Elhiszem, hogy Te naponta 60 filmet veszel Xpressnél, elárulom neked én is szoktam itt venni filmet és nem csak ugatni! Dömi egy nagy gyökér vagy, remélem rájöttél végre!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. március 26., vasárnap 15:53
16089
Dömi!
Jobb lenne, ha bekussolnál végre. Kibaszott nagy pofád van, szóval eltakarodhatnál már végre innen. Mi közöd van neked ahhoz, hogy hol és kinél veszem a filmet? Azért vettem meg máshol, mert nem akartam rá várni, és szerettem volna megnézni. De amúgy is mi közöd az egészhez? Húzzál már el a retkes... -ba, mert kezd nagyon elegem lenni belőled. Menj és nézegesd inkább a 15.000 db-os gyűjteményed. Te pöcs!
Nem érdekel, hogy intelligens vagy nem intelligens beszólás volt, de AMI SOK AZ SOK!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. március 26., vasárnap 15:40
19950
Látod,ha itt vetted volna meg nem "nyomorgatottat" kaptál volna. Ide nem csak irogatni és fikázni kell járni másokat,hanem vásárolni is és akkor nem jársz igy. Birom itt a sok f@szt akik itt mindenkit csak fikáznak és kritizálnak közbe meg ....... Na mindegy.
0
2006. március 26., vasárnap 13:38
16089
Qrva Tescó! Megint összenyomorgatták itt nekem. :-( De ez van. Sürgősen kellett, így be kell érnem nyomorgatott dobozzal...
0
2005. november 2., szerda 18:57
3
Köszi! Nem is emlékeztem, hogy ilyen korán átkerült az rtl-hez. Amúgy az első résznél még mondja, hogy MTV.
0
2005. november 1., kedd 21:46
1341
Hi! Valaki tudja hogyan kell előhívni a rejtett extrákat a 3. és 4. évadban??
0
2005. november 1., kedd 16:43
450
Emlékeim szerint az MTV csak az elején vetítette, utána átkerült az RTL-hez. Nyilván ez lehet az oka annak, hogy nincs az "MTV megbízásából..." mondat.
Egyébként szerintem egy centivel nem hosszabbak a részek.
0
2005. november 1., kedd 15:54
3
Sziasztok! Tudja valaki hogy most hosszabbak e a részuek mint voltak? A füzetben oda van írva néhány részhez hogy x eddig nem látott jelenettel. Most ezek benne vannak a részekben vagy a kimetszett jelenetekben vannak benne? És ez még az eredeti szinkron, mert már nem azt mondják a végén hogy a MTV megbízásából készült a Videovox stúdióban, hanem csak azt mondják hogy a Videovox stúdióban készült?
0
2005. október 28., péntek 18:00
34
nem sokban változott de azt kell hogy mondjam olyan mint a jurassic park és a mumia, mert olyan csiga feltekeréses a pack amugy ugy néz ki mint a többi csak egy picit vékonyabb mint a többi, de király és lényeg hogy megvan...:D
fgk
0
2005. október 28., péntek 16:33
16089
Na akkor én is kíváncsi lettem, hogy milyen lett a digipak. :) Nem tudom sajna nekem mikor lesz meg, de még várnom kell rá... :(
0
2005. október 28., péntek 16:25
34
üdv mindenkinek!
nekem megjött és király, már nézem is..:) amugy csak annyit hogy a digi pack azért változott egy kissé, de majd meglátjátok..:D fgk
0
2005. október 28., péntek 1:27
1221
A német változat háromlemezes, az angol és az ausztrál pedig 4, tartalmuk azonban ennek ellenére azonos. Mindössze két extra (kimaradt jelenetek, rejtett extra) van rajtuk, ezeket mi is megkapjuk.
0
2005. október 27., csütörtök 21:59
16089
Na asszem erre a válasz az, hogy: JELLEMZŐ!
0
2005. október 27., csütörtök 21:42
2178
nem hinném, szerintem csak az extra lemez maradt le.
0
2005. október 27., csütörtök 20:59
16970
Érdekes, akkor nálunk több rész lesz egy lemezen.
0
2005. október 27., csütörtök 20:51
959
Ratalaltam egy adatbazisban, hogy a ER 4. evadja a nemet, spanyol valtozatnal 4 DVD-n jelenik meg.
0
2005. október 27., csütörtök 14:23
16089
:))) Van bizony, de szerintem még többen is vannak. Nehéz leszállni a témáról, ha egyszer elkezdted. :) HAJRÁ CARTER!!!!!!!!!!!!!! :)
0
2005. október 27., csütörtök 13:58
34
akkor mi Homer Wells rokonlelkek vagyunk....:D jo tudni hogy nem csak én vagyok ilyen megszállott
0
2005. október 27., csütörtök 13:58
34
akkor mi Homer Wells rokonlelkek vagyunk....:D jo tudni hogy nem csak én vagyok ilyen megszállott
0
2005. október 27., csütörtök 13:55
16089
Én is így szoktam nyomni. Ha rákattanok, akkor kb. 2-3 nap alatt lemegy a 22 rész. :))) Néha már kifolynak a szemeim, amikor 5-6 részt megnézek egymás után. :)
0
2005. október 27., csütörtök 13:53
34
nah akkor a hétévégn le sem fogok mászni a vészhelyzet 4. évadróll...:)
0
2005. október 27., csütörtök 13:49
16089
:)))))))) Mostmár semennyit sem kell rá várni. :D
0
2005. október 27., csütörtök 13:48
16089
Sajnos, én is egyre szomorúbb vagyok. :( Nekem is nagyon kéne végre a 4. évad, de úgy látszik, hogy még akkor várni kell rá... És ki tudja mennyit?!
0
2005. október 27., csütörtök 13:47
34
nah ezt nevezem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mire leirtam hogy mi a bánatom, azonnal frissült az adatbázis és már itt van a motyó.... nah ez aztán a gyorsaság..:)
0
2005. október 27., csütörtök 13:45
34
nah én már nem hiszek abban hogy meg fog jelenni a héten.... ez van, ennyit a kiadóról.... csak azt nem értem, miért kell igérgetni? le kellene ülni és végig gondolni hogy mikora tudják kivitelezni a szállítást és azt a dátumot odaírni.... én csak erre gondolok, lehet én nem látom át ezt a dolgot, de az az érdekes hogy ha tudom hogy csak novemberben jön ki akkor addig nem is várom.... de igy még a kedvemn is elmegy az egésztől... na mindegy..:(