Keresés

Sin City - A bűn városa

2006. január 5., csütörtök 10:44
hanelka: "2005 filmjénel szavazom meg a Sin City! Hál istennek jön a folytatás(hiszen trilogy)..."

6 komplett képregénysorozat és majdnem 20 minitörténet van (eddig). szóval ez kicsit több mint egy "trilogy"! :D

jó hír, hogy már készül a második teljes képregény magyar kiadása is:
Sin City: Ölni Tudnál Érte (Dame to kill for)

+ az idén megjelenő mindhárom Fekete Fehér Képregényantológiában (#4-6) teljes Sin City minitörténetek lesznek:

#4 - Just Another Saturday Night
#5 - Wrong Turn
#6 - 3 rövid sztori: Wrong Track, And Behind Door Number Three és Daddy s Little Girl
0
2005. december 9., péntek 14:44
Nagyobb könyvesboltokban lehet.
0
2005. december 9., péntek 14:17
tudja valaki, hol lehet NEM interneten megvenni a sin city képregényt?
0
2005. november 20., vasárnap 15:41
Na látod, ez nagyon igaz.

Más: Galamb mondja a kommentárban:
"Mi csináljuk a kommentárt, ami azért vicces, mert eredetileg Robert Rodriguez csinálta volna, csak azért nem jött el, mert nem kapott hozzá 3D-s szemüveget"
ez azért szerintem szemét egy beszólás volt. Amúgy: csinált most 3-mat is a Sin City-hez!
0
2005. november 19., szombat 20:43
Én tök bírom hogy Rodriguez ilyen filmeket is csinál! Ez azt bizonyítja hogy ő annyira egy fasza, független, texasi gyerek, aki olyan filmet csinál amihez éppen kedve van. Tehát pl.: ha azt mondja az egyik sráca hogy apu csinálj már egy 3-D-s filmet a kedvenc videójátékomból akkor ő azt mondja: O.K.! És megcsinálhatja, mert saját filmgyártó cége van, minden munkafázishoz ért, sőt a saját otthonában, egy 300-dolcsis laptopon megcsinálja az ILM szintű vizuális effektusokat, sőt annyira penge hogy még új 3-D-s kamerát is tud tervezni a filmjéhez, és tényleg mindent saját maga csinál, és fillérekből, és senki nem fogja neki megmondani hogy ezt ne csináld, vagy ne így csináld, mert tökéletesen a maga ura, és stb. stb. Még folytathatnám, de ez mindenképpen jó, és tiszteletre méltó! Én ezt bírom benne! Igaz hogy a Kémkölykök trilógia majdhogynem nézhetetlen, de nem is nekünk készült, hanem a kölykeinek, de azért még profitált is belőle!

Egyébként meg az a véleményem hogy ha Rodriguez nem csinálta volna meg a Kémkölykök 3-D-t, egész más lett volna a Sin City látványvilága...
0
2005. november 19., szombat 19:22
Vagy egy From Dusk till Dawn-t.. ;) Az a személyes kedvencem tőle.
0
2005. november 19., szombat 19:15
Nem is beszélve az El Mariachiról.
0
2005. november 19., szombat 19:13
Miért? A Cápasrác és Lávalány nagyon jó! Azokon a hideg téli estéken biztosan szépen szikrázik a celluloid a kandallóban!

De vajon minek csinál Rodriguez ilyen filmeket? Miért? Mikor képes ő egy Sin City-t is megalkotni?
0
2005. november 19., szombat 19:09
kösz a gyors választ. :)
0
2005. november 19., szombat 19:04
576.
0
2005. november 19., szombat 18:55
Hol lehet megvenni a nehéz búcsút?
0
2005. november 19., szombat 15:41
Galambos Péter, Ábrai Barnabás, Láng István és Kubiszyn Viktor közreműködésével

