon, akkor kapsz tőlem egy tropára ment C64-et ajándékba.
"Amerika felfedezését, Napóleon hadjáratát, vagy a 48 - as szabadságharcot"
Aki ezeket tagadja, az barom. Ilyen egyszerű...
0
2005. szeptember 7., szerda 15:12
0