Keresés

A bukás - Hitler utolsó napjai

2005. szeptember 7., szerda 14:33
Ez az angel és gamma gyerek csak addig tiszteli a másságot, amíg a homokosokról, pedofilokról, cigányokról, stb van szó. A nemzeti érzésű ember konzervatív, antiszemita, kirekesztő stb........ Lehet, hogy Trianonon nem érdemes szerintük keseregni, hiszen olyan rég volt, de akkor ugyanez érvénye a hc - re is.

Egyébként alig várom, hogy a holocaust tagadása bűncselekmény legyen, mert akkor biztosan el fogom követni. Röhej ugyanis, hogy valakit történelmi múltra vonatkozó állítások miatt lecsukjanak. De azt legalábbis indítványozni fogom, hogy azonos elbírálás alá essen, aki tagadja Amerika felfedezését, Napóleon hadjáratát, vagy a 48 - as szabadságharcot.
0
2005. szeptember 7., szerda 13:28
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. szeptember 7., szerda 1:46
"Nem hiszem, hogy ez a meddő vita valaha is véget ér. De már-már meghalnék érte."
Én
0
2005. szeptember 7., szerda 1:34
Én nem élek stresszben,kimondottan nyugodt ember vagyok.Azt,hogy kik irányítják a világot az nyilvánvaló.Meg is lehet nézni milyen.Az a baj a hasonszőrű emberekkel,hogy el sem tudjátok képzelni,milyen is lehetne a világ.Te a tipikus kitenyésztett fajtája vagy a fogyasztói társadalomnak.Te vagy az,aki megnéz egy "csaknorisz"filmet és a kukorica-kóláddal már el is hitted,a terrorista csak arab lehet.Mi az,hogy lájtosan zsidózni,cigányozni?Te szerencsétlen,nem az a baj velük,hogy zsidók,cigányok,hanem amit tesznek!Ha meg annyira szereted őket ,javaslom költözz cigányok közé,szerintem rögtön más lesz a véleményed.Nem vagyok fanatikus,csak ellentétben veled én hiszek valamiben,abban amiben a szüleim,a nagyszüleim,és az összes felmenőm hitt.Nemzetben,Hazában,becsületben,Istenben.Neked ezek a szavak gondolom üresen csengenek,Te"normális" módon pergeted napjaidat,ilyenekre nem jut időd,mert el vagy foglalva azzal,éppen milyen lényegtelen teszkós akciós dologgal vigasztald a lelked.Megnyugtatlak, ezeket nem viszed ki a Kerepesibe magaddal.
"Az ember nem hal meg olyasmiért,amiben nem hisz"
Adolf Hitler
0
2005. szeptember 6., kedd 9:51
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. szeptember 6., kedd 9:50
Igazad van, bocs, mellőzöm a kontaktust tom live-val :)
0
2005. szeptember 6., kedd 1:50
vazze gamma, ne állj már szóba vele! ameddig valaki is válaszol neki, addig itt fogja rontani a levegőt. gondolj inkább arra, hogy ő és a hozzá hasonlóak mennyire szerencsétlenek! folyamatos stresszben él egy ellenséges világban, amit a gyűlölt faj irányít, amely még a történelmet is meghamisítja. bárhol előadja az általa szentírásnak vélt nézeteit, ellenérzéssel, meg nem értéssel találkozik. ráadásul pontosan tudja - még ha esetleg magának sem vallja be -, hogy ez az egész tök felesleges, a modern, kultúrált társadalom kiveti magából, a perifériára szorítja az ilyen eszméket valló embereket. lájtosan zsidózni, cigányozni sok helyen lehet, de az ő általa leírtak meglehetősen szalonképtelenek szinte mindenhol. olyan közegben, olyan emberek között kell dolgoznia, élnie, ahol a többség undorodik a hitvallásától. vitatkozni egyébként sem érdemes vele, olyan ő, mint a fanatikus hívők, csak éppen nem valamelyik istenben hisz vakon, hanem bizonyos eszmékben. más időben vagy helyen lenne esélye, itt és most szerencsére semmi. csoda, hogy megőrült? azért hiszik néha, hogy van szavuk, mert üvöltöznek, míg a normális ember nem hangoskodik, hanem normális életet él: szórakozik, gyereket nevel, kutyát tart, stb., és magasról szarik arra, hogy néhány idióta milyen hülyeségeket prédikál. reális céljai, vágyai vannak, és nem azon búsul naphosszat, hogy 85 évvel ezelőtt mi történt trianonban, meg nem arról hablatyol, hogy a zsidók találták ki a holokausztot, vagy ők robbantották fel a wtc-t. lehet ezekről a dolgokról beszélni, vitatkozni is akár - de csak normális emberrel, aki fel tudja - és fel is akarja - fogni a te érveidet is. egy fanatikussal értelmetlen.
én nem gyűlölöm, és nem is sajnálom az ilyet, egész egyszerűen - és ezt javaslom minden épeszű embernek - nem foglalkozom vele...
0
2005. szeptember 6., kedd 1:21
Egy fontos megjegyzés.
Én nem gyűlölködtem itt senkivel.
De velem szemben hatalmas gyűlölet alakult ki.
Na most akkor ki az aki kirekeszt?
0
2005. szeptember 6., kedd 1:17
1. 37
2.Egyetem
3.Jelenleg történésznek tanulok
4.Hogy melyikünk akit manipulálnak,nem kétséges:-)
5.Vásárolni,akárcsak a többi ember
6.Nem.Megmutatom az érem másik felét.
7.Én felhoztam érveket,bizonyítékokat,de nem láttok a szemellenzőtől.
0
2005. szeptember 6., kedd 1:17
Kiváló. Már csak a szóköz hiányzik a vessző és a szó között...
0
2005. szeptember 6., kedd 1:12
Először is Magyarország.(nagybetűvel)

