Akkor most egy kicsit megnyugodtam,hogy nem csak nálam szar. Beszéltem a WHVMnál Horváth Ferencel és azt mondta jövöhéten érdeklödjek majd.
0
2005. szeptember 23., péntek 13:45
316
Ma én is megkaptam a 2. évadot, rögtön megnéztem a 2. lemezt VLC media player-el 87:13-nál (ami a 2. részt nézve 42:48) megakad, és nem is megy tovább, windows media player-nél 86:55 (ugyanaz a jelenet - Julia magához öleli Christian-t - , a lejátszó programok miatt más az időpont) Asztali lejátszóban, csak harmadszorra sikerült (akadozásmentesen) elindítani a 2. lemezt, a Warner logo és menü nyelv választás között illetve a "ne lopj autót" demagóg rövidfilm előtt is kockásodik a kép, és a 2. epizód 42:50-től kezdve többször is megakad.
0
2005. szeptember 20., kedd 16:14
19950
Ma kicserélte az Xpress a dobozom és sajna szomoruan vettem tudomásul,hogy ennek is a 2.lemeze a 86:40 percnél ugyanúgy befagy és szétesik a képe. Minda két asztali lejátszon és a számitógépen is. Biztos,hogy tömöritési,gyártási probléma,mert nem sérültek maguk a lemezek. A Warnernél azt mondták már mások is jelezték,de sajnos ez van biztos hogy nem fog a Warner újat gyártani,de azért utána néznek.
0
2005. szeptember 18., vasárnap 21:34
19950
köszi
Akkor bizom benne,hogy csak ez a két lemez hibás és nálam mert most a harmadikat nézem és az ezidáig jó.
0
2005. szeptember 18., vasárnap 20:55
76
Megnéztem, és semmilyen hiba nincs a lemezeken!
0
2005. szeptember 18., vasárnap 19:26
19950
Hello!
Meg van már valakinek ez az évad? Én ma leültem és elkezdtem megnézni,de amikor beraktam a lejátszomba az elsö lemezt már akkor rossz érzés fogott el. Ugyanis csak harmadszorra akarta "beolvasni" a lejátszom. Ekkor azt hittem,hogy talán készülék gond és átraktam a másikba és ott is csak másodszorra fogadta el a készülék. Na mindegy gondoltam valami kis gebasz. De amikor a második lemez 86:40 percnél befagyott,szétesett a kép már anyáztam. Akinek meg van légyszi nézze meg nála is jelentkeznek-e ezek a hibák.