1.
- De szívem, hiszen még csak gyerek!
- EEEhhhhh! Batu kán is úgy kezdte, hogy gyerek volt
2. Ez egy kicsit obszcén, de hát ez van a filmben is! 18-as karika!!! :)
- Egy gyűrű mind fölött...
- Egy gyűrű kegyetlen...
- (Jézusom!)
- Egy a sötétbe zár...
- Bilincs az egyetlen!
- Király! Hányszor láttad?
- Ja ö, a szövetséget háromszor, a tornyot kétszer, a visszatértet négyszer.
- Én azt ötször.
- Király!
- Nem király, mert csak egy visszatérés létezik, és az nem a királyé, hanem a JEDI-é!
- Hö! Star Wars buzi!
- Én vagyok buzi? Mégis ki lengeti itt a drágaságát?
- Nézd el neki, nem nagyon vágja a trilógiát.
- Édes faszom. Mi lesz itt még?! Csak egyetlen trilógia létezik hülye faszok!
- Figyelj már, szerintem hívjuk mostantól Padmé-nek. Úgyis annyira odavan Annakin Skywalker-ért! De nem? Ve-szély ve-szély, a ne-vem A-na-kin, a fos-tos já-té-kom tönk-re-te-szi a szto-rit!
- JA! Tökre tuskó vagy Jar-Jar!
- Én vagyok tuskó? Azok a hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember BAKTAT! Három filmen keresztül csak mennek mint a barmok, egy kibaszott vulkánhoz. Íme az első rész: öööööööööööööö. Most pedig a második: öööööööööö Ő JA öööööö.
- Teljesen lúzer!
- Figyelem Jön a harmadik is: öööööööööööö-putty! Ja és még a hülye fák is sétáltak bennük!
- Na jól van! Azonnal fejezd be! A becsmérlő elemzésed és véleményed ellenére a Gyűrűk Ura hatalmas kasszasiker lett. Még az akadémia is elismerte, amikor Peter Jackson-nak ítélte a legjobb rendező díjat, amit a barátod George "nagyfejű" Lucas soha nem nyert! És nem is fog, megnyerni! VILI!?
- Ez ott volt a szeren!
- Csak egy dolgot mondok; ha Peter Jackson valóban ütni akart volna ezekkel a mozikkal, a harmadik részt a logikus pontnál fejezi be, és nem az utána következő 25.-ik befejezésnél!
- Miért, mi lett volna a logikus befejezés?
- Ja! Világosítsál már fel bennünket!
- Mikor az a faszom Frigo felébred a kómájából, és mindenki ott ugrál az ágya körül, Samu meg csak, áll az ajtóban azzal a homokos tekintettel az arcán!
- Ezt ne Randel! Jézusról mondj amit akarsz, de a Gyűrűk Urát itt tényleg ne vedd a szádra!
- Egészen a megyéig rugdoslak kis köcsög, ha nem fejezed rögtön be!
- Az egy olyan szinten buzis nézés volt, hogy már azt vártam, mikor hajtja el Samu a többi hobbitot és ugrik rá Frodo retkes farkára! És mondjuk ez, tényleg meg is érdemelt volna egy Oscart!
- Hé! Faszom! Ők nem buzik! Hobbitok!
- Aztán a nagy szopás után, - de még persze a stáblista előtt - Samu ráránt két keményet és beleélvez Frodo pofájába!
- Esküszöm...Bazd megkrkgrgkrkgrgrküüüüüüühhhhh!
.
..
...
- Faszom beleverem, olyan kuss van, hogy már hugyozni sem tudok. Tényleg kúrva szar ám így. Menjé már, ne stíröld a farkamat!