My Darling, azért nehogy komolyan vedd, hogy megszakadnak a diplomáciai kapcsolatok! :)) Eszembe sincs senkivel összeveszni, mert az én kedvenc színészemet, rendezőmet, filmjeimet stb. ő esetleg kevésbé vagy egyáltalán nem kedveli.
Tim Curry szerintem tök balfogás volt mint Richelieu bíboros: engem leginkább Hókuszpókra emlékeztetett a HUPIKÉK TÖRPIKÉK-ből. A jópofi Oliver Platt is elég disneys volt: Frank Finlay egyáltalán nem volt ilyen gyermeteg a Lester-filmekben, mégis szellemesebb és mulatságosabb volt, mint Platt. Rebecca? Nos, ő nekem ugyanaz nőben, mint O Donnell pasiban: színtelen, szagtalan, semmilyen. Nemcsak Miladyként nem jött be nekem, hanem egyik filmjében sem tett rám mély benyomást. Faye Miladyje energikus, ravasz, alattomos, nőies, csábító, egy szóval sokszínű volt, szemben Rebecca teljesen unalmas szerepfelfogásával, melyet magyar szinkronhangja még jobban kiemelt. Hát Faye és Rebecca összehasonlításáról az jutott eszembe, amit Gyuri fiú (aka Boy George) mondott egykoron a Te kedvencedről: "Madonnát Marilyn Monroe-val összehasonlítani olyan, mint Raquel Welch hátsóját egy autóbusz hátuljához hasonlítani." (vagy valami ilyesmi)
P. S.: Lehet, hogy Depp nem jó színész (bár erről is lehetne vitatkozni), de a legrosszabb filmjében is "ott van", muszáj őt észrevenni. Na, ez nem megy szerintem Chrisnek: ő olyan jólfésülten-kispolgárian unalmas.