Komolyra fordítva a szót a Sin City kommentárról, most hogy végighallgattam:
Nem jelenetspecifikus, csak néha... Én, aki nem sokat tud Frank Miller-ről, meg amúgy a Sin City képregény mitológiájáról, azért mondanak pár érdekes sztorit. A leg aktívabb hozzászóló talán Kubiszyn Viktor. Szerintem nem mondanak olyan nagy hülyeségeket mint pl.: Galamb, aki nem igazán volt felkészülve, kérdez egy-két hülyeséget, nem tudja a karakterek nevét, ráadásul kijelenti hogy szerinte Jessica Alba, és Britanny Murphy nem jó csaj... Ellenben az egyik jelenetnél nagyszerűen utánozza Benicio Del Toro hangját!
0
2005. november 19., szombat 12:38
Most fejeztem be a filmet.
A kép tökéletes, az angol 5.1 fantasztikusan szól, a magyar hangsáv egy picit halk.
Jó hír, az így készült a sin city-n is van magyar felirat.
0
2005. november 19., szombat 10:13
észre. :)
0
2005. november 19., szombat 10:12
a wachowski-tesókról sem gondoltuk volna az újratöltött mátrix előtt, hogy elszabhatják, s ne feledd, rodriguez legutóbbi filmje a cápafiú és lávalány kalandjai címre hallgat. :)

még jó, hogy a folytatások alapját képező képregények már elkészültek.
0
2005. november 19., szombat 10:08
Willis nem is lesz benne?!?!?! :(((
Bevallom, az hogy felfigyeltem erre a filmre elsősorban neki köszönhető. Aztán rájöttem hogy nem is ő viszi az egészet, mégis nagyon jó. De azért sajnálom hogy kihagyják belőle.
Észrevettétek hogy Willis hullámvasút-karrierje során mindig belebotlik valami kultfilmbe?? Ld: Die hard, Ponyvaregény, 12 majom, Hatodik érzék, Sin city...
0
2005. november 19., szombat 1:20
Akkor pedig nagyon rossz lesz! :-)
most posts by TM
0
2005. november 19., szombat 1:11
Vajh miért van olyan Mátrix 2-3 feelingem... Nem örülök hogy egyszerre forgatják a 2.-3. részt... Mondjuk Rodriguez-ről és Miller kevésbé hiszem el hogy akkora színvonal visszaesést produkálnának mint a Wachowskiék, de egy ilyen lóhalálban készített 2 folytatás, nem érheti el az első színvonalát...
0
2005. november 18., péntek 23:51
SIN CITY 2

SIN CITY 3
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 16., szerda 16:08
Én is értem a gondolatmeneted:-)

Köszönöm az érdekességet. Tudtad, hogy Ebert és Oprah Winfrey randiztak?

Na, elkanyarodtunk a Bűn városától...
0
2005. november 16., szerda 14:38
értem én a gondolatmeneted, csupán megemlítettem a dolgot, mint érdekességet. :)
0
2005. november 16., szerda 14:13
De a Kontrollhoz nem csinált, ha jól tudom.
0
2005. november 16., szerda 13:54
ebert már követett el kommentárt, pl. a dark city r1-es változatához.
0
2005. november 16., szerda 13:10
szerintem nem rossz ötlet ez, erről szólna a dvd adta lehetőségek kiaknázása. ez egy amerikai film magyar kiadása, ami jobban sikerült, mint az amerikai.
0
2005. november 16., szerda 12:44
:-))
Nem is tudom mire számítottunk. Végül is ők is rajongók, egy képregény megfilmesítésről van szó, nem a Aranypolgárról. Más kérdés, hogy fogalmam sincs miért van szükség magyar kerekasztal beszélgetésre egy amerikai dvd-n. Olyan, mintha a Csodálatos Júliát végigcsacsogná Roger Ebert, Harry Knowles és Jay Leno. Bár az elég érdekes lenne!:-)

Mindegy, Ross-t nem ezért szeretjük. Hanem, mert "Sziasztok...":-D
0