Keresés

Idézetek

2009. november 26., csütörtök 18:29
Ez melyik? :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. november 26., csütörtök 18:07
Az egyik kedvencem:

"- Szabadítsátok ki Willyt bent van?
- Nincs.
- Picsába!"
most posts by TM
0
2009. november 26., csütörtök 16:07
Mosely? Magukat mind Mosely-nak hívják?
0
2009. november 26., csütörtök 16:06
Hehe, látom kellemes emlékeket ébresztettem ezzel a filmmel. :D
0
2009. november 26., csütörtök 15:45
Tényleg, már milyen régóta szeretnék enni chorizót tojással! :)
most posts by TM
0
2009. november 26., csütörtök 15:41
- aviafóbiás is vagyok
- mindjárt pofonfóbiás is leszel!
most posts by TM
0
2009. november 26., csütörtök 15:36
-Hozd a kocsit!
-Nem lehet..
-Miért?
-Ráesett a helikopter
-Ehh...Utálom amikor ez történik :)
0
2009. november 25., szerda 22:57
Úgy van, a Midnight Run a helyes megfejtés. :)))
0
2009. november 25., szerda 22:43
Éjszakai rohanás?
0
2009. november 25., szerda 22:40
Hmm..A Múmia?
0
2009. november 25., szerda 22:27
"- Csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy betegesen félek a repüléstől.
- Nem baj, akkor majd szundítasz egyet!"
0
2009. november 25., szerda 21:39
Sokszor láttam. :)
0
2009. november 25., szerda 21:37
Na ez gyors volt. ;)
0
2009. november 25., szerda 21:35
Alkonyattól pirkadatig
0
2009. november 25., szerda 21:34
- Valami őrültek voltak?
- Úgy néztek ki, te úgy láttad? Vámpírok voltak! Az őrültek nem robbannak szét, ha napfény éri őket, akármilyen buggyantak.
0
2009. november 25., szerda 20:07
Ez könnyű!FC
0
2009. november 25., szerda 20:02
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél."
0
2009. október 30., péntek 23:57
Ha már ebbe a topikba keveredtem... Tisztességtelen és reménytelen lenne ezt feladványnak adni, de hátha másnak is tetszeni fog ez a kis párbeszéd. Aztán talán mégis lesz olyan, aki emlékszik erre a -méltánytalanul elfeledett, nálunk jó tíz éve vetített- angol sorozatra:

N.S.: "Mivel vesződik a kölyök, uram?"
J.K.: "Kompjúteres párkereső kérdőívvel."
N.S.: "Megnősítjük?! Nagyszerű! Guy, hadd segítsek... Első kérdés: mi a legvonzóbb rajtad?"
G.G.: "Anyukám szerint a fogszabályzóm."
N.S.: "Miért, anyád fogorvos? Második kérdés: mi a legkedvesebb zenefajtád: Hip-hop, soul, könnyűzene vagy heavy metal?"
G.G.: "Azt a kutya-a-konyhában dalt szeretem."
N.S.: "Guy! Ez a teszt arra szolgál, hogy megtaláld álmaid asszonyát, de így egy botfülű menyétet fogsz találni!"
G.G.: "Nincs szükségem rá. Én már megtaláltam álmaim asszonyát!"
J.K.: "Igen?! És ki az? Tudom már, a kis Rózsa!"
G.G.: "Nem, nem a minden-lében-kanál Rózsa! Várj, hadd segítsek: itt van a várban."
N.S.: "Szutykos Nell, a csirkekopasztó gyakornok?"
G.G.: "Nem."
J.K.: "Borzas Bexter, a matractömő banya??"
G.G.: "Nem."
N.S.: "Hát más nő nincs a várban, csak a... Ó, nem!"
G.G.: "Ó, de! Mariann kisasszony, teljesen elvesztettem a fejem tőle!"
N.S.: "Akkor rövidesen szinkronban lesztek, mert perceken belül az övé is elvész, és tapogatózva kereshetitek egymást."
J.K.: "Jól hallottam, te kölyök? Arra céloztál volna, hogy összeszűrted a levet azzal a nővel, aki több bajt okozott nekem, mint a benőtt lábkörmöm??"
G.G.: "Cirka..."
J.K.: "Guy! Te is tudod, hogy vajszívem van, és ritkán használom a pálcát, de három szigorúan betartandó szabály van a várban! Egy: mindenki mindig korrekt uniformist és korrekt lábbelit tartozik viselni; Doktor Scholl klumpái és a jogging-cipők nem tekintendők korrekt lábbelinek! Kettő: a tehénistálló mögé elbújni, ebédidőben, bármilyen okból szigorúan tilos! Három: tilos randevúzgatni, összeházasodni, vagy pusztán találkozgatni is bármelyik halálos ellenségemmel!!!"
0
2009. október 30., péntek 23:28
Ott a pont. :)))
0
2009. október 30., péntek 23:25
Bocs, nálam kimaradt, hogy a beírásod feladvány. Mert tudtommal rossz versekről csak egy filmben van szó, és az a két új támponthoz is passzol: Galaxis útikalauz stopposoknak.
0
2009. október 30., péntek 23:01
emiatt a gyűrűk urás vélemény alapján vettem meg a shop-stop 2-t és hihetetlen film, több mint sírva röhögős, baromi jó ost-val, buffalo bill tánccal - nem igaz milyen király film:)

jay és néma bob forever:)
0
2009. október 30., péntek 22:28
Ennyire nehezet adtam volna fel? :)))

