Keresés

Jurassic Park - A teljes gyűjtemény (4 DVD)

2008. október 20., hétfő 23:06
nekem is megvan a digi. tény, hogy külföldi kiadású de az első két részen van magyar felirat és szinkron is a harmadikon meg semmi magyar de azt amúgy sem szeretem :D
0
2008. október 20., hétfő 20:08
Kill BIll nekem is lehetne, sőt, Bourne is, de előbbihez mindenképp saját akarok, nagyon dizájnos valamit gondoltam ki :) amúgy még hébe-hóba mintha lennének a Te dvd gyűjteményed topikban olyan mázlisták akik valahol ráakadtak a digipackra JP-ből :D
0
2008. október 20., hétfő 19:40
Hát én úgy 1 éve kezdtem el igazán DVD-ket gyűjteni, és hiába szerettem az első két filmet, a piros gyűjtődoboz nagyon nem jött be. Aztán meg jött a hír, hogy lesz 4. rész, úgyhogy azért hezitáltam, most meg már egyik JP kiadvány se kapható. Valószínű nekem már csak Blu-rayen lesznek meg, majd valamikor. Viszont Kill Bill digipackom és Bourne gyűjteményem van. :D
0
2008. október 20., hétfő 18:15
Köszi Mozsy és Spongya Bob :) Én is úgy jártam, mint Pizsama, nem kaptam már a digipack-ból, viszont ajándékba megkaptam a 3 részt külön és a csúnyácska piros doboz   (a Spinosaurus címerállatként nagyon nem jött be) megjelenése után gondoltam, hogy kreálok valamit :) Valahol egy külföldi, borítós oldalon akadtam a díszdobozra darabjaiban, azt használtam fel, csak egy picit nyúltam bele a színekbe és takartam ki az eredeti "tartozékokat" :) Egyszer majd valamikor egy Kill Bill digipackot szeretnék kreálni, de azt hiszem majd a selectes Bourne-ök is megérdemelnek valamit :)
0
2008. október 20., hétfő 15:40
Én nem. Nekem megvan a digi, de ez is tetszik. Szerintem nagyon jól néz ki. Klasszisokkal igényesebbnek tűnik, mint a piros förtelem.
0
2008. október 20., hétfő 15:25
A piros doboz előtt volt egy ehhez hasonló színű digipak. Sajnos én mindkettőről lemaradtam.
0
2008. október 20., hétfő 14:52
Ez tényleg brutál. Sokkal jobban néz ki, mint a piros doboz. Grat.
Szerintem sokan örültek volna, ha ez jelent volna meg a piros helyett.
0
2008. október 20., hétfő 13:15
Marha jól néz ki! :-) Hasonlít a digisre. Egyébként a nyersanyagokat honnan szedted hozzá? Gondolok itt a zöld háttérre, ami a digisnél is megvolt.
0
2008. október 20., hétfő 12:53
Hamár így szoba hoztam a Jurassic Park-ot a Te dvd gyűjteményed topikba, akkor már ide szúrom be a saját készítésű díszdobozomról a képeket :)

0
2008. szeptember 6., szombat 23:03
Valószinüleg nekik ott ragadt a raktáron és azért van,de már az IC nem tud és nem is szállithat belőle,mert már nem náluk vannak a jogok.
0
2008. szeptember 6., szombat 22:36
Ööö... Nem tudom, mennyire joglejárt, én ma vettem meg a Nyugati téri nagy bevásárlóközpontban található MM-ben, ott speciel hegyekben áll ez a díszdoboz. :-)
0
2008. augusztus 13., szerda 11:15
Szzia! Igen látom, jólvan még reggel van.
0
2008. augusztus 13., szerda 11:05
a képen jobb alsó sarok - választ ott találod
0
2008. augusztus 13., szerda 10:55
Ezt te csináltad vagy csak találtad?
0
2008. augusztus 13., szerda 1:17
0
2008. június 22., vasárnap 16:02
Éppen felmentem az ILM honlapjára és ezt találtam a főoldalon:

0
2008. június 18., szerda 16:43
Jah :) Néhány éve megfogalmazotott bennem egy Scary Movie féle marhaság, csak nem feltétlen mozifilmekkel, hanem sorozatokkal :) Repülő lezuhan a lakatlan szigetre (Lost), valamelyik szereplő FedEx csomagot kap (Számkivetett), éjszaka baljóslatú hangok a dzsungelben, Spielberg és a JP stábja fut ki a dzsungelből... meg ilyenek :) Ha tényleg készül és Hawaii-on veszik fel a JP4-et, akkor táj vagy épület crossover lehetne :DD
0
2008. június 18., szerda 16:20
815-ös járat? :D
0
2008. június 16., hétfő 2:12
Nem kapnak fegyvert a dínók, az tuti :)) A JP3 idején sűrűn látogattam egy fórumot, ott egy igen komoly sztorit írt be valaki, angol szövegről fordítva. Nagyjából az volt, hogy egy BioGen nevű cég (az InGen vetélytársa, Nedry nekik lopta a DNS-t) miután a Sorna-t kiürítették a hurrikán miatt, áttelepült oda s kísérletezgettek. Így született meg pl. a Spinosaurus (Billy meglepődik s említi Alan-nek a háromban, hogy a spino nem volt az InGen listán). De hogy miként mentek volna a szigetre őjra a szereplők, azt már nem tudom. Mindenesetre kiindulópontnak nem lenne rossz, de a legjobb az lenne, ha ismét az Isla Nublar-ra mennének vissza. Jó lenne látni, mi történt 15+ év alatt a látogatóközponttal s más helyekkel. S elvileg Spinosaurus-nak sem lenne ott keresnivalója, s a színes raptorok helyett is jöhetnének a JP1-es raptorok :) Csak azt kell jól megírniuk, hogy miként kerüljenek emberek a szigetre, főleg Ellie, hiszen neki férje és két gyermeke van, jó inditék kell ahhoz, hogy újra dínók közé menjen :)

0
2008. június 16., hétfő 1:39
Jó lenne már valami kis ízelítő sztori. :)
0
2008. június 16., hétfő 1:33
Ki tudja, én azért reménykedek :) Bogár! A JP3 előtt 1-2 évvel is voltak már kamu JP3 előzetesek :) Még el se kezdték forgatni, egyelőre Laura Dern (Ellie Sattler) az egyetlen biztos pont, illetve Michael Crichton (a korábbi karakterek jogai miatt) és William Monahan forgatónykvíró (Mennyei királyság, A Tégla). No meg Shelly Johnson és Robert Dalva neve került szóba, előbbi operatőr, utóbbi vágó minősítésben. Felmerült, hogy újra Spielberg rendezné a 4. filmet, de ő eléggé be van táblázva, szerintem nem ő fogja rendezni.
0
2008. június 16., hétfő 1:06
tudtátok lesz jurassic park 4?már láttam a bemutatóját.
0
2008. június 16., hétfő 0:56
Külön extra 4. lemezre szerintem ne is számíts!
0
2008. június 15., vasárnap 23:58
Tudom, köszi hogy szóltál :) Remélhetőleg majd az Xpressen állíthatom össze a Select dvd csomagomat a 4. lemezzel :)
0
2008. június 15., vasárnap 23:32
A Vaterán árulja valaki külön a 4. lemezt :-)
0