Rend,Erő,Becsület(érdemes pontosan idézned)
0
2005. szeptember 5., hétfő 23:40
Emlékember, igazad van. Én nem is szólok többet hozzá. Hátha mások is csatlakoznak...
0
2005. szeptember 5., hétfő 23:16
Kedves Fórumozók! Úgy tűnik, hogy néhány szellemileg alultáplált nácikutatót végtelen szellemi önkielégítésre ösztönzött a Hitlerről szóló film megjelenése. Nem gondoljátok, hogy át kellene most már adni a felejtésnek ezt a fórumot? Lehet, hogy gyerekek is olvasgatnak errefelé, ezért ha lehetséges, hagyjátok lecsúszni a képernyőről ezt a fórumot. Köszönöm.
0
2005. szeptember 5., hétfő 22:25
Pár kérdés Tom Live barátunkhoz!

01. Hány éves vagy tulajdonképpen?
02. Mi a legmagasabb iskolai végzetséged?
03. Tanultál egyáltalán valaha történelmet?
04. Nem gondolod, hogy iszonyatosan manipulativ ember vagy?
05. Mi a fene vezérelt, hogy idejöjj az xpressre?
06. Nem gondolod úgy, ha sokan nem értenek Veled egyet valamiben, akkor akár újra is gondolhatnád a nézeteidet, hátha a Te rendszeredben van a hiba? (vagy ha ezt nem teszed meg akkor legalább csöndbe maradsz és a továbbiakban nem probálod bebiztonyitani, hogy mindenképpen a többség a hülye)
07. Gammaval egyetértve: ha vitatkozol, legalább tudjál érvelni is, ne csak másolgatni összevissza amire egy 2 éves gyerek is képes.

Egyenlőre csak ennyi, nem tudtam sajna 66 kérdést összeszedni Neked!:)
0
2005. szeptember 5., hétfő 22:19
Sajnos tudjuk merre megy magyar ország sorsa ,de te nem segitesz ha itt probálsz kampányolni,privát véleményedet leirtad mi elolvastuk.ITT BEKELLENE FEJEZNI, de nagyon fiatal lehetsz ha pont az általad oly nagyon tisztelt eszmének a három márványba véset jelszavát nem tudod.(HIT,REMÉNY BECSÜLET)Neked az elsőt és az utolsót javaslom át gondolásra.a feszültség oldása érdekében javaslom keress az érdeklödésednek megfelelö web oldalt a net-ten hidd el nem keveset fogsz találni.Ott talán megértöbb emberekre találsz.de mielött bármihez is hozzá szólnál ott,próbálj utána olvasni(pl:Monuss Árpád megtört kereszt c könyvében).meg látod semmi sem fehér vagy fekete.
0
2005. szeptember 5., hétfő 22:11
Ha ennyire nem tetszik az itteni "embersereg" akkor mondd meg már, miért nem mész máshova fórumozni, ahol szimpatikusabbak Neked az emberek?

0
2005. szeptember 5., hétfő 22:07
Komolyan mondom szimpatikus az itt lévő embersereg.Hasonlítanak a marhákra akiet a vágóhídra terelnek,és még a böllérről is azt hiszik hogy orvos.
0
2005. szeptember 5., hétfő 22:04
Én meg Neked ezzel Kamerád:14!:-)
0
2005. szeptember 5., hétfő 21:51
Hy

"47. Ha a nácik hatmillió zsidót elhamvasztottak, mi történt a hamuval?
Ez még „megválaszolásra” vár. Hatmillió holttest sok tonna hamut tett volna ki, és még sincs bizonyíték semmilyen nagy hamulerakóhelyre."

Én is ebbe szeretnék belekötni. Én még nem voltam Auschwitz-ba, de az egyik haverom igen és hozott egy könyvet a táborról és elmesélte miket mondott a idegenvezető. A hamvakat egy a táborhoz közeli tóba szórták. Erről ennyit.
0
2005. szeptember 5., hétfő 21:34
Tom Live:
Komolyan gondban vagyok Veled! Egyszerűen szimplán ostoba hülyegyerek vagy, vagy szimplán csak azért jöttél ide, hogy kiakasz pár embert? (egyiken sem lepődnék meg különösebben, látva hány Ace Ventura tünt/tünik fel mostanság az xpress fórumán)
0
2005. szeptember 5., hétfő 21:32
Már el, hála az égnek :))) Sokat forgolódtam miattuk álmatlanul, de szerencsére elhagyták ezt a helyet, s ha visszajönnek, legfeljebb röhögünk rajtuk :)))
0
2005. szeptember 5., hétfő 21:31
Jajj Gamma és a két hajdani "sztár kritikust" Rola-t és Rózsa Tomit már el is felejtetted? :) (pedig milyen lelkes munkásemberek voltak)
0
2005. szeptember 5., hétfő 21:29
inkább az sem... :)
0
2005. szeptember 5., hétfő 21:27
OK. Akkor ezután a maximum egy NO-COMMENT tartalmú HSZ válasz gyanánt... vagy még az sem...
0
2005. szeptember 5., hétfő 21:25
egyikkel sem kéne szóba állnunk, akkor nem folytatná a dolgot. értsd: sem wermóval, sem pállal, sem tomlive-val, egyáltalán semelyik seggel sem. ez az oldal nem ideológiai okfejtésekre való. mindenkinek meg kellene állni, oszt akkor elkotródna.
0