Akkor itt van két újabb:

"Van érvényes hiperűr-ugrási engedélyünk?"

"Egy olyan ember megérzéseit kövessem, akinek citromlével működik az agya?"
0
2009. október 27., kedd 22:02
"A világegyetem kétségkívül legrosszabb verseit a sussex-i Paula Nancy Millstone Jennings írta. Ezek szerencsére nemrég odavesztek..."
0
2009. október 19., hétfő 2:20
1. Drágám, a kölykök összementek!
2. Shop Stop 2.
0
2009. október 19., hétfő 1:33
1.
- De szívem, hiszen még csak gyerek!
- EEEhhhhh! Batu kán is úgy kezdte, hogy gyerek volt

2. Ez egy kicsit obszcén, de hát ez van a filmben is! 18-as karika!!! :)

- Egy gyűrű mind fölött...
- Egy gyűrű kegyetlen...
- (Jézusom!)
- Egy a sötétbe zár...
- Bilincs az egyetlen!
- Király! Hányszor láttad?
- Ja ö, a szövetséget háromszor, a tornyot kétszer, a visszatértet négyszer.
- Én azt ötször.
- Király!
- Nem király, mert csak egy visszatérés létezik, és az nem a királyé, hanem a JEDI-é!
- Hö! Star Wars buzi!
- Én vagyok buzi? Mégis ki lengeti itt a drágaságát?
- Nézd el neki, nem nagyon vágja a trilógiát.
- Édes faszom. Mi lesz itt még?! Csak egyetlen trilógia létezik hülye faszok!
- Figyelj már, szerintem hívjuk mostantól Padmé-nek. Úgyis annyira odavan Annakin Skywalker-ért! De nem? Ve-szély ve-szély, a ne-vem A-na-kin, a fos-tos já-té-kom tönk-re-te-szi a szto-rit!
- JA! Tökre tuskó vagy Jar-Jar!
- Én vagyok tuskó? Azok a hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember BAKTAT! Három filmen keresztül csak mennek mint a barmok, egy kibaszott vulkánhoz. Íme az első rész: öööööööööööööö. Most pedig a második: öööööööööö Ő JA öööööö.
- Teljesen lúzer!
- Figyelem Jön a harmadik is: öööööööööööö-putty! Ja és még a hülye fák is sétáltak bennük!
- Na jól van! Azonnal fejezd be! A becsmérlő elemzésed és véleményed ellenére a Gyűrűk Ura hatalmas kasszasiker lett. Még az akadémia is elismerte, amikor Peter Jackson-nak ítélte a legjobb rendező díjat, amit a barátod George "nagyfejű" Lucas soha nem nyert! És nem is fog, megnyerni! VILI!?
- Ez ott volt a szeren!
- Csak egy dolgot mondok; ha Peter Jackson valóban ütni akart volna ezekkel a mozikkal, a harmadik részt a logikus pontnál fejezi be, és nem az utána következő 25.-ik befejezésnél!
- Miért, mi lett volna a logikus befejezés?
- Ja! Világosítsál már fel bennünket!
- Mikor az a faszom Frigo felébred a kómájából, és mindenki ott ugrál az ágya körül, Samu meg csak, áll az ajtóban azzal a homokos tekintettel az arcán!
- Ezt ne Randel! Jézusról mondj amit akarsz, de a Gyűrűk Urát itt tényleg ne vedd a szádra!
- Egészen a megyéig rugdoslak kis köcsög, ha nem fejezed rögtön be!
- Az egy olyan szinten buzis nézés volt, hogy már azt vártam, mikor hajtja el Samu a többi hobbitot és ugrik rá Frodo retkes farkára! És mondjuk ez, tényleg meg is érdemelt volna egy Oscart!
- Hé! Faszom! Ők nem buzik! Hobbitok!
- Aztán a nagy szopás után, - de még persze a stáblista előtt - Samu ráránt két keményet és beleélvez Frodo pofájába!
- Esküszöm...Bazd megkrkgrgkrkgrgrküüüüüüühhhhh!
.
..
...
- Faszom beleverem, olyan kuss van, hogy már hugyozni sem tudok. Tényleg kúrva szar ám így. Menjé már, ne stíröld a farkamat!
0