Gamma: nem értek egyet. A megoldás, vagyis, ami ilyenkor szerintem megtehető, hogy elküldöd a gányba, vagy még annyi se. Nem az, egyáltalán nem az, hogy moderálást, törlést kérsz. Igenis fityegjen csak ott az a hozzászólás, mert, bármennyire is bassza ugyan az én "karvaly orromat" is minden egyes hangja, igenis helye van, mint ahogyan helye van a beírójának a létezésben, sőt, a hangja is épp úgy terjed a levegőben, mint bárki másé. Képes még az oxigén belégzésére is. Nem szabad törölni, mindenféle mocorgás után kijön, hogy ez alapvetően mégiscsak egy vélemény. Ha azt mondod, hogy ez fertőz, veszélyes, akkor szerintem nincs igazad. Pláne akkor, ha erre logikusan, érveket felsorakoztatva válaszolunk.
Ha nem lehet ilyeneket leírni, akkor a dolog végpontja az lesz, hogy semmit nem lehet leírni - egyéni ízlés szerint állapítja meg ugyanis mindenki, hogy mi a nagybetűs igazság és mi nem, így egyéni ízlés alapján állapítják majd meg azt is, hogy mi az a pont, mikor valaki "félreértelmezi a szólásszabadságot". Bármit lehet mondani és kész.
Szólj hozzá, semlegesítsd és (ezt a mostanit amúgy sem nehéz - nicsnenek benne érvek tudniillik).