Keresés

Fiúk az életemből

2005. október 2., vasárnap 1:08
Mostmár az előbbiben és az utóbbiban is egyetértek.
0
2005. október 2., vasárnap 1:08
:)))
0
2005. október 2., vasárnap 0:59
Mindamellett azért Cruisenek nagy szerencséje van, hogy jól választ szerepeket! Egy középszerű színészt is szupersztárrá tesznek a blockbusterek.
most posts by TM
0
2005. október 2., vasárnap 0:58
Én csak azt mondtam, hogy az Esőemberben Dustin mellett kb. annyi esélye volt, mint egy sánta gebének az epsomi derbin!
most posts by TM
0
2005. október 2., vasárnap 0:55
Tom Cruise azért szerintem valamivel tehetségesebb, meg nekem szimpatikusabb is. A többivel viszont egyetértek.
0
2005. október 2., vasárnap 0:51
Hát a hegymászós és a batmanes filmek nem tettek neki jót, az biztos! A Szerelemben, háborúban, vagy az "Egy asszony illatában elment, bár utóbbiban kábé annyira tudott "tündökölni" a vak ezredest játszó Al Pacino mellett, mint Tom Cruise az Esőemberben Dustin Hofmann árnyékában.
Az őt nem szeretőknek ajánlom az 1999-es "The Bachelor" című filmet, ebben még Renée Zellweger is főszerepel! :-)
most posts by TM
0
2005. október 2., vasárnap 0:45
Számomra a Richard Lester féle Három testőr feldolgozás a tökéletes, mind szereposztás, mind pedig az eredeti mű való hűség tekintetében. Sőt még hozzá is ad a vicces, mókás jelenetekkel, a vívó jelenetek pedig fantasztikusan jók.
A Disney feldolgozásoknál általában amúgy is elég szabatosan kezelik az eredeti történetet (elég sűrűn eltérnek tőle).
A filmet látva Oliver Reed (Athos),  Faye Dunaway (Milady), Charlton Heston (Richelieu) annyira jók ezekben a szerepekben hogy nem is igen tudok mást elképzelni helyettük.
0
2005. október 2., vasárnap 0:38
Depp jó színész, és össze sem lehet hasonlítani a kis ***. Na, jó... nem akartam ilyen durván, de Chris O Donnellt ki nem állhatom. Azért ugye nincs harag? :)
0
2005. október 2., vasárnap 0:37
Na ez a 4-es ez egy felkiáltójel lenne!
most posts by TM
0
...Tim Curry szerintem tök balfogás volt mint Richelieu bíboros: engem leginkább Hókuszpókra emlékeztetett a HUPIKÉK TÖRPIKÉK-ből.

:))))))))))))
0
Ízlések és pofonok, van ilyen! Nekem például Kristin Scott nem zsánerem vagy a Paltrow-lány4
most posts by TM
0
2005. október 2., vasárnap 0:10
argh, csak most esik le az első mondat. ARGH.
0
2005. október 1., szombat 23:38
Szerintem sem olyan rossz Depp, de nem akarom, hogy emiatt az ellentét legyen "deep"! :-)
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 23:32
My Darling, azért nehogy komolyan vedd, hogy megszakadnak a diplomáciai kapcsolatok! :)) Eszembe sincs senkivel összeveszni, mert az én kedvenc színészemet, rendezőmet, filmjeimet stb. ő esetleg kevésbé vagy egyáltalán nem kedveli.
Tim Curry szerintem tök balfogás volt mint Richelieu bíboros: engem leginkább Hókuszpókra emlékeztetett a HUPIKÉK TÖRPIKÉK-ből. A jópofi Oliver Platt is elég disneys volt: Frank Finlay egyáltalán nem volt ilyen gyermeteg a Lester-filmekben, mégis szellemesebb és mulatságosabb volt, mint Platt. Rebecca? Nos, ő nekem ugyanaz nőben, mint O Donnell pasiban: színtelen, szagtalan, semmilyen. Nemcsak Miladyként nem jött be nekem, hanem egyik filmjében sem tett rám mély benyomást. Faye Miladyje energikus, ravasz, alattomos, nőies, csábító, egy szóval sokszínű volt, szemben Rebecca teljesen unalmas szerepfelfogásával, melyet magyar szinkronhangja még jobban kiemelt. Hát Faye és Rebecca összehasonlításáról az jutott eszembe, amit Gyuri fiú (aka Boy George) mondott egykoron a Te kedvencedről: "Madonnát Marilyn Monroe-val összehasonlítani olyan, mint Raquel Welch hátsóját egy autóbusz hátuljához hasonlítani." (vagy valami ilyesmi)

P. S.: Lehet, hogy Depp nem jó színész (bár erről is lehetne vitatkozni), de a legrosszabb filmjében is "ott van", muszáj őt észrevenni. Na, ez nem megy szerintem Chrisnek: ő olyan jólfésülten-kispolgárian unalmas.
0
2005. október 1., szombat 23:21
Az utolsó betűig mindennel egyetértek... :)
0
2005. október 1., szombat 22:51
Nem videó volt, csak valami újságmellékletes "csoda"! Ismerős volt a nő, és a stáblistán láttam, hogy ő volt Rebecca. De a címet már nem tudom, majd megnézem.
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 22:07
Most veszem észre, hogy a topic elsősorban Drewról szól. Szerintem elég gyenge színésznő, ráadásul a finoman-szólva-nem-tetsző-nők-top-5-ömben is benne lenne.
0
2005. október 1., szombat 21:08
Ezt a mellnagyobbítós videót elküldhetnéd nekem. :)
0
2005. október 1., szombat 21:07
Oliver Reednél jobb Athos, Richard Chamberlainnél jobb Aramis, Charlton Hestonnál jobb Richelieu...(folytatás a stáblista végéig) nincs.
Az új változatból szerintem egyedül Kiefer Sutherland és Rebecca DeMornay volt jó. A többiek Charlie Sheennel és Tim Curryvel kezdve nem illenek a képbe, Chris O Donnell pedig egyenesen kibírhatatlan. Ráadásul az új változatnak nem sok köze van a regényhez, zene terén pedig a régi ezerszer jobb!
0
2005. október 1., szombat 20:54
rebecca de mornay tökéletes antitalentum. olyan, mint egy próbababa, amit minden egyes beállítás előtt mechanikusan kell bepozícionálni.
0
2005. október 1., szombat 20:40
Az isteni Rebeccát azóta is elhalmozzák szerepekkel...
Pedig a múltkoriban látott nevesincs filmben, amiben ő is ott volt, úgy nézett ki, mintha mellnagyobbítást is végeztek volna rajta, lehet, hogy így akar a castingokon kiemelkedni? :-)
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 20:30
Hagyd rá! Ez a nő mindig csak vitatkozik a nagyobbakkal! :-)
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 20:27
És Rebecca szerintem tökéletes Mylady volt. Megkockáztatom, hogy jobb volt, mint Faye (hú, mit kapok ezért :-)).

Na, most szakadtak meg a diplomáciai kapcsolataink!
0
2005. október 1., szombat 20:17
Hát Johnny Deppnél viszont Chris jobb színész véleményem szerint. És Rebecca szerintem tökéletes Mylady volt.  Megkockáztatom, hogy jobb volt, mint Faye (hú, mit kapok ezért :-)). Legalábbis nekem jobban tetszett. Szerintem Tim Curry jó Richelieu volt, nekem Oliver Platt is tetszett. Végülis nekem mindenki tetszett az új feldolgozásban, de elismerem, hogy mégis a régi jobb.
0
2005. október 1., szombat 20:09
Szó volt róla akkortájt, hogy a konkurens stúdió is készít egy adaptációt, D Artagnan szerepében Johnny Depp-pel, de a Disney-vállalkozás hírére a stúdió ejtette a projektet. Kár, tutira jobb lett volna, mint a ténylegesen elkészült mű. Már Michael York és Chris O  Donnell sem egy súlycsoport, na de Charlie Sheen kontra Richard Chamberlain, Oliver Platt kontra Frank Finlay, Kiefer Sutherland kontra Oliver Reed, Tim Curry kontra Charlton Heston, Michael Wincott kontra Christopher Lee, Julie Delpy kontra Raquel Welch, de főleg Rebecca De Mornay kontra Faye Dunaway: no comment